Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín

Termékkatalógus
Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 13000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Tárhely kapacitás
Szín
Előrendelési ár
97 890 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IG1107b1 Termékszám:  IG1107b1
Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín 97 890 Ft Várható időpont: május 10, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Akciós szettek

Spórolás: 2 490 Ft

105 880 Ft 103 390 Ft
Szett megvásárlása

Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín

Ez a praktikus Blackview Active 6 tablet megbízható társad lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az internetes események követését, videók és fényképek rögzítését, de praktikus alkalmazásokat is használhatsz vagy játszhatsz. A tablet 10,1" méretű kijelzővel van ellátva, amely munkakörnyezetben vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok és filmek rajongói is élvezni fogják. 8 magos Unisoc UMS9230 processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 8 GB. 128GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memória korlátozások nélküli normál használatot biztosít. A megfelelő energiát 13000 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál. A szóban forgó tablet vízálló kivitelű, így a vízzel kapcsolatos balesetek nem fogják tönkretenni. IP68 és IP69K védelmi fokozattal van tanúsítva.

Tablet Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín ...

Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín tablet - alapvető jellemzők

  • Kényeztesd magad audiovizuális tartalmakkal eme BlackView tablettel!
  • 8magos processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelelő működését
  • A rendszermemória kapacitása 8 GB
  • 10,1" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz
  • Vízálló kivitel
  • IP68 és IP69K védelmi fokozattal van tanúsítva
  • A tabletet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveg védi
  • A fő kamera felbontása 13 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 13000 mAh
  • Több mint hét órán keresztül folyamatos működést tesz lehetővé
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső tárhely max. 1024 GB méretű TF memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalmak böngészését e-mailek küldését és fogadását és még sok mást
  • Az OTG funkció elérhető a tableten

Az előnyös BlackView tablet kijelzőjét jó nézni

Minden pillanat, amit ezen BlackView tablet használatával töltesz, felejthetetlen lesz, mivel 10,1" méretű és HD 1280 × 800 felbontású kijelzője kiváló minőségű tartalmat szolgáltat. 150 PPI pixelsűrűségű kijelzőjének köszönhetően minden vizuális tartalmat élvezettel fogsz fogyasztani. A tablet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveggel van felszerelve, amely megakadályozza a karcolások és a mechanikai nyomás okozta sérülések kialakulását.

Tablet Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín ...

Megörökítheted a szép pillanatokat útközben

Fotózáshoz a tablet 13Mpx felbontású hátsó kamerát és 16Mpx elülső kamerát kínál. Ezen BlackView tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz felvételeket, a LED háttérvilágítás segít neked. Ezt a funkciót különösen akkor fogod használni, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen BlackView tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 1080p (Full HD) 60fps felbontásra támaszkodhatsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen BlackView tablet 13000 mAh kapacitású akkumulátort kínál., amely több, mint hét órán át bírja a nagy igénybevételt. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes kezeléséhez.

Tablet Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín ...

Az előnyös BlackView tablet elegendő memóriakapacitással rendelkezik

Ezen BlackView tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes futtatni. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, így könnyedén kezeli a nagy adatállományokat és az igényes 4K videókat. Ha a tablet memóriája nem lenne elegendő, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű TF típusú memóriakártyával.

Ez a praktikus BlackView tablet többféle lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdak jeleit használja az eszközök helyzetének meghatározásához. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet a pontos földrajzi helyének meghatározását, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez és egyéb alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően fejhallgatón keresztül élvezheted a zenét. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát, és a nagy fájlok letöltése, a streaming platformokon történő tartalomnézés és a videohívások teljesen zökkenőmentesek és problémamentesek lesznek.

A hozzáadott funkciók növelik a használat kényelmét

Teljesítsd ki életedet ezzel a célszerű BlackView tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, amely biztosítja perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való kapcsolatba lépéshez nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például a remek digitális iránytű, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor. A közelségérzékelőnek köszönhetően a tablet érzékeli, ha hívás közben az archoz közelítik, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést. A városokban vagy utazás közben való navigáláshoz a digitális iránytű funkcióval könnyen eligazodhatsz. Beépített fényérzékelővel rendelkezik, amely értékeli a környezeti fényszintet, és a képernyő fényerejének és kontrasztjának változtatásával automatikusan hozzáigazítja a képernyőt. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takarít meg. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Képes azonosítani, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

digitális iránytű, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és stylus

Méret:

251,3 × 170,1 × 14,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

854 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
150 PPI Kész!
RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
150 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
TF Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
13 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Processzor modell
Unisoc UMS9230 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
251,3 mm (25,13 cm) Kész!
Szélesség
170,1 mm (17,01 cm) Kész!
Mélység
14,9 mm (1,49 cm) Kész!
Tömeg
854 g (0,85 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68, IP69K Kész!
Szín
Fekete-narancssárga Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Stylus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview Active 6 termékhez:

97 890 Ft - 97 890 Ft

Blackview Active 6 8 GB/128 GB Fekete

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 13000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
97 890 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 13000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
97 890 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview Active 6 8 GB/128 GB Narancsszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview Active 6 8GB/128GB oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview Active 6 8 GB / 128 GB oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview Active 6 8GB/128GB orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview Active 6 8GB/128GB orange.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ