0% splátky mobily, notebooky 0% splátky Siguro

Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín

Termékkatalógus
Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín
Tablet - 10,36" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, T616 2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 22000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Előrendelési ár
97 890 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IG2119b2 Termékszám:  IG2119b2
Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín 97 890 Ft Várható időpont: május 10, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Akciós szettek

Spórolás: 2 490 Ft

105 880 Ft 103 390 Ft
Szett megvásárlása

Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín

Ez a hasznos Blackview Active 8 tablet hűséges társad lesz, amivel sok mindent könnyedén el tudsz intézni. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, de alkalmazásokat is használhatsz vagy játékokat játszhatsz. A tablet 10,36" méretű képernyővel rendelkezik, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok vagy filmek rajongói is értékelni fogják. 8 magos T616 processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 6 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával a táblagépet nagyjából korlátok nélkül használhatod. Az energiát 22000 mAh. USB-C portot kínál a csatlakozáshoz. A szóban forgó tablet vízálló, így a mindennapi életben is megbirkózik a nehéz helyzetekkel. IP68 és IP69K védelmi szintnek megfelelő védettséggel rendelkezik.

Tablet Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín ...

Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín tablet - alapvető jellemzők

  • Élvezd a multimédiás tartalmakat eme BlackView tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését
  • A RAM mérete 6 GB
  • 10,36" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • Vízállóságának köszönhetően ellenáll a gyakori vizes baleseteknek
  • IP68 és IP69K védelmi szintnek megfelelő védettséggel rendelkezik
  • A tablet gyárilag tartós Gorilla Glass üveggel van felszerelve
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 13 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 22000 mAh
  • Több mint hét órán keresztül üzemképes egy töltéssel
  • 33 W vezetékes töltés jellemzi
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali-G57 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1024 GB méretű Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását
  • Az OTG funkció is elérhető

A nagyszerű BlackView tablet kijelzőjét jó nézni

Az idő, amit ezen BlackView tablettel töltesz, egyedülálló élmény lesz, mivel 10,36" méretű és FullHD 2000 × 1200 felbontású kijelzője első osztályú kivitelben szolgálja ki a tartalmat. 225 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod a vizuális tartalomban való elmerülést. A tablet gyárilag tartós Gorilla Glass üveggel van felszerelve, amely ellenáll a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek.

Tablet Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín ...

A fényképezés minden lépésnél a kezed ügyében van

A tablet fotózáshoz 13Mpx felbontású hátsó kamerát és 16Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen BlackView tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat rögzíthetsz. A kiegészítő LED háttérvilágítás jól jön, ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat. Ezt a funkciót különösen akkor fogod használni, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen BlackView tablet esetén az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet kínál, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 2160p (4K) 30fps és 1080p (Full HD) 30fps maximális felbontásra számíthatsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen BlackView tablet 22000 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül biztosítja a munkavégzést. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely elég nagy teljesítményű a szükséges multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín ...

Az előnyös BlackView tablet megfelelő memóriával rendelkezik

Ezen BlackView tablet funkcióit és műveleteit Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 6 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes kezelni. 128 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, így ideális még a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Ha mégis elégtelennek találod a tablet memóriáját, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC memóriakártya használatával.

Ez a praktikus BlackView tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod tabletedet különböző vezeték nélküli eszközökhöz, megkönnyítve számodra a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. Az A-GPS egy továbbfejlesztett GPS-változat, amely nemcsak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó adatokat is felhasználja. Ez a funkció javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen akkor hasznos, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése és a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Tablet Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín ...

Praktikus funkciók

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel a nagyszerű BlackView tablettel! A tablet OTG-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy más perifériákat, például egeret, billentyűzetet vagy USB-meghajtót csatlakoztathatsz. A külvilággal való interakció megkönnyítésére hasznos érzékelőkkel rendelkezik, mint például a célszerű fényérzékelő és közelítésjelző. A közelségérzékelő érzékeli, ha a tablet hívás közben közel kerül az arcodhoz, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és spórol az akkumulátor energiájával, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

fényérzékelő és közelítésjelző

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és stylus

Méret:

256,3 × 165,8 × 16,8 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

976 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,36" (26,31 cm) Kész!
Felbontás - pixel
FullHD 2000 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
225 PPI Kész!
RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,36" (26,31 cm) Kész!
Felbontás - pixel
FullHD 2000 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
225 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Arcfeloldás Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
22 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
T616 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
256,3 mm (25,63 cm) Kész!
Szélesség
165,8 mm (16,58 cm) Kész!
Mélység
16,8 mm (1,68 cm) Kész!
Tömeg
976 g (0,98 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68, IP69K Kész!
Szín
Fekete, Narancssárga Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Stylus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview Active 8 termékhez:

97 890 Ft - 97 890 Ft

Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín

Tablet - 10,36" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, T616 2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 22000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
97 890 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview Active 8 6 GB/128 GB Narancsszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview Active 8 6GB/128GB oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview Active 8 6 GB / 128 GB oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview Active 8 6GB/128GB orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview Active 8 6GB/128GB orange.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ