Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

BeautyRelax Peel&Lift Smart ultrahangos bőrtisztító

Termékkatalógus
BeautyRelax Peel&Lift Smart ultrahangos bőrtisztító
4,2 19 értékelés
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület masszázs, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, töltő adapter a csomag része, akkumulátoros töltés, mérete 180 × 52 × 24 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 98 g
24 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP900 Termékszám:  BR-1480
BeautyRelax Peel&Lift Smart ultrahangos bőrtisztító 24 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax Peel&Lift Smart ultrahangos bőrtisztító

A BeautyRelax Peel&lift Smart ultrahangos spatulával úgy fogod érezni magad, mintha egy szépségszalonban lennél. A készülék kiváló, minőségi bőrkezelést kínál közvetlenül otthon, kényelmesen. Az összes kezelés ultrahang hullámok elvén működik, amelynek köszönhetően a kezelőfej végén felhalmozódnak a szennyeződések, a sminkmaradványok és az elhalt hámsejtek. A BeautyRelax Peel&lift Smart ultrahangos spatula rendszeres használata fokozatosan kisimítja a finom, mimikai ráncokat, valamint remekül megelőzi a mitesszerek, a pattanásokat és az aknék kialakulását. A kozmetikai spatula további előnye kompakt mérete és kicsi súlya, így nemcsak otthon, hanem útközben is könnyedén használhatod. 

A BeautyRelax Peel&lift Smart ultrahangos bőrtisztító spatula legfontosabb jellemzői

  • BeautyRelax Peel&lift Smart ultrahangos spatula elegáns fehér színben. 
  • Kozmetikai segítő a minőségi és kíméletes bőrápoláshoz otthon, kényelmesen. 
  • Az ultrahang hullámok elvén működő spatulát a bőr mélytisztítására tervezték - ún. peelingként használható. 
  • Ultrahang 33 000 impulzus/perc frekvenciával a nem kívánt szennyeződések tökéletes eltávolítása érdekében. 
  • Nagyszerűen megelőzhető a pattanások, mitesszerek és akne kialakulása. 
  • Rozsdamentes acélból készült ultrahangos spatula, amely kezelőfeje segít a szennyeződések és az elhalt hámsejtek eltávolításában.
  • A BeautyRelax Peel&lift Smart az arc és a dekoltázs gyengéd és kellemes masszírozására szolgál.
  • A kozmetikai spatula kezelőfeje kíméletes a bőrhöz. 
  • Kompakt méret és kicsi súly, így a spatula otthon és útközben is használható.
  • Vezeték nélküli töltés töltőállomással. 

A BeautyRelax Peel&lift Smart egyenértékű a professzionális kozmetikai készülékekkel

A BeautyRelax Peel&lift Smart kozmetikai eszköz műszaki paraméterei hasonlóak a professzionális kozmetikusok által használt ultrahangos spatula specifikációihoz. Kényeztesd magad alaposan megtisztított és sima arcbőrrel bármikor, otthon, kényelmesen. A BeautyRelax Peel&lift Smart garantálja a kiváló, minőségi kezelést és az értékes kihasználhatóságot, valamint hosszú élettartammal rendelkezik.

A BeautyRelax Peel&lift Smart ultrahang hullámokat bocsát ki optimalizált 33 kHz-es frekvencián

A 33 kHz-es optimalizált frekvenciájú ultrahang hullámok képesek a bőr mélyére, minden pórusba behatolni. Ezenkívül az ultrahangos kezelés a bőrt kellemesen masszírozza, amely hatékonyan járul hozzá a vérkeringés javításához. A bőr sima, puha és fiatalos megjelenésű lesz. A BeautyRelax Peel&lift Smart készülékkel a bőrön végzett mélytisztítás kiválóan előzi meg a pórusok eltömődését, a későbbi pattanások kialakulását és a kellemetlen gyulladásos folyamatok beindulását. 

BeautyRelax Peel&lift Smart kétféle galvánáram-üzemmóddal

A tiszta és ragyogó bőr felé vezető úton még jobb eredményeket érhetsz el a BeautyRelax Peel&lift Smart galvánáram funkciójával. A kezelőfej pozitív töltésű galvánáramot generál. A negatív töltésű szennyeződés-részecskéket mágnesként vonzza magához. Az ultrahang hullámok pozitív töltéssel kombinálva rendkívül hatékony eszközt jelentenek a rutinszerű bőrápolásban. A rendszeres műszeres tisztítás jelentősen hozzájárul a bőr öregedési folyamatainak a lassításához. 

BeautyRelax Peel&lift Smart pozitív ionizálással, hogy magához vonzza a szennyeződéseket

A negatív töltésű szennyeződéseket a pozitív ionokat létrehozó kezelőfej mágnesként vonzza, ezzel a szennyeződések a felszínre kerülnek, ahonnan könnyedén eltávolíthatók. A szennyeződés nemcsak a bőr felszínén, hanem a pórusok mélyén is megreked. Az ultrahang ennek függvényében létfontosságú szerepet játszik a bőrtisztításban.

Negatív ionizálás - elősegíti a bőr mélytáplálását

A negatív töltés segíti a kozmetikai szérumok hatóanyagainak a bőrbe való behatolását. Ez az eljárás megakadályozza, hogy a bőr felszínén maradt krém a tápláló hatás nélkül kiszáradjon.  Készülj fel a kozmetikumok abszolút turbó hatására a BeautyRelax Peel&lift Smart készülékkel. 

Három lépés a szép és puha bőrért

A BeautyRelax Peel&lift Smart kozmetikai eszköz többféleképpen használható. Nem szükséges az összes funkciót egyszerre használni. Bőrápolási módszeredet precízen a bőröd állapotához igazíthatod. 

1. LÉPÉS: Tökéletes sminkeltávolítás

A bőrt mosd le vízzel vagy töröld át micellás vízzel (a csapvíz nem biztos, hogy alkalmas a bőrre). A fő cél a bőr "durva" szennyeződéseinek az eltávolítása. A BeautyRelax Peel&lift Smart kozmetikai eszköz kezelőfejével a bőr igazán mély és alapos tisztítására összpontosíthatsz. Hatékonyan szabadulhatsz meg a szabad szemmel nem látható szennyeződésektől is. 

2. LÉPÉS: Ultrahangos bőrtisztítás galvánárammal

A tisztítás következő szakasza a bőr alapos, eszközzel történő tisztítását jelenti. A bőrre vékony rétegben vigyél fel Sonogelt vagy normál, bőrápoláshoz használt krémet. A bőr vezetőképessége jelentősen megnő, és az ultrahang hullámok képesek mélyebbre hatolni a bőr pórusaiba. Az ultrahang hullámok pozitív töltésű galvánárammal kombinálva érik el a maximális peeling hatást! 

3. LÉPÉS: A BeautyRelax Peel&lift Smart tökéletesen bedolgozza a kozmetikai termékeket

A BeautyRelax Peel&lift Smart kozmetikai kezelés harmadik, végső fázisa a következőkből tevődik össze: töröld le a kozmetikai krémet vagy a Sonogélt az előző lépésből. A tökéletesen tiszta és sima bőr optimálisan fel van készülve arra, hogy a krémek és szérumok hatóanyagai beépüljenek. A kozmetikai termékeket a BeautyRelax Peel&lift Smart nagyobb kezelőfejével, az ultrahanggal és a galvánáram negatív töltésével kiegészítve dolgozd bele a bőrödbe.


BeautyRelax Peel&lift Smart a bőrápoláshoz

A BeautyRelax Peel&lift Smart használata egyszerre időtakarékos és szórakoztató. A három lépésben történő teljes ápolás nem tart tovább 15 percnél. A bőrtisztítási rutint tedd függővé attól a környezettől, amelyben tartózkodsz. Ha a bőröd nagyobb szennyeződéseknek van kitéve, a BeautyRelax Peel&lift Smar készülék használata közötti időszakot ajánlott lerövidíteni. Nem tanácsos azonban hetente kettőnél többször tisztítani a bőrt. A kozmetikai termékek bevitelének gyakoriságát azonban semmilyen módon nem szükséges korlátozni. 

Bőrkezelés a BeautyRelax Peel&lift Smart készülékkel otthon, kényelmesen

A BeautyRelax Peel&Lift Smart a kiváló minőségű és hatékony arckezelések teljes skáláját kínálja, akárcsak a kedvenc szalonodban. Azzal, hogy otthon, kényelmesen használhatod, nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhatsz összehasonlítva a szépségszalonba történő látogatással. Ne aggódj amiatt, hogy a minőség vagy az ár döntsön. Tapasztald meg a BeautyRelax Peel&lift Smart előnyeit még ma! 

BeautyRelax Peel&lift Smart kezelőfej felhasználási területei

(1) Bőrtisztítás

A kezelőfej vékony peremét a bőr tisztítására használhatod. A BeautyRelax Peel&lift Smart használata során a tisztító krém vagy Sonogél a bőrön való mozgatás közben letörlődik, az elhalt hámsejtekkel és különböző szennyeződésekkel együtt. A kezelőfej lekerekített, vékony éle lehetővé teszi az arc ráncosabb részén történő tökéletes kezelést!

(2) Bőrtáplálás

A BeautyRelax Peel&lift Smart nagyobb kezelőfeje a bőr ultrahanggal történő mechanikus stimulálására és kozmetikai termékek bedolgozására szolgál. A kezelőfej nagyobb bőrfelületet fed le, amely jelentősen csökkenti a használat időtartamát. Könnyedén megcélozhatod a kezeléssel a ráncos és egyenetlen bőrt. 


Rutinszerű bőrápolás a BeautyRelax Peel&lift Smart készülékkel 

(1) Folyamatos ultrahang üzemmód

Az ultrahang hullámok áramlása a kezelőfej hegyénél koncentrálódik. A bőr intenzív tisztítására tervezték, tökéletes peeling hatással bír.

(2) Szakaszos ultrahang üzemmód

Az ultrahang hullámok áramlása a kezelőfej teljes felső felületére koncentrálódik. Kozmetikai termékek bedolgozására és mikromasszázsra tervezték.

BeautyRelax Peel&lift Smart a legjobb és ár tekintetében is okos választás

A BeautyRelax Peel&lift Smart a legjobb választás, ha minőségi szépségápolási készüléket keresel elfogadható áron. Az "ultrahangos bőrtisztító spatula" kategóriában a BeautyRelax Peel&lift Smart kiváló ár-érték arányt garantál a készülékek által kínált funkciók tekintetében. Vannak olcsóbb modellek is, azonban azok a kiegészítő technológiák és funkciók nélkül kaphatók.

Vékony sávok a BeautyRelax Peel&lift Smart készülék oldalán 

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez egy design elem. A polírozott, rozsdamentes acél szalagok igazán stílusosnak tűnnek, és a BeautyRelax Peel&lift Smart készüléknek extra eleganciát kölcsönöznek. De fontos funkciójuk van! A galvánáram megfelelő működéséhez az ujjaidnak teljes mértékben érintkezniük kell ezekkel a vezetőcsíkokkal. A közötted és a készülék közötti áramkör lezárása előfeltétele annak, hogy a kezelőfej ionizálást generáljon.



Paraméterek

Összehasonlít
Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Típus
Spatula Kész!
Típus
Ultrahangos Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs Kész!
Ház anyaga
Műanyag Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Típus

Típus
Spatula Kész!

Típus

Típus
Ultrahangos Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs Kész!

Anyag

Ház anyaga
Műanyag Kész!
Tartozék anyaga
Fém Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő adapter Kész!

Méretek

Magasság
180 mm Kész!
Szélesség
52 mm Kész!
Mélység
24 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
98 g Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Peel&Lift Smart ultrahangos bőrtisztító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtle . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtľa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peel&lift Smart, Ultraschallspatel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peel&lift Smart, Ultraschallspatel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ