ApF HU ApF HU

Eau de toilette (EDT)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Típus
Női
(499)
Férfi
(865)
Uniszex
(24)
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP)
(1)
Eau de Toilette (EDT)
(1393)
Elsődleges illatfajta
Fás
(426)
Virágos
(338)
Aromás
(244)
Keleti
(153)
Citrusos
(130)

Az Eau de Toilette, vagy más néven toalettvíz, a mai modern életstílus szerves része, amely segítségével akár minden nap másféle csodás illatot áraszthatsz magadból. Az Eau de Toilette a legkézenfekvőbb választás mindazok számára, akik szeretnek különféle illatokkal kísérletezni, és még nincs kedvenc parfümjük. Szívesen segítünk a számodra megfelelő illatok kiválasztásában.

Tovább

Eau de Toilette, avagy illatok minden napra

A toalettvíz parfümolaj és alkohol keveréke, melyet legtöbben Eau de Toilette, vagy rövidítve EdT, néven ismernek. A gyakori kérdésre a válasz tehát az, hogy az EdT jelentése Eau de Toilette. Az EdT 4-8% illatanyagot és körülbelül 80% alkoholt tartalmaz. Bár az Eau de Toilette illata nem tart ki olyan sokáig, megfizethetőbb, mint a parfümök, melyeket Eau de Parfum néven is ismerünk. Az Eau de Toilette nagy előnye, hogy minden helyzetre és alkalomra alkalmas, akár munkába mész, akár randira, vagy akár éppen teniszezni készülsz.

Az Eau de Parfum magasabb arányban tartalmaz parfümolajat mint az Eau de Toilette, általában 10-15% arányban. De miért éppen parfümolaj és alkohol (és némi víz) keverékéből készül az Eau de Parfum és az Eau de Toilette? A parfümolaj tartalmazza az összes természetes és szintetikus összetevőt, amely meghatározza a parfüm vagy Eau de Toilette illatát, a folyékony alkotóelemek pedig segítik az illat levegőbe juttatását. És mire szolgál az alkohol és a víz? Az illatok összetartására, illetve az illatok levegőbe juttatására.

Eau de Toilette - Férfi és női illatok

Az Eau de toilette minden alkalomra megfelelő. Szép nyári napokra éppúgy alkalmas, mint hűvösebb reggelekre. Járjuk körbe kicsit, hogy milyen illatok alkalmasak férfiaknak, mely illatok megfelelőek hölgyeknek, és melyek gyerekeknek.

A férfi Eau de Toilette kiemeli minden férfi önbizalmát

A férfi Eau de Toilette leggyakrabban fás illatú. A szantálfa, a cédrus vagy a rózsafa kiválóan illik minden férfihoz. A legtöbb Eau de Toilette ezeket az illatokat egyéb aromákkal, például citrusos vagy orientális elemekkel egészíti ki. A férfi Eau de Toilette úgynevezett bőrös illatokat is tartalmazhat, amelyek számtalan variációban léteznek, például bársonyos-virágos vagy fanyar-füstös. A bőr illata az egyik legrégebbi összetevő a parfümgyártásban, elsősorban férfi parfümök illatjegye, s általában dohányos vagy füstös illatok egészítik ki. A citrusos illatok ideálisak sportolók számára, míg a nehezebb, fűszeres illatok inkább az elegáns megjelenésű, jól öltözött férfiaknak valók.

i

Férfiaknál gyakran azt javasolják, hogy kizárólag a bőrre, ruhára pedig semmiképp se permetezzenek parfümöt. A bőrön a legmelegebb pulzuspontokat érdemes célba venni: nyak, mellkas, esetleg csukló. Zuhanyzás után várj, míg a bőröd teljesen megszárad.

Az sem mindegy, hogy mennyi toalettvizet használsz. Maximum két ponton alkalmazd, és két fújásnál többet soha ne adagolj. Így biztosan nem követed el azt a hibát, hogy túl harsány illatfelhővel jelensz meg egy erre teljesen alkalmatlan eseményen, például üzleti tárgyalás, vagy egy átlagos nap a munkahelyen. Legjobb, ha tusfürdőd és after shave-ed márkája és illata megegyezik az Eau de Toilette illatával, így biztos lehetsz a tökéletes összhangban.

Eau de Toilette hölgyeknek - Illeszkedjen az öltözékhez és a személyiséghez.

A női Eau de Toilette általában finomabb, virágosabb illatokat kínál, például rózsa, magnólia, vagy jázmin. A citrusos Eau de Toilette illatok szintén nagyon népszerűek, és általában fás vagy fűszeres aromákkal kombinálva találhatjuk meg őket a boltok polcain. A virágos illatok ideálisak fiatal hölgyek számára, míg a virágkorukban lévő hölgyek számára gyümölcsös illatú vagy némi kis keleties aromát tartalmazó Eau de Toilette illatok ajánlottak.

Gyermek Eau de Toilette - Biztonságos választás a kicsik számára

A gyermek Eau de Toilette izgalmas illatokkal kedveskedik az óvodás vagy iskolás korú gyermekek felé, leggyakrabban rágógumi, kóla vagy cukorka illatokkal. Fontos szempont, hogy a gyermek Eau de Toilette a gyermekek bőrének érzékenysége miatt nem tartalmaz alkoholt. A gyerek Eau de Toilette üvegek játékos, szemet vonzó kialakítása biztosan nagy vonzerőt jelent minden kis hercegnőnek és királyfinak. A gyermek Eau de Toilette márkákat gyakran a gyermekek kedvenc mesefigurái teszik még vonzóbbá.

i

Az unisex Eau de Toilette sem hiányozhat a kínálatból

Az unisex Eau de Toilette férfiak és hölgyek számára egyaránt alkalmas modern, friss illatokat kínál. Az unisex EdT esetén az összetevőket úgy kombinálják, hogy az eredmény azok számára is megfelelő legyen, akik nem tartják magukat a parfümhasználat íratlan szabályaihoz.

Az unisex Eau de Toilette leggyakrabban citrusos alapon fűszeres vagy virágos aromákat kínál, és semleges keleti, gyümölcsös vagy fűszeres tónusokat is tartalmaz.

Eau de Toilette - Használjuk alkalomnak megfelelően

Normál mindennapi használatra érdemes könnyedebb illatot választani. Ne válassz olyan EdT illatot, amely túlságosan agresszív vagy nehéz, így zavarhatja környezetedet. Ideális, ha a választott illat mindennapjaid részévé válik és segít egyéniséged kifejezésében. Ezzel szemben egy találkozóra vagy esti rendezvényhez nyúlhatsz nehezebb, fűszeresebb illatok után. A romantikus estékhez és randevúkhoz az édes illatok a legideálisabbak, melyek ellenállhatatlanul édes emléket hagynak a partneredben. Persze fontos, hogy ne csak az illatodra hagyatkozz ebben a tekintetben. Nem árt a kifogástalan és igényes megjelenés, a meleg, közvetlen és őszinte stílus, és a jó humorérzék sem.

Eau de Toilette - Milyen kiszerelésekben kapható?

Eau de Toilette kapható kis, 25 ml-es üvegekben, vagy akár ár szempontjából előnyösebb 200 ml-es kiszerelésben is. A kettő közt pedig sokféle űrtartalmat találunk: 40 ml, 50 ml, 65 ml, 100 ml, stb. Ha van garantált kedvenced, érdemes nagyobb kiszerelést választani. Ha azonban még bizonytalan vagy az illatválasztásban, vagy ha a választott EdT illatot a táskádban is szeretnéd hordani, akkor a kisebb üveg a megfelelő számodra.

Kedvenc illatod bármikor kéznél lehet, csak spricceld vagy öntsd a kívánt mennyiséget egy parfümszóróba, mely könnyedén elfér táskádban, s bárhol és bármikor előkaphatod, hogy biztosan a legjobb benyomást tedd.

A dizájner Eau de Toilette különleges helyet fog kivívni magának kedvenc illataid között

Kedveskedj szeretteidnek vagy önmagadnak olyan illattal és különleges kialakítású üveggel, amelyet garantáltan minden hölgy értékelni fog. A dizájner Eau de Toilette (a köznyelvben gyakran "márkás parfüm", ritkábban "luxus parfüm") esetén az üveg szokatlan kialakítása csaknem olyan fontos része az EdT nyújtotta összbenyomásnak, mint maga az illat. A dizájner Eau de Toilette üvegek különböző anyagokból készülnek, s számtalan különleges formát és színt kínálnak, amely biztosítja egyedi és szemet vonzó megjelenésüket. A dizájner Eau de Toilette küldetése, hogy különleges illatával és megjelenésével beépüljön mindennapjaidba, s önkifejezésed, stílusod szerves részévé váljon. A dizájner Eau de Toilette használata erőt, ugyanakkor lazaságot, csendes magabiztosságot és céltudatos határozottságot kölcsönöz egyéniségednek, egyszóval felerősíti a belőled sugárzó pozitív energiát, amelyre környezeted garantáltan reagálni fog.

Eau de Toilette - Mikor és hogyan használjuk?

Alacsonyabb illatanyag-tartalmának köszönhetően az Eau de Toilette bármikor használható. Ha úgy érzed, hogy az illata nem tart ki sokáig, próbálj meg jobban odafigyelni a bőröd hidratálására. Ha a bőröd nem száraz, az illat könnyebben felszívódik a bőrbe, így tovább tart. A hidratáláshoz használhatod ugyanazt a testápolót mint az EdT, amelyet használsz, hiszen ez természetesen intenzívebbé teszi az illatot. Ugyanakkor arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy a hidratálás a megfelelő mennyiségű és típusú folyadék bevitelével kezdődik, amely különösen fontos a forró nyári hónapokban, amikor szervezetünknek a hőség miatt nagyobb mennyiségű folyadékra van szüksége. Legideálisabb a tiszta víz. Az alkohol fogyasztása vizet von el a szervezettől, így azt jobb kerülni.

i

Az Eau de Toilette permetezhető vagy cseppenthető ruhára is, de először egy rejtett vagy kevésbé látható területen próbáld ki, mivel egyes illatanyagok károsíthatják a ruha anyagát. Általánosságban elmondható, hogy a természetes anyagokból vagy bőrből készült ruhák jó illathordozók, de nem ajánlott fehér vagy világos színű anyagokra permetezni az illatszert. Természetes selyemre soha ne vigyünk fel illatanyagot.

Eau de Parfum vs. Eau de Toilette – Mi a különbség?

Kíváncsi vagy, mi az az Eau de Parfum? Vagy mi a különbség a parfüm és a toalettvíz között, a parfümvíz vagy a kölni között? Az illatszereket az illatanyag-koncentráció szerint osztják be ezekbe a csoportokba. Minél magasabb az illatesszencia-tartalom, annál intenzívebb a keletkező aroma.

  1. A valódi parfümök (Extrait de Parfum) 15-30% illatanyagot tartalmaznak. Ezek a legkoncentráltabb illatok, előállításuk nagyon összetett és bonyolult, amit meg kell fizetni.
  2. Az Eau de Parfum (EdP, parfümvíz, vagy Parfum de Toilette) 10-15% illatanyagot és körülbelül 85-90% alkoholt tartalmaz. Az illatuk tovább kitart és nem irritálják a bőrt. Ruhaanyagra permetezve vagy csepegtetve az illatuk körülbelül 5 órán át tart ki.
  3. A kölni vagy kölnivíz 3-5% illatanyagot és körülbelül 70% alkoholt tartalmaz. A férfiak a test bármelyik részén alkalmazhatnak kölnit. Kellemes, frissítő illata van, és helyettesítheti a férfi Eau de Toilette termékeket is.

Vigyázat, van különbség a kölni és az aftershave között is. A kölni helyettesítheti az Eau de Toilette-et, és nem ápolja a bőrt, míg a borotválkozás utáni arcvizet, mint a neve is mutatja, csak az arcra alkalmazzák közvetlenül borotválkozás után. A bőrre nyugtató hatást gyakorol, az illata azonban kevésbé koncentrált.

Parfüm vagy Eau de Toilette - Melyik a jobb?

Nincs egyértelmű válasz arra, hogy a parfüm vagy az Eau de Toilette jobb-e. Minden illat és illatszer más körülményekhez és alkalmakhoz megfelelő. Alacsonyabb intenzitása miatt az Eau de Toilette tökéletes olyan esetekben is, amikor egy nehéz, intenzív illatú parfüm zavarhatja a környezetedet, így a kívánt hatásnak az ellenkezőjét éred el vele. De ha célod, hogy kitűnj a tömegből, és az alkalom megfelelő, a parfüm a megfelelő választás.

i

Az Eau de Toilette és általában az illatszerek tárolása során nem árt figyelembe venni néhány szempontot. Sokan úgy gondolják, hogy az illatszereknek nincs szavatossági ideje. Ez tévedés. Az Eau de Toilette és a parfümök szavatossági ideje a kibontástól számított 2-3 év. Nem megfelelő tárolás esetén viszont a parfüm szerkezete jóval hamarabb is megbomlik, így illata kevésbé intenzív, kevésbé harmónikus és kellemes, rosszabb esetben furcsa, vagy akár kellemetlen is lehet, amelyről már nem is az illat, hanem a szag szó jut eszünkbe. Mit lehet ez ellen tenni?

Mint oly sok élelmiszer és egyéb romlandó termék esetében, óvjuk a parfümöt a melegtől, hőtől, és a közvetlen napfénytől. Ne tároljuk őket a meleg szobában, hanem inkább sötét, hűvös helyen. Ha kiterjedt parfümgyűjteménnyel rendelkezel, akkor talán nem tűnik túl extrém ötletnek egy pici borhűtő beszerzése a saját és a családod illatszereinek tárolására. Ha ebben tárolod őket, garantáltan tovább megőrzik minőségüket, mintha csak egy polcon, napfénynek és hőingadozásnak kitéve töltenék a hónapokat és éveket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ARMAF Club De Nuit Intense Man EdT 105 ml Szállításra kész > 5 db
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, származási hely Szaúd-Arábia
16 190 Ft

2.
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Raktáron változat szerint
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, származási hely olaszország
14 290 Ft

3.
BVLGARI Omnia Crystalline EdT Raktáron változat szerint
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat vizes, származási hely olaszország
20 290 Ft

Még több
1 393 termék
4,6 105×
ARMAF Club De Nuit Intense Man EdT 105 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, származási hely Szaúd-Arábia
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC1765
DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml - Eau de Toilette
Típusok
4,5 38×
DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat virágos, származási hely olaszország, űrtartalma 125 ml - 12 312 Ft/100 ml
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFF298
KENZO Homme Eau de Toilette EdT 110 ml - Eau de Toilette
Típusok
3,7
KENZO Homme Eau de Toilette EdT 110 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, származási hely franciaország, űrtartalma 110 ml - 17 718,18 Ft/100 ml
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA1090
4,8 318×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 50 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, származási hely olaszország, űrtartalma 50 ml - 40 780 Ft/100 ml
20 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KPFA607
4,8 160×
VERSACE Eau Fraiche Man EdT 200 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország, űrtartalma 200 ml - 14 345 Ft/100 ml
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC412a
4,9 57×
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme EdT 75 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők bergamott, musk (pézsma) és fahéj, származási hely japán, űrtartalma 75 ml - 17 986,67 Ft/100 ml
Szuper ár
13 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB467
4,8 318×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, származási hely olaszország - 14 290 Ft/100 ml
14 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA606nad
BVLGARI Omnia Crystalline EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,8 103×
BVLGARI Omnia Crystalline EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat vizes, származási hely olaszország - 50 725 Ft/100 ml
20 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA206nad
4,8 160×
VERSACE Eau Fraiche Man EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők bergamott, cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország - 7 495 Ft/100 ml
14 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC413nad
CACHAREL Amor Amor EdT 100 ml - Eau de Toilette
Típusok
4,5 22×
CACHAREL Amor Amor EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat citrusos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők narancs és vanília, származási hely franciaország, űrtartalma 100 ml - 17 790 Ft/100 ml
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA240
PACO RABANNE 1 Million EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 159×
PACO RABANNE 1 Million EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bőr, menta, rózsa és fahéj, származási hely franciaország - 10 495 Ft/100 ml
20 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC053nad
5,0
GIVENCHY Givenchy Pour Homme EdT 100 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, származási hely franciaország, űrtartalma 100 ml - 22 890 Ft/100 ml
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA948
4,8 201×
VERSACE Pour Homme EdT 100 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, másodlagos illat keleti, illatösszetevők bergamott, cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország, űrtartalma 100 ml - 22 690 Ft/100 ml
22 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC424
4,8 201×
VERSACE Pour Homme EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, másodlagos illat keleti, illatösszetevők bergamott, cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország - 6 995 Ft/100 ml
13 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC425nad
BVLGARI Aqva Pour Homme EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,8 133×
BVLGARI Aqva Pour Homme EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, illatösszetevők narancs, származási hely olaszország - 49 966,67 Ft/100 ml
Szuper ár
25 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA167nad
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 57×
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők bergamott, cédrus, musk (pézsma), narancs és fahéj, származási hely japán - 17 986,67 Ft/100 ml
Szuper ár
13 490 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB465nad
4,7 128×
HUGO BOSS Hugo EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, másodlagos illat zöld, illatösszetevők cédrus, levendula és menta, származási hely németország - 14 653,33 Ft/100 ml
18 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF448nad
4,9 159×
PACO RABANNE 1 Million EdT 200 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bőr, menta, rózsa és fahéj, származási hely franciaország, űrtartalma 200 ml - 19 995 Ft/100 ml
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFE129
5,0
NAUTICA Nautica Voyage EdT 100 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, származási hely amerika, űrtartalma 100 ml - 6 590 Ft/100 ml
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA1264
4,8 741×
HUGO BOSS Boss Bottled EdT 50 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bergamott, cédrus, fahéj és vanília, származási hely németország, űrtartalma 50 ml - 35 980 Ft/100 ml
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB196
4,8 741×
HUGO BOSS Boss Bottled EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bergamott, cédrus, fahéj és vanília, származási hely németország - 12 990 Ft/100 ml
17 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB196nad
5,0 53×
DIOR Sauvage EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bergamott és bors, származási hely franciaország - 16 145 Ft/100 ml
32 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF137nad
KENZO L'Eau KENZO Pour Femme EdT 100 ml - Eau de Toilette
Típusok
5,0
KENZO L'Eau KENZO Pour Femme EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, származási hely franciaország, űrtartalma 100 ml - 17 190 Ft/100 ml
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA1092
KENZO Homme Eau de Toilette EdT - Eau de Toilette
Típusok
3,7
KENZO Homme Eau de Toilette EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, származási hely franciaország - 35 316,67 Ft/100 ml
Szuper ár
19 490 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA1090nad

Eau de toilette (EDT)

Eau de toilette (EDT)

A Eau de toilette (EDT) kategóriában összesen 1393 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó eau de toilette (EDT) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább eau de toilette (EDT) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb eau de toilette (EDT) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: eau de toilette (EDT) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ