ApF HU ApF HU

Női márkás karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(233)
Férfi
(335)
Uniszex
(31)
Szerkezet
Quartz
(564)
Automata
(3)
Napelemes
(26)
Szíj színe
Ezüst
(204)
Fekete
(140)
Arany
(66)
Barna
(49)
Rózsaarany
(45)

A márkás női karórák a kézművesség és az innováció kombinációját képviselik az óragyártás területén. Különböző márkakategóriákat foglalnak magukban, a klasszikus svájci gyártóktól a modern és trendi márkákig. A hangsúly az anyagok, a mechanizmusok és a design kiválóságán van, amelyet a márkás órák nyújtanak. Ismerd meg, miért keresik a márkás női karóra típusokat a gyűjtők és a luxus szerelmesei világszerte.

Tovább

Mit képviselnek a márkás női órák?

A női márkás karórák nemcsak az idő, hanem a luxus és az elegancia ikonjai is. Ezek az órák az órakészítői kézművesség és a formatervezési kiválóság fúzióját képviselik. Minden egyes darabot aprólékos gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készítenek, gyakran drága anyagok és összetett mechanizmusok felhasználásával. A márkás női karóra modellek a siker, az ízlés és a presztízs szimbólumává váltak, túlmutatva a funkcionalitáson, és viselőjük számára divattá válnak.

Férfi és női órák márkás változatban

A designt tekintve választhatsz uniszex, férfi vagy női márkás karóra modellt is. Mi a különbség az egyes típusok között?

  • A márkás női karórák többnyire elegáns és finom megjelenésűek. Gyakran drágakövekkel, gyöngyökkel vagy mintákkal díszítettek, amelyek hangsúlyozzák a nők ízlését és tervezési igényeit. Ezeknek az óráknak lehet kisebb számlapja és finom szíja is, ami ideális a mindennapi viselethez és a különleges alkalmakhoz egyaránt.
  • A férfi designer órák robusztusak és jól működnek. Általában nagyobb számlapjuk van, és olyan kiegészítő funkciókat tartalmazhatnak, mint a kronográf vagy a dátumkijelző. A formatervezés gyakran a férfias stílusra összpontosít, jellegzetes számlappal és szilárd anyagokkal, például rozsdamentes acéllal vagy bőrrel.
  • A márkás uniszex órák úgy lettek tervezve, hogy mindkét nem számára alkalmasak legyenek. Gyakran közepes méretű számlappal és semleges kialakítással rendelkeznek, amely szélesebb közönséget szólít meg. Ideálisak azok számára, akik nemtől függetlenül sokoldalú megjelenésű és funkcionalitású órát kedvelnek.

Női márkás órák: a legmagasabb minőségű svájci órák

A svájci női márkás órák az első osztályú kézművesség és a precíziós mérnöki munka szinonimája. Stílusok széles skáláját kínálják, a klasszikusoktól a sportos és luxus modellekig. Ezeket az órákat gyakran drágakövekkel díszítik és kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból vagy 18k aranyból készülnek. Az elegancia, a presztízs és a kiválóság szinonimái, így a svájci női karóra márkás változatai a legjobb választássá válnak.

Női márkás órák – melyek a legnépszerűbbek?

Ami a konkrét márkákat illeti, a legnépszerűbb, megfizethető árú típusok a következők:

  • A Casio modellek széles választékát kínálja, sportos és az elegáns változatban. A Casio női márkás karóra változatok népszerűek megbízhatóságuk és megfizethetőségük miatt.
  • A Michael Kors luxus divatórákra specializálódott. Dizájnjai divatosak és ízlésesek, gyakran kövekkel díszítettek. Népszerűek a divat szerelmesei körében.
  • A Diesel a merészség és a városi stílus szinonimája. Robusztus és modern, nagyméretű számlapokkal és jellegzetes dizájnnal.
  • Az Emporio Armani elegáns és minőségi órákat kínál klasszikus kialakítással. Népszerű az egyszerűség és a luxus megjelenés miatt.
  • A Festina sportos és funkcionális óráiról ismert. Ezek a modellek megfizethetőek és megbízhatóságot kínálnak a mindennapi viselethez.
  • A Daniel Klein a fiatalabb generáció számára készült modern és megfizethető márkás női karóra modellekre összpontosít. Formatervezésükre gyakran színes és divatos kialakítás jellemző.
  • A Fossil a ötvözi a retro stílust a modern technológiával. A Fossil női márkás karórák sokoldalúságukról és vonzó árukról ismertek.

Michael Kors márkás női órák
Michael Kors márkás női karórák

Fossil női márkás órák
Fossil márkás női karóra

Festina női órák márkás
Festina márkás női karórák

Casio női karóra márkás
Casio márkás női órák

Az egyik leghíresebb típus kétségtelenül a Rolex márkás női karóra. Ez a svájci márka az elegancia, a pontosság és a presztízs szinonimája. A Rolex órák ikonikus formatervezésükről, kiváló minőségű anyagaikról és precíz óraműveikről ismertek.

Mit szólnál egy okos női márkás karóra modellhez?

Az okos női karóra márkás változatban a hagyományos óragyártás és a modern technológia kombinációja. Ez az óra olyan kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az interakciót különböző alkalmazásokkal, üzenetekkel és egy csatlakoztatott eszköz, például okostelefon funkcióival. Képesek a felhasználó egészségi állapotának megfigyelésére, értesítések megjelenítésére, fizikai aktivitás mérésére, és akár hangalapú asszisztensek ellátására is. Az okosórák egyre népszerűbbek, mert ötvözik az eleganciát és a praktikumot.

Márkás női órák - melyek a legnépszerűbb okosórák?

Konkrét gyártók tekintetében a legnépszerűbb okos márkás női karórák az alábbiak:

  • Az Apple Watch számos egészségügyi funkciót kínál, mint például pulzusszám-, fizikai aktivitás- és alvásfigyelést. Emellett képes az értesítések, hívások és szöveges üzenetek megjelenítésére közvetlenül az óra kijelzőjén.
  • A Samsung Galaxy Watch órák funkciók széles skáláját kínálják, beleértve az egészségmegfigyelést, az alvásfigyelést és a GPS-navigációt. Elegáns kialakítással és számos stíluslehetőséggel rendelkeznek. Hívásokat fogadhatsz, üzenetekre válaszolhatsz és alkalmazásokat használhatsz közvetlenül az órán.
  • A Garmin márkás női karórák sportolók és kalandorok számára készültek, és fejlett funkciókat kínálnak az olyan sporttevékenységek nyomon követéséhez, mint a futás, a kerékpározás és az úszás. GPS-navigációval, pulzusméréssel rendelkeznek és vízállóak. Ideálisak azok számára, akik szeretnék nyomon követni teljesítményüket és elérni sportcéljaikat.

Apple márkás női karóra
Apple márkás női karóra

 Samsung női órák márkás
Samsung márkás női órák

 Garmin női márkás karóra
Garmin női márkás karórák

A számlap mérete és alakja: a márkás női órák különbözőek

A számlap mérete és alakja kulcsszerepet játszik a tervezésben. A márkás női karóra rendelkezhet kompakt, mindennapi viseletre alkalmas számlappal, vagy nagyobb és markánsabb típussal a sport- vagy luxusmodellek esetén. A számlap formái is változnak, a klasszikus kör alakútól a négyzet, téglalap és aszimmetrikus számlapokig. A számlap mérete és alakja befolyásolja az óra általános megjelenését, és fontos az esztétika és a funkcionalitás szempontjából.

Milyen anyagból készül a női karóra márkás változatának szíja?

A márkás női órák szíjának anyaga kulcsfontosságú tényező az óra kényelme és esztétikája szempontjából. A márkás női karóra modelleknél számos lehetőség közül választhatunk, többek között rozsdamentes acél, bőr, műbőr, gumi vagy textil. A rozsdamentes acél a tartóssága és eleganciája miatt népszerű, míg a bőr egy kis luxust kölcsönöz. Mindegyik anyagnak megvannak a maga sajátosságai, amelyek különböző helyzetekhez és a viselők ízléséhez illenek.

i

Olcsóbb női márkás órák érdekelnek? Akciós kínálatunkban nagyszerű darabokat találsz az eredeti ár töredékéért. Ha felbontott, újszerű és használt termékek is szóba jöhetnek, nézz körül márkás női karóra outletünkben.

Női karóra márkás változatban – elsősorban tetszenie kell

A márkás női órák színsémája fontos dizájnelem. Ezek az órák széles színválasztékban kaphatók, a klasszikus színektől, mint a fekete, fehér és ezüst modellek, a merész és feltűnő árnyalatokig, mint a kék, piros vagy zöld. A színválaszték lehetővé teszi a viselő számára, hogy kifejezze személyes stílusát és ízlését. Egyes márkák korlátozott példányszámú, egyedi színkombinációkat is kínálnak, ami még vonzóbbá teszi az órákat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CASIO MDV-107-1A1VEF Szállításra kész 5 db
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 44,2 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
37 990 Ft

2.
Casio EF 539D-1A Szállításra kész 1 db
Férfi karóra - Quartz szerkezet, számlap átmérője: 49 mm, 100 m (10 ATM) vízállóság,
55 890 Ft

3.
CASIO EDIFICE EFV-C110D-1A3VEF Szállításra kész 3 db
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 46,9 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
48 690 Ft

Még több
599 termék
CASIO W 800-1 - Férfi karóra
Típusok
4,7 20×
CASIO W 800-1
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 36,8 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2281
4,8 42×
CASIO AE-1A 1200WHD
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 42,1 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO7642
4,5 12×
CASIO A-168A-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Szuper ár
16 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO5136
FESTINA The Originals DIVER (20atm) 20664/3
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 40 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , zafír üveg
63 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22386
4,7
CASIO MDV-107-1A1VEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 44,2 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
37 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22356
5,0
Casio EF 539D-1A
Férfi karóra - Quartz szerkezet, számlap átmérője: 49 mm, 100 m (10 ATM) vízállóság,
Szuper ár
55 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KHO2210
5,0
CASIO G-SHOCK GBA-900-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 49 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
47 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZLhod6863
5,0
CASIO EDIFICE EFV-C110D-1A3VEF
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 46,9 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
48 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22527
5,0 13×
CASIO AE-1500WH-8BVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 51,2 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
16 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22345
4,7
CASIO EDIFICE ECB-900DB-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
75 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FGHmisc2416
4,0
CASIO EDIFICE EFV-600D-2AVUEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO17738
5,0
CASIO EDIFICE ECB-950MP-1AEF
Férfi karóra - kombinált, napelemes óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
81 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22525
5,0
CASIO G-SHOCK GA-B2100-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
56 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22353
4,9 11×
CASIO AE-1500WH-1AVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 51 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
16 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22343
4,7
Casio GA-2100-1A1ER
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 45,4 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) ,
37 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO15923
5,0
CASIO G-SHOCK GA-2100SKE-7AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
37 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22377
5,0
CASIO MWA-100HD-1AVEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 50,6 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18820
4,6 13×
CASIO LCW M100DSE-2A
Férfi karóra - napelemes óramű, számlap átmérője 40 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) ,
80 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: KHO5187
4,3
CASIO GX 56BB-1
Férfi karóra - napelemes szerkezet, számlap átmérője: 53,6 mm, 200 m (20 ATM) vízállóság,
56 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13965
4,6 42×
CASIO A158WEA-1EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2196
4,5
CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 46 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
49 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22381
5,0
CASIO Collection WS-1500H-2AVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 50,1 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
16 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22536
4,7 17×
CASIO A168WG-9EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Szuper ár
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2197
CASIO G-SHOCK GA 100-1A4 - Férfi karóra Típusok
4,9 31×
CASIO G-SHOCK GA 100-1A4
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 51,2 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) ,
38 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2228

Női márkás karórák

KarácsonyKarácsonyi ajándék ötletek egy csipetnyi luxussal férfiaknak és nőknek A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...

Női márkás karórák

A Női márkás karórák kategóriában összesen 599 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női márkás karórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női márkás karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női márkás karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női márkás karórák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ