Shop roku Akvizice ApF HU

Beurer HC 100

Termékkatalógus
Beurer HC 100
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1700 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 4 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, LCD kijelző, professzionális felépítés, koncentrátoros, kefés fúvófejjel, akasztó pánt a csomag része, 2,7 m hosszú kábel, lila kivitel
66 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BEUFV834 Termékszám:  4211125100834
Beurer HC 100 66 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Beurer HC 100

Beurer HC 100 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A közkedvelt BEURER által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 1700 W. 4 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 4 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor, kefés fúvófej és diffúzor. A diffúzor segítségével mindent tincshez ugyanannyi levegő jut majd. Olyan lesz, mintha hajad természetesen száradna meg, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. Az ötletes kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő nagy sebességű légáramlást eredményez, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd. Az áttekinthető LCD-kijelzőn minden fontos információ elérhetővé válik. Ez a hajszárító a népszerű BEURER gyártótól professzionális minőséggel és egyedi designnal büszkélkedhet.

Hajszárító Beurer HC 100 ...
Hajszárító Beurer HC 100 ...

A híres Beurer HC 100 hajszárító fontosabb tulajdonságai

  • A népszerű BEURER hajszárító természetes puhasággal ápolja a hajat
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 1700 W
  • 4 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 4 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor, kefés fúvófej és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 2,7 m
  • Az LCD-kijelzővel egyszerű lesz a készülék kezelése
  • A népszerű BEURER hajszárító professzionális használatra lett kialakítva
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: lila

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A neves BEURER hajszárító kiváló választás, hiszen hajápoló funkciói mellett még remekül is néz ki A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A közismert BEURER hajszárító az ionizátorral garantálja a sima és tökéletesen puha hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek rugalmasságot kölcsönöznek a hajnak, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Egészségessé és fényessé varázsolják a hajat. Ahhoz, hogy a frizurád a végén tökéletes legyen, vana készüléken egy gomb a hideg levegő aktiváláshoz, amely úgy rögzíti a hajat, hogy közben nem okoz kárt. A csomagban a népszerű BEURER hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még akasztó pánt.

Hajszárító Beurer HC 100 ...

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer HC 100
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ