30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BeautyRelax Bodyface Skinlift Esztétikai készülék arcra és testre

Termékkatalógus
BeautyRelax Bodyface Skinlift Esztétikai készülék arcra és testre
Masszírozó gép piros fényjelzés, fotonterápia, bőrlifting, non-invazív bőrkezelés, támogatja a kollagénképződést, rádiófrekvencia, csökkenti a narancsbőrt és a striákat, kisimítja a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, teljesítménybeállítások
149 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP130 Termékszám:  8594166119130
BeautyRelax Bodyface Skinlift Esztétikai készülék arcra és testre 149 290 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

BeautyRelax Bodyface Skinlift Esztétikai készülék arcra és testre

BeautyRelax Bodyface Skinlift esztétikai kezelésekhez 

A professzionális BeautyRelax Bodyface Skinlift ideális az arc, a nyak, a dekoltázs és más testrészek esztétikai kezelésére. A készülék rendkívül hatékony multipoláris rádiófrekvenciás technológiával működik, amely kiváló eredményeket biztosít a kezelések után. Non-invazív lifting, a kollagénrostok aktív stimulálása és a narancsbőr tüneteinek elnyomása - a BeautyRelax Bodyface Skinlift képes mindezt megvalósítani! A készülék megörvendeztet minőségi kialakításával, beleértve a készülékhez tartozó összes alkatrészt. A fő előnyök kétségtelenül a hosszú élettartam és a rádiófrekvenciás energia folyamatos adagolásának lehetősége. A készülék nem foglal túl nagy helyet. A BeautyRelax masszírozóhoz a Sonogélen kívül nincs szükség más fogyóeszközre. 


Kompakt méret, amely ideális utazáshoz is

A BeautyRelax Bodyface Skinlift praktikus, asztali kialakításának köszönhetően kompakt méreteivel is megörvendeztet. A készülék használata során könnyen elérheted az összes kezelendő testrészt. Szükség esetén a teljes készletet másodpercek alatt mobilis eszközzé alakíthatod, így tökéletes választás utazáshoz. Kényelmesen tárolhatsz mindent egy kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, stabil bőröndben. Védi a készüléket az ütésektől és a mechanikai sérülésektől. A készülékcsatlakoztatása rendkívül egyszerű és gyors. Néhány egyszerű lépést követően azonnal elkezdheted használni a BeautyRelax Bodyface Skinliftet. 


A BeautyRelax Bodyface Skinlift legfontosabb előnyei

  • BeautyRelax Bodyface Skinlift csökkenti az arcbőr finom vonalait és a ráncokat
  • Növeli az arckontúr rugalmasságát
  • Feszesíti és kisimítja a bőrt
  • Az eszköz képes a kollagénrostok stimulálására
  • Enyhíti a narancsbőr tüneteit
  • Csökkenti a striákat és halványítja a finom hegeket
  • A kezelés teljesen non-invazív jelleggel valósul meg
  • BeautyRelax Bodyface Skinlift biztonságos, fájdalommentes használattal
  • Alkalmazás kellemetlenségek nélkül

A BeautyRelax Bodyface Skinlift két különböző kezelőfejet tartalmaz

A BeautyRelax Bodyface Skinlift csomagjában két különböző kezelőfejet találsz, hogy pontosan az igényeidnek megfelelően választhass. A három tüskéből álló 2 Mhz-es fej a kisebb területek kezelésére szolgál. A hattüskés 2 Mhz-es pedig nagyszerű választás a nagyobb területek kezeléséhez.


Rádiófrekvencia a hatékony liftingért

A BeautyRelax Bodyface Skinlift készülék kezelőfeje rendkívül specifikus teljesítménnyel és rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes energiát generálni. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálják, hogy olyan hőgradienst hozzanak létre, amelyek jelentősen befolyásolják a dermisz rétegben zajló folyamatokat. A leadott energia aktiválja a kollagénrostok és az elasztin átalakulását. Lehetővé válik az energia kiemelkedően pontos irányítása még az erőteljesebb zsírréteggel rendelkező területeken is, és az anyagcsere-folyamatok gerjesztése jelentős hatással van a megereszkedett és deformált kontúrok hatékony kisimítására.


A 625 nm vörös fény elősegítheti a természetes kollagéntermelést

A vörös fény pozitív hatással van a rugalmas rostokra, megakadályozza a pigmentképződést, és elősegíti a kollagén természetes termelődését is. Pozitívan hat a kozmetikai termékekből származó anyagok felszívódására, növeli a hatékonyságot és javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetben. A vörös fény hullámhossza 625 nm.


BeautyRelax Bodyface Skinlift háromtüskés kezelőfej a kisebb felületekhez

A BeautyRelax Bodyface Skinlift rendelkezik egy háromtüskés kezelőfejjel, amely kimondottan alkalmas kisebb területek, például az arc, a nyak és a dekoltázs kezelésére. Bármelyik testrészen használhatod. Kompakt méretének köszönhetően közvetlenül a nagyobb egyenetlenségekkel rendelkező, vagy nehezebben hozzáférhető területekre összpontosíthatsz. A rádiófrekvenciás energia intenzitásának, valamint a kezelőfej és a bőr közötti érintkezés hosszának beállításakor azonban fokozott óvatossággal kell eljárni. Az ideális a tapogató módszer. Így lépésről lépésre kezelheted a bőrön a kiválasztott részt. Ha a kezelést egy másik személy kapja, aktívan kommunikálj vele, hogy megkapd a megfelelő, érzékenységre vonatkozó információkat. A rádiófrekvenciás hullámok intenzitását ennek megfelelően állíthatod be.


Kisméretű kezelőfej a nehezen hozzáférhető területek kezelésére 

A kisméretű tüskék kiválóan alkalmasak a nehezen elérhető területek vagy kisebb testrészek kezelésére. A BeautyRelax Bodyface Skinlift a szemkörnyékre is alkalmazható. Kiemelkedő figyelmet fordíts a kezelőfej és a bőr közötti érintkezés intenzitásának és hosszának beállítására. A szem körüli bőr rendkívül érzékeny!

Használd a BeautyRelax Bodyface Skinliftet arcra, nyakra és dekoltázsra

A három tüskével ellátott kezelőfej nem csak az arcra, hanem a dekoltázs vagy az áll területére is használható.

Tökéletes eredmény elérése a BeautyRelax Bodyface Skinlift segítségével

A BeautyRelax Bodyface Skinlifttel tökéletes eredményt érhetsz el a bőrkezelés során. A BodyFace Skinlift esztétikai készülék a szike nélküli, non-invazív bőrkezelést abszolút tökéletes szintre emeli. A meghatározott teljesítményű és frekvenciájú multipoláris rádiófrekvenciás hullámok a dermisz rétegét célozzák meg, hogy nagyfokú hatékonysággal és kíméletességgel stimulálják a bőr saját kollagéntermelését. Fedezd fel a modern technológiát alkalmazó BodyFace Skinlift segítségével a valóban funkcionális liftinget.


Hattüskés kezelőfej a nagyobb felületek kezeléséhez 

A hat darab tüskével ellátott kezelőfej ideális a test nagyobb részeinek kezeléséhez. Bármelyik testrészen használhatod. A rádiófrekvenciás energia intenzitásának, valamint a kezelőfej és a bőr közötti érintkezés hosszának beállításakor azonban fokozott óvatossággal kell eljárni. Az ideális módszer az úgynevezett tapogatás, amikor finoman "megkopogtatjuk" a bőrt. Így lépésről lépésre kezelheted a bőr kiválasztott részét. A kezelőfej nagyszerű azokon a helyeken, ahol csökken a bőr rugalmassága, valamint fokozottabb a striák és hegek megjelenése.

A kezelőfej bőrrel való érintkezésének optimális időzítése

A kezelőfej használatakor mindig figyelembe kell venni a tüskék bőrrel való érintkezésének optimális hosszát és a rádiófrekvenciás hullámok intenzitásának megfelelő adagolását. Ha magadon végzed a kezelést, a mozdulatokat magadhoz igazíthatod. Amennyiben egy másik személyt kezelsz, aktív kommunikációval figyeld, hogy milyen mértékben érzékeli a hő rádiófrekvenciás megnyilvánulását. A kezelőfejjel sima mozdulatokkal vagy az úgynevezett "tapogatós" módszerrel dolgozz.

Sima mozgás a BeautyRelax Bodyface Skinlift segítségével

A kezelőfejet hosszabb vagy rövidebb, szakaszokban mozgasd a testen. Feszítsd meg a bőrt, amennyire csak lehetséges, és a BeautyRelax Bodyface Skinliftet egyenletes mozdulatokkal használd a bőrön. A bőrt Sonogéllel kell hidratálni. A bőr sima mozgással történő stimulálásával a kezelőtüskék teljes érintkezési ideje az adott helyen csökken. A rádiófrekvencia intenzitási szintjének állandó szinten tartásával gyorsabb mozgás esetén kevesebb rádiófrekvenciát érzékelhetsz, mint lassabb mozgás esetén.

Tapogató módszer

A BeautyRelax Bodyface Skinliftet az úgynevezett tapogató módszerrel is használhatod. Ezzel a módszerrel a kezelőfejet maximum 1-2 másodpercig tartod a bőrön (az ún. tapogatás). Az intenzitást mindig az aktuális érzetnek megfelelően emeld. A bőrkezelés soha nem lehet fájdalmas. Csak a hőérzet elviselhető szintű érzékelése az elfogadható. Mindig fokozatosan adagold a teljesítményt, és a legalacsonyabb, 1.értékkel kezdj!


A BeautyRelax Bodyface Skinlift többféleképpen használható a folyamatos teljesítményadagolásnak köszönhetően 

A BeautyRelax Bodyface Skinlift esztétikai készülék fokozatosan változtatható teljesítményadagolást kínál az 1. szinttől az 5. szintig. A frekvencia alapértelmezett értéke 2 Mhz. A teljesítmény az energiaszintet jelenti, amelyet Joule-ban fejeznek ki. A BeautyRelax Bodyface Skinlift kezelőpanelének segítségével adagolhatod az energiát, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen. A test minden egyes része más-más érzékenységgel és bőr alatti zsírmennyiséggel rendelkezik. Ezért fontos megjegyezni, hogy az egyes részek gyakran más-más energiaszintet igényelnek.


A BeautyRelax Bodyface Skinlift csomag tartalma:

  • BeautyRelax BR-2310 főegység
  • Kezelőfej három tüskével
  • Kezelőfej hat tüskével
  • 220V-os tápkábel
  • Használati utasítás


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Masszázs gép Kész!
Használat
Nyak, Arc, Szem, Dekoltázs Kész!
Használat
Alakformálás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés Kész!
Masszázstípus
Pontmasszázs Kész!
Programok száma
5 Kész!

Típus

Típus
Masszázs gép Kész!

Használat

Használat
Nyak, Arc, Szem, Dekoltázs Kész!

Rendeltetés

Használat
Alakformálás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Pontmasszázs Kész!
Programok száma
5 Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!
Funkciók
Rádiófrekvencia Kész!

Csomagolás

Kiegészítők száma
2 Kész!

Méret & súly

Magasság
34 cm Kész!
Szélesség
26 cm Kész!
Hosszúság/mélység
10 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor, Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Bodyface Skinlift Esztétikai készülék arcra és testre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Estetický přístroj na obličej a tělo Bodyface Skinlift. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Skinlift. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetische Gesichts- und Körperbehandlung Bodylift Bodyface Skinlift. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetische Gesichts- und Körperbehandlung Bodylift Bodyface Skinlift.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ