AlzaBoxy Q1 Shop roku

BOSCH PXY875KW1E

Termékkatalógus
BOSCH PXY875KW1E
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, érintésvezérlés, flexi zóna és maradék hőjelző, Home Connect kompatibilis, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,1 × 81,6 × 52,7 cm (Ma×Sz×Mé)
540 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOPRA4 Termékszám:  PXY875KW1E Gyártó honlapja:
BOSCH PXY875KW1E 540 190 Ft Kérés esetén megrendeljük 1 db
Vásárlás

BOSCH PXY875KW1E

A vezető Bosch márka új, nagyszerű indukciós főzőlapjának köszönhetően a főzés mostantól még egyszerűbbé és szórakoztatóbbá válik. A minimalista, matt fekete dizájnnak és a kényelmes kialakításának köszönhetően bármelyik konyha tökéletes kiegészítőjévé teszi. A Bosch PXY875KW1E kerámiaüvegből készült, mely könnyen tisztíthatóvá teszi. A tökéletes eredmény elérése érdekében a főzőlap az indukciós techonlógiát alkalmazzaTFT érintőképernyővel és sok más hasznos funkcióval ellátott. PowerBoost funkciója miatt háromszor nagyobb teljesítményt nyújt, mint más hagyományos üveg-kerámia lapok. Ez a funkció a a PanBoost-ra épül, mely maximálisra növeli a főzés sebességét. A főzőlap súlya 17 kg, és a bemeneti teljesítmény 7.4 kW.

A BOSCH PXY875KW1E indukciós főzőlap legfontosabb jellemzői

  • PXY875KW1E Bosch főzőlap 4 főzőzónával
  • 17 különböző teljesítmény-fokozat használható főzés közben
  • Különböző lenyűgöző funkciók segítenek a főzésben
  • A két maradékhő kijelző biztonságossá teszi a főzőlap használatát

Hőmérséklet-szabályozás

Beépített érzékelőel rendelkezik, mely 5 PerfectFry teljesítményszintet kínál az optimális főzési folyamat biztosítása érdekében. A PerfectCook érzékelő lehetővé teszi, hogy a főzőlapot később különleges hőmérséklet-érzékelővel bővítse, amely pontos hőmérséklet-szabályozást biztosít a főzés során.

Kényelmes főzés

A főzőlap 4 főzőzónával ellátott, amelyek felismerik az edények méretét. A bővíthető flexi indukciós zóna lehetővé teszi a főzési zónák kényelmes csatlakoztatását, s ezáltal a nagy edények vagy tepsik használatát. A PowerMove a flexi indukciós területet három zónára képes osztani az előre beállított teljesítménynek megfelelően, amelyen egyszerűen változtathat pusztán az edények mozgatásával. Az Assist funkció főzés közben a segítségére lesz azáltal, hogy automatikusan felkínálja az optimális hőmérsékletet és a főzési időt számtalan étel elkészítéséhez. Az egyszerűen használható Timer funkció segítségével minden főzőzónában különböző főzési időt állíthat be. A készülék távolról történő vezérlésében a Home Connect fukció segít, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket okostelefon segítségével ellenőrizze. És azt sem szabad elfelejteni, hogy automatikusan átviheti a különböző beállításokat a zónák kényelmes működtetése érdekében. A QuickStart segítségével minden gyorsabban elindul, és automatikusan kiválasztja az első zónát. A ReStart funkció segít, ha véletlenül kapcsolta ki a készüléket, mert ezáltal minden korábbi beállítás visszaállítható.

Biztonság

A biztonsági rendszer magában foglalja a főkapcsolót, a fogyasztás kijelzőt és 2 maradékhő kijelzőt. Emellett biztonsági kikapcsolás, gyermekzár, és maximális teljesítmény funkcióval is ellátott és olyan működésmód is van, mely 20 másodpercre szünetelteti a főzést abban az esetben, ha a főzőlap tisztítása szükségessé válik.

Méretek:
51 × 816 × 527 mm

Beépítési méretek:
51 × 750 × 490 mm
(A munkalap minimális vastagsága 30 mm. A csatlakozó kábel hossza 1,1 méter hosszú és a csomag tartalmazza.)

Főzőzónák:

1 x 400 mm x 230 mm, 3.3 kW teljesítmény (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós, vagy 2 x 200 mm, 2.2 kW teljesítmény (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós
1 x 400 mm x 230 mm, 3.3 kW teljesítmény (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós, vagy 2 x 200 mm, 2.2 kW teljesítmény (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma
4 Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Booster, Időzítő, Érintésvezérlés, Flexi zóna , Maradék hőjelző Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!
Kompatibilitás
Home Connect Kész!

Főzőlap méretei

Magasság
5,1 cm Kész!
Szélesség
81,6 cm Kész!
Mélység
52,7 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A főzőlap kivitelezése

Keret
Keretes Kész!
Kinézet
Fekete üveg Kész!
Kivitelezés
Beépített Kész!
Felület
Üveg Kész!

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás
230 V, 400 V Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH PXY875KW1E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PXY875KW1E Serie 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH PXY875KW1E Séria 8.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ