ApF HU ApF HU

Női parfümök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Típus
Női
(1467)
Férfi
(6)
Uniszex
(106)
Illatintenzitás
Parfüm (P)
(5)
Eau de Parfum (EdP)
(1031)
Eau de Toilette (EDT)
(522)
Kölni (EdC)
(7)
Elsődleges illatfajta
Aromás
(60)
Citrusos
(100)
Virágos
(872)
Keleti
(268)
Gyümölcsös
(67)

A női parfümök varázsa abban rejlik, hogy egy-egy minden hölgyön egy kicsit máshogy illatozik. A parfüm választás során elsősorban a megérzéseidre, a személyiségedre, a hangulatodra, sőt, akár a foglalkozásodra is fókuszálj. Olvass tovább, hogy segíthessünk megtalálni a számodra legjobb női parfümöt.

Tovább

Hogyan válasszunk női parfümöt?

A női parfümök nagyon egyediek tudnak lenni, ezért fontos, hogy azt a leendő viselő ízlése alapján válasszuk ki. A parfümben található illatanyag-összetevők, azok intenzitása vagy akár a parfümösüveg térfogata is nagy szerepet játszik a választásban.

i

A parfümőrök általában kifejezetten nőknek vagy férfiaknak készítenek parfümöket, de léteznek unisex illatok is. A "for her" parfüm jelentése "nők számára", vagyis ha kifejezetten női parfümöt szeretnél, ezt a megjelölést keresd.

Az intenzitás fontos tényező - milyen női parfümök léteznek az illatintenzitás alapján?

Az illat intenzitása azt mutatja meg, hogy mennyire erős az adott női parfüm és mennyi ideig lehet érezni az illatát. Mindez a benne található illatkomponensek arányától függ.

  • Valódi parfümök (P): 15–40 %-os illatkomponens koncentrációjúak. Rendkívül intenzívek, estére és ünnepi alkalmakra a legideálisabbak. A legtovább érezhető női parfümök közé tartozik.
  • Parfümvizek (EdP): 8–15 %-os illatanyag tartalmuknak köszönhetően intenzívebbek és illatuk hosszabban megmarad.
  • Toalettvizek (EdT): az ilyen női illatok 4-8%-os koncentrációjúak. Hétköznapi viseletre kiválóak.

Niche – különleges parfüm a különleges nők számára

A Niche parfümök azok számára ajánlottak, akik már nem élvezik a hagyományos illatokat és valami többre vágynak. Az elnevezés francia eredetű és rést, fülkét jelent. Az ilyen jelölésű női parfümök a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek.

i

Hogyan épül fel a női parfüm?

A női parfümök egy hármas egységből állnak: fejillat, szívillat, alapillat. Ezek a részek a bennük található különböző illatösszetevőknek köszönhetően különböző időpontokban szabadulnak fel. A női parfüm felvitelét követően az első benyomást a fejillat kelti, hiszen ez szabadul fel leggyorsabban. Ezt követi a szívillat, majd ennek halványulásával az alapillat válik dominánssá.

A női parfümök kiszerelése – mekkora flakont érdemes választani?

A női parfümök üvegének térfogata 15 és 300 ml között mozog. A kisebb kiszerelést azokhoz az illatokhoz ajánljuk, amelyeket még nem ismersz és nem biztos, hogy megfelelő lesz a számodra. Sőt, ezek pl. utazáshoz praktikusabbak is. Viszont minél nagyobb a kiszerelés, annál költséghatékonyabb lehet a vásárlás – a jól bevált női parfümök esetében ezt is érdemes megfontolnod.

Kínálatunkban parfümszórókat is találsz, amelybe egyszerűen betöltheted kedvenc női illatodat és attól kezdve mindig a táskádban lapulhat, használatra készen.

Hangsúlyozd ki személyiségedet, válaszd ki az igazán hozzád való női parfümöt

Személyiségednek és hangulatodnak nagy szerepe van a választásban. Pl. a romantikus lelkek nagy eséllyel inkább a virágos női parfümöket fogják kedvelni, a sportos típusok pedig a gyümölcsös vagy citrusos illatok között fognak böngészni, amelyek frissességet és könnyedséget adnak. Az elegáns nők a fás illatokban fogják megtalálni magukat, a magabiztos hölgyek számára pedig a keleti és fűszeres női parfümök lesznek a megfelelők.

Megfelelő női parfüm a megfelelő alkalomhoz

A virágos, gyümölcsös és vizes női illatok a hétköznapokra, munkába is kiválóak. Egy ünnepi alkalomra, társasági eseményre inkább a fűszeres, vagy keleti női parfüm illenek, míg egy üzleti találkozón vagy randevún a virágos vagy gyümölcsös parfümök emelhetik ki nőiességedet.


i

Szeretnéd tudni, mások mit választottak? A legnépszerűbb női parfüm kategóriában a leggyakrabban vásárolt parfümöket soroltuk előre.

Édes, fűszeres vagy sportos női parfümök – milyen fő illattípust illik hozzád?

A fő illattípusból lehet következtetni arra, hogy milyen illatkomponensek dominálnak az adott kompozícióban. Milyen női parfüm illattípusokat különböztetünk meg?

A virágos és édes női parfüm népszerű választás

A virágos és édes női parfüm típus sokfajta jegyet ötvöz magába. Kedvelt virágos női illat a vaníliás, az ibolya, a jázmin, vagy a levendula. A gyakori édes női parfümök közé tartoznak a gyümölcsös illatúak, amelyek főleg nyáron népszerűek. Gyakran virágos jegyek is keverednek bennük.

Pézsmaillatú női parfümök a finomság, lágyság jegyében

A pézsmaillatú női parfümök összetételében a finom pézsma (vagy másnéven: mósusz) teszi lággyá és vonzóvá az illatkompozíciót.

A friss illatú, nyári női parfümök nem csak nyáron használhatók

A friss nyári parfümök közé tartoznak a citrusos illatok a narancs, grapefruit, citrom vagy mandarin aromákkal. Az ún. "zöld" női parfümök a fű, a mező, a levelek illatát hordozzák magukban és finoman keverednek a virágillatokkal. A vizes női parfümök a könnyű szellők, a tengerparti séták élményét idézik.

Ha ajándékba vennél női parfümöt, de nem tudod pontosan, hogy az ajándékozott milyen illattípusokat szeret, a kevésbé hangsúlyos illatok közül válassz. Kínálatunkban női parfüm szetteket is elérhetők, amelyekkel bármely hölgyet boldoggá lehet tenni.

Fűszeres-fás női parfüm – illat a bátor nőknek

A fűszeres vagy fás női parfüm intenzív és kifejező. A fűszeres illatok keleti fűszerek keverékén alapulnak, tartalmazhatnak pl. szegfűszeget, borsot vagy fahéjt. A fás illatok eleganciát sugároznak, főleg a férfiak körében népszerűek, de néhány nő is magáénak érezheti. Az ilyen női parfümök szantál-, cédrus- vagy agarfa illatokat hordoznak magukban.

Nyűgözd le párodat egy keleti-arab parfüm segítségével

A keleti és arab női illatok ugyan a nehezebbek közé tartoznak, de szenvedélyesek, érzékiek és titokzatosak. Lehet bennük fűszeres jegyű összetevő, mint a vanília, a fahéj, vagy a kardamom, fás, mint a szantál vagy a cédrus, de akár virágos vagy gyümölcsös tónus is. Az ilyen női parfüm főleg a téli időszakban jó választás.

A különböző női illatok főleg az intenzitásuktól függően más-más árkategóriájúak lehetnek. Az olcsó női parfüm kategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük a termékeket, hogy árban is könnyen megtalálhasd az igazit.

Az illattípusok jellemzői segítenek az új női parfüm kiválasztásában

Az alábbi táblázatban az egyes illatok részletes leírását foglaltuk össze. Milyen női parfümök felelnek meg leginkább személyiségednek, stílusodnak vagy hangulatodnak?

Az illat típusa Kinek ajánlott Milyen alkalomra Jelleg
Virágos Főleg nők, fiatalabb hölgyek számára Hétköznapokra és társasági eseményekre Jellemző aroma a rózsa, a gyöngyvirág, a jácint, a narancsvirág, a jázmin, stb.
Enyhe virágos Főleg nők, fiatalabb hölgyek számára Hétköznapokra és a nyári időszakra Nagyon friss, üdébb, mint a virágos illat, csábító
Gyümölcsös Nők és férfiak számára Hétköznapokra és a nyári időszakra Őszibarack, ananász, kajszibarack, fekete ribizli, alma, stb. aromák
Citrusos Nők és férfiak számára Hétköznapokra és nagyon pörgős napokra Tipikus a citrom, a narancs, a lime, a bergamott kissé keserű, de frissítő aromája
Fűszeres Főleg férfiak számára Hétköznapokra és társasági eseményekre Fahéj, koriander, rózsabors, kardamom, boróka stb. tónusok
Keleti Nők és férfiak számára Estére és a téli időszakra Erőteljesebb, fűszeresebb illat, gyakran található benne vanília, ámbra, pézsma aroma
Enyhén keleti Nők és férfiak számára Estére és a téli időszakra Finomabb, mint a keleti illat, kevésbé intenzív, de mégis nagyon jellegzetes
Virágos-keleti Főleg nők számára Társasági eseményekre és estére Az intenzív keleti jegyeket a gyengédebb virágos tónusokkal vegyíti
Fás Nők és férfiak számára  Hétköznapokra és estére Cédrus, szantálfa, rózsafa, pacsuli stb. jegyek
Nedves-fás Nők és férfiak számára Hétköznapokra és estére Fás alap, virágos és gyümölcsös jegyekkel
Száraz-fás Nők és férfiak számára Hétköznapokra és estére Fás alap és fűszeres jegyek
Fás-keleti Nők és férfiak számára Hétköznapokra és estére A fás és keleti illatjegyeket kombinálja
Aromás Főleg férfiak számára Hétköznapokra és estére Az illatban összefonódnak a fás és citrusos tónusok
Vizes Nők és férfiak számára Hétköznapokra és a nyári időszakra A gyümölcs, a tenger és a vízi virágok illata
Fougere Főleg férfiak számára Hétköznapokra és társasági eseményekre Levendula, bergamott, pacsuli, kumarin stb. jegyek
Zöld Nők és férfiak számára Hétköznapokra A citrusfélék, a zöld tea, a moha, a jázmin, stb. illata


i

Kíváncsi vagy arra, melyik lehet a legjobb női parfüm? Olvasd el más vásárlók tapasztalatát a női parfüm vélemények kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Raktáron változat szerint
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, származási hely olaszország
14 290 Ft

2.
BVLGARI Omnia Crystalline EdT Raktáron változat szerint
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat vizes, származási hely olaszország
20 390 Ft

3.
DKNY Be Delicious EdP Raktáron változat szerint
Parfüm - női, virágos illat
14 790 Ft

Még több
1 569 termék
4,8 318×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 50 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, származási hely olaszország, űrtartalma 50 ml - 40 780 Ft/100 ml
20 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KPFA607
4,8 318×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, származási hely olaszország - 14 290 Ft/100 ml
14 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA606nad
CLINIQUE Happy EdP 100 ml - Parfüm
Típusok
4,9 27×
CLINIQUE Happy EdP 100 ml
Parfüm - női, citrusos illat, űrtartalma 100 ml - 11 590 Ft/100 ml
Szuper ár
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA446
BVLGARI Omnia Crystalline EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,8 103×
BVLGARI Omnia Crystalline EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat vizes, származási hely olaszország - 50 975 Ft/100 ml
20 390 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA206nad
HUGO BOSS Hugo Woman EdP 50 ml - Parfüm
Típusok
4,7 16×
HUGO BOSS Hugo Woman EdP 50 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 50 ml - 28 980 Ft/100 ml
Szuper ár
14 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF474a
KENZO Jungle L'Élephant EdP 100 ml - Parfüm
Típusok
4,6 40×
KENZO Jungle L'Élephant EdP 100 ml
Parfüm - női, keleti illat, űrtartalma 100 ml - 28 190 Ft/100 ml
28 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB659
4,8 172×
KARL LAGERFELD Women EdP 85 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 85 ml - 10 576,47 Ft/100 ml
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFH655d
4,7 207×
ELIZABETH ARDEN Green Tea EdP 100 ml
Parfüm - női, citrusos illat, űrtartalma 100 ml - 6 890 Ft/100 ml
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA700
KENZO L'Eau KENZO Pour Femme EdT 100 ml - Eau de Toilette
Típusok
5,0
KENZO L'Eau KENZO Pour Femme EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, származási hely franciaország, űrtartalma 100 ml - 17 190 Ft/100 ml
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA1092
GIORGIO ARMANI Emporio She EdP - Parfüm
Típusok
4,8 36×
GIORGIO ARMANI Emporio She EdP
Parfüm - női, keleti illat - 57 633,33 Ft/100 ml
17 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA903nad
HUGO BOSS Boss Woman EdP 90 ml - Parfüm
Típusok
4,8 155×
HUGO BOSS Boss Woman EdP 90 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 90 ml - 15 877,78 Ft/100 ml
Szuper ár
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB227
DKNY Women Energizing 2011 EdP 100 ml - Parfüm
Típusok
4,8 162×
DKNY Women Energizing 2011 EdP 100 ml
Parfüm - női, citrusos illat, űrtartalma 100 ml - 20 190 Ft/100 ml
20 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA589
DKNY Women Energizing EdP - Parfüm
Típusok
4,8 162×
DKNY Women Energizing EdP
Parfüm - női, citrusos illat - 12 190 Ft/100 ml
12 190 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA589nad
CLINIQUE Happy EdP - Parfüm
Típusok
4,9 27×
CLINIQUE Happy EdP
Parfüm - női, citrusos illat - 8 690 Ft/100 ml
8 690 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA446nad
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 44×
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat vizes, illatösszetevők cédrus, ibolya, liliom, sárgadinnye, musk (pézsma) és rózsa, származási hely japán - 33 980 Ft/100 ml
16 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB475nad
SHISEIDO Zen EdP - Parfüm
Típusok
4,6 14×
SHISEIDO Zen EdP
Parfüm - női, virágos illat - 16 790 Ft/100 ml
16 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC288nad
4,8 318×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, származási hely olaszország, űrtartalma 100 ml - 27 990 Ft/100 ml
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA606
4,8 174×
LANCÔME La Vie Est Belle EdP
Parfüm - női, virágos illat - 33 320 Ft/100 ml
30 590 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFG910nad
4,9 88×
GIORGIO ARMANI Sí EdP
Parfüm - női, chypre (ciprusos) illat - 83 300 Ft/100 ml
24 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFH371nad
CACHAREL Anais Ed - Eau de Toilette Típusok
4,3 11×
CACHAREL Anais Ed
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat keleti, illatösszetevők jázmin, liliom, musk (pézsma), rózsa és ribizli, származási hely franciaország - 17 180 Ft/100 ml
Szuper ár
8 590 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA252nad
KARL LAGERFELD Women EdP - Parfüm
Típusok
4,8 172×
KARL LAGERFELD Women EdP
Parfüm - női, virágos illat - 16 200 Ft/100 ml
7 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFH655nad
3,9
ARMAF Club De Nuit Milestone EdP 105 ml
Parfüm - női, fás illat, űrtartalma 105 ml - 11 990,48 Ft/100 ml
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC2682
4,9 88×
GIORGIO ARMANI Sí EdP 100 ml
Parfüm - női, chypre (ciprusos) illat, űrtartalma 100 ml - 47 490 Ft/100 ml
47 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFH371c
MOSCHINO Funny! EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 74×
MOSCHINO Funny! EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők cédrus, ibolya, jázmin, musk (pézsma), bors, narancs, ribizli és zöld tea, származási hely olaszország - 17 580 Ft/100 ml
Szuper ár
8 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB990nad

Női parfümök

Női parfümök

A Női parfümök kategóriában összesen 1569 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női parfümök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női parfümök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női parfümök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női parfümök vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ