Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín

Termékkatalógus
Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín
Tablet - 10,36" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek G99 Ultimate 2,2 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE és 3G, 48 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,79), 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 22000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Előrendelési ár
127 290 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IG2120b2 Termékszám:  IG2120b2
Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín 127 290 Ft Várható időpont: május 10, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Akciós szettek

Spórolás: 2 490 Ft

135 280 Ft 132 790 Ft
Szett megvásárlása

Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín

Ez a praktikus Blackview Active 8 Pro tablet hűséges társad lesz, amellyel több tevékenységet is könnyedén el lehet végezni. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 10,36" méretű kijelzővel készült, így munkára és tanulásra egyaránt használhatod. A játékokat vagy filmeket kedvelők is találnak benne érdekességet. 8 magos MediaTek G99 Ultimate processzor irányítja az összes műveletet és funkciót. A rendszermemória mérete 8 GB. 256GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ekkora memóriával korlátozások nélkül készíthetsz fényképeket és játszhatsz játékokat. A szükséges energiát 22000 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik. A táblagépet úgy tervezték, hogy vízálló legyen, így maximálisan megbízható lesz a mindennapi használat során. IP68 és IP69K védelmi szintnek megfelelő védettséggel rendelkezik.

Tablet Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín ...

Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín tablet - fontos paraméterek

  • Élvezd a szórakozást eme BlackView tablettel!
  • 8magos processzor vezérli az összes műveletet és funkciót
  • A rendszermemória kapacitása 8 GB
  • 10,36" kijelzőt kapott
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik
  • Vízállóságának köszönhetően ellenáll a gyakori vizes baleseteknek
  • IP68 és IP69K védelmi fokozattal van jelölve
  • A tablet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveggel van felszerelve
  • A fő kamera felbontása 48 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 22000 mAh
  • Több mint hét órán keresztül folyamatos működést tesz lehetővé
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik
  • A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső memória akár 1024 GB méretű Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
  • A tablet támogatja az OTG funkciót

Az előnyös BlackView tablet kijelzőjét kellemes nézni

Minden pillanat, amit ezen BlackView tablettel töltesz, kellemesen eltöltött idő lesz, mivel 10,36" méretű és FullHD 2000 × 1200 felbontású kijelzője kiváló minőségben szolgáltat tartalmat. 225 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod a vizuális tartalmak felfedezését. A tablet gyárilag tartós Gorilla Glass üveggel van felszerelve, amely meggátolja a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket.

Tablet Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín ...

Fotózz bármikor, bárhol

A tablet fotófelszerelése 48Mpx felbontású hátsó kamerát és 16Mpx szelfikamerát kínál. A kiegészítő LED háttérvilágítás jól jön, ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat. Ez a funkció jól jön este, éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen BlackView tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,79, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet biztosít, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen BlackView tablet 22000 mAh kapacitású akkumulátort kínál., amely több, mint hét órán át biztosítja a működést. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel. A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes kezeléséhez.

Tablet Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín ...
Tablet Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín ...

A hasznos BlackView tablet elegendő memóriát kínál

Ezen BlackView tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely képes a 3D-s játékok és a virtuális valóság kezelésére. 256 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, és megoldja a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolásának problémáját. Ha mégis elégtelennek találod a tablet memóriáját, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC memóriakártyával.

Ez az előnyös BlackView tablet számos kommunikációs lehetőséget kínál

NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti érintkezés nélküli kommunikációt rövid, általában legfeljebb 10 cm-es távolságon keresztül. Vásárolj könnyedén, és fizess egyszerűen az üzletekben a készülékeddel. A tableten lévő WiFi segítségével kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést, anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet kényelmes csatlakoztatását különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül. A globális helymeghatározó rendszer (GPS) műholdak segítségével határozza meg az eszközök helyét a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helyadatokat kapjon, amely hasznos navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalnaplózáshoz, közeli helyek kereséséhez és sok máshoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően zenét hallgathatsz fejhallgatóról. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a fájlok letöltése, a streamek nézése és a másokkal való összeköttetés videohívásokon keresztül gyors és problémamentes lesz.

Tablet Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín ...

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Élvezd mindennapjaidat ezzel a nagyszerű BlackView tablettel! A tablet támogatja az OTG-t, ami azt jelenti, hogy más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtók csatlakoztathatók a készülékhez. A külvilággal való interakció tekintetében bizonyára örömmel fogadod majd olyan praktikus érzékelők jelenlétét, mint a célszerű digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor. A közelségérzékelőnek köszönhetően a tablet érzékeli, ha hívás közben az archoz közelítik, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést. A városokban vagy utazás közben való navigáláshoz a digitális iránytű funkcióval könnyen eligazodhatsz. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely felismeri a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt a legkényelmesebb használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takarít meg. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy például egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méret:

256,3 × 165,8 × 16,8 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

976 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,36" (26,31 cm) Kész!
Felbontás - pixel
FullHD 2000 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
225 PPI Kész!
RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,36" (26,31 cm) Kész!
Felbontás - pixel
FullHD 2000 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
225 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
256 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, G-szenzor Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,79 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
22 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek G99 Ultimate Kész!
Grafikus chip
ARM Mali G57 MC2 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
256,3 mm (25,63 cm) Kész!
Szélesség
165,8 mm (16,58 cm) Kész!
Mélység
16,8 mm (1,68 cm) Kész!
Tömeg
976 g (0,98 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68, IP69K Kész!
Szín
Fekete, Narancssárga Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview Active 8 Pro termékhez:

127 290 Ft - 127 290 Ft

Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín

Tablet - 10,36" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek G99 Ultimate 2,2 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE és 3G, 48 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,79), 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 22000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
127 290 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview Active 8 Pro 8 GB/256 GB Narancsszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview Active 8 Pro 8GB/256GB oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview Active 8 Pro 8 GB / 256 GB oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview Active 8 Pro 8GB/256GB orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview Active 8 Pro 8GB/256GB orange.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ