Shop roku ApF HU

Black Friday - Vasalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
  • A Kampány időtartama: 2023. október 30. 00:00 órától 2023. november 27. 23:59 óráig („Kampány”).
  • A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listáját ezen a honlapon, alább találod („Termékek”).
  • Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy egyes Termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg azokból a Kampány során.
  • Néhány termék rendelkezésre álló készletei Csehország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország és más az Alza által ellátott országok fogyasztói között kerülnek elosztásra a korábbi rendelési időnek megfelelően. Ez nem vonatkozik a termékek specifikus regionális/nyelvi változataira.
  • Az Alza a Kampányt mint kiskereskedő elsődlegesen természetes személy fogyasztók igényeinek kiszolgálására szervezi, ezért fenntartja a jogát, hogy a viszont eladási szándékkal történő vásárlásokat visszautasítsa.
  • Az Alza fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált Termékek körét megváltoztassa.
  • A Kampányban a Termék kedvezményes áron történő megvásárlása akkor valósul meg, ha a Vásárló megrendelését az Alza visszaigazolja és a Vásárló a Termék árát kifizeti (a Terméknek a kosárba történő elhelyezése nem minősül a Termék megvásárlásának). Amennyiben a Vásárló az Utánvétes kifizetést választotta, elegendő a rendelést leadnia az Alza számára, a kedvezményre azonban csak az utánvét kifizetése esetén jogosult.
  • A Black Friday kampányban részt vevő termékek adatlapján feltüntetjük a hatályos jogszabályoknak megfelelően a termék Black Friday akció kezdőnapját megelőző 30 napban a webáruházunkban elérhető legalacsonyabb árát, illetve a Black Friday akció keretében biztosított kedvezményes árat az ÁSZF-ünk VII. pontjában írtak szerint.
  • A Kampány keretében nyújtott kedvezmény más, www.alza.hu oldalon biztosított kedvezménnyel nem vonható össze, kivéve a megjelölt termékekre biztosított kuponkódos kedvezményt, mely a Black Friday keretében biztosított kedvezményekkel összevonható. Az extra kuponkóddal érvényesíthető kedvezmény a Black Friday kedvezménnyel csökkentett árból kerül levonásra.
  • A Kampányban résztvevő Termékeket sem telefonon, sem faxon, kizárólag interneten keresztül lehet megvásárolni.
  • A részletekért kérjük, hogy figyelmesen olvasd el a Kampány „Általános feltételei”-t, melyeket ide kattintva találod.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Hogyan tovább?

  • Kérjük ellenőrizd, hogy a megfelelő keresési kifejezést írtad-e be.
  • Próbálj meg rákeresni hasonló szavakra.
  • Próbálj meg egy általános keresési kifejezést megadni.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ