Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

BOSCH WQB246C0BY Serie 8

Termékkatalógus
BOSCH WQB246C0BY Serie 8
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ (-10%) energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 58 dB, becsült éves energiafogyasztás 174 kWh, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár, mobil vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, Wi-Fi csatlakozás, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 55,8 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
406 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOSU045 Termékszám:  WQB246C0BY Gyártó honlapja:
BOSCH WQB246C0BY Serie 8 406 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BOSCH WQB246C0BY Serie 8

Több helyre van szükséged a ruhaszárításhoz, de nem tudod, hogyan alakítsd ki? Ez esetben a szabadonálló Bosch szárítógép beszerzése az ideális opció. Ez a készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a legnépszerűbb típus a kondenzációs szárítógép. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a könnyű és gyors beépítést, anélkül, hogy szerkezeti módosításokra lenne szükség. A szárítógép gyűjtőtartállyal van felszerelve, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosott ruhából lecsapódó nedvességet. A szárító vízelvezető vezetéke közvetlenül a lefolyóhoz csatlakoztatható, ezért nincs szükség a kondenzációs tartály kézi eltávolítására és ürítésére. A hatékony BOSCH WQB246C0BY Serie 8 szárítógép csakis a legjobbat kínálja Neked és ruháidnak. Olyan hasznos funkciókkal felszerelt, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár, mobil vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés. Biztosan értékelni fogod a kínált technológiák közül az alábbiakat: SensitiveDrying. Az intelligens szárítógép okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztatható, így távolról is vezérelheted a készüléket. A kompakt Bosch szárítógép mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé). Súlya 55,8 kg.

Szárítógép BOSCH WQB246C0BY Serie 8 ...
Szárítógép BOSCH WQB246C0BY Serie 8 ...

A csúcstecnológiás BOSCH WQB246C0BY Serie 8 szárítógép fő jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép modern és helytakarékos megoldás a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárítógép része egy kondenzációs tartály
  • Töltetkapacitását figyelembe véve 9 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 58 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolattal Home Connect és Amazon Alexa használatával
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a szárítást egy későbbi időpontra ütemezd be
  • A beépített kijelző tájékoztat az aktuális eseményekről vagy beállításokról
  • Gyorsprogram a rövid idő alatt történő szárításért
  • A belső világítás megkönnyíti a kipakolást
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás mérsékli a ráncosodást
  • Értékelni fogod a kondenzátor öntisztító funkcióját
  • Lefolyóhoz csatlakoztatható: igen

A modern BOSCH WQB246C0BY Serie 8 szárítógép kiemelkedően innovatív és praktikus funkciói a te kényelmedet szolgálják

A sokoldalú Bosch szárítógéppel rengeteg időt takaríthatsz meg, amit egyébként a ruhák teregetésével töltenél, majd várnád, hogy megszáradjanak. A szárítógép belső világítása megkönnyíti a benne lévő összes ruhadarab kivételét, miközben tökéletes áttekintést biztosít a tartalmáról. Ha a kijelzőn egy lakat ikon jelenik meg, az azt jelenti, hogy a gyermekzár aktív, ami megakadályozza, hogy a gyermekek játszanak a készülékkel. A szárítógép hangjelzést ad ki. Ennek a funkciónak az a célja, hogy figyelmeztessen Téged a program végén. Az előlapon található beépített kijelzőn az aktuális program vagy beállítás állapota látható.

Szárítógép BOSCH WQB246C0BY Serie 8 ...
Szárítógép BOSCH WQB246C0BY Serie 8 ...

Az energiatakarékosság nem is lehetne egyszerűbb, ebben segít Neked a kiváló BOSCH WQB246C0BY Serie 8 szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Az új, fejlett technológiával a kondenzátor automatikusan öntisztul a szárítás során , ez a funkció kiküszöböli a rendszeres karbantartás szükségességét és energiát takarít meg. A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az alacsony, éjszakai tarifa előnyeit. Ha a szárítógép használata során figyelembe veszed az alacsonyabb villamosenergia-tarifát, csökkentheted az energiaköltségeidet. Az ökonómiai szempontból előnyös BOSCH WQB246C0BY Serie 8 szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely a szárítás során keletkező hőt a felhasznált levegő hőmérsékletének emelésére tudja használni, minimalizálva a hő szivárgását és maximalizálva az energiahatékonyságot.

Válassz programot a ruha típusa alapján

A különféle programokat nyújtó Bosch szárítógép képes megőrizni minden típusú ruha puhaságát és minőségét, még a legkényesebb darabokét is. Ha az állásinterjúra választott ingeden egy reggeli kávéfolt van, ne ess kétségbe. Egyszerűen csak mosd ki és használd a gyors szárítóprogramot, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket és megelőzni a kényes szöveteken kialakuló ráncokat. A gyűrődésgátló programmal időt és energiát takaríthatsz meg vasalás közben.

Szárítógép BOSCH WQB246C0BY Serie 8 ...

A kiváló Bosch szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép lehetővé teszi nagy mennyiségű ruha gyors szárítását, amit a rohanó életmódot folytató emberek vagy a gyermekes családok is nagyra értékelnek. A költséghatékony BOSCH WQB246C0BY Serie 8 szárítógép A+++ (-10%) energiaosztályú. Éves energiafelhasználása nagyságrendileg 0,3 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A készülék zajszintje 58 dB, így csendes működést és kiváló stabilitást élvezhetsz működés közben. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb tényező a készülék kiválasztásakor, mivel ez mutatja meg, hogy a szárítógép mennyire gyorsan és eredményesen távolítja el a vizet a nedves ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Bosch szárítógép A hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 90%-át kivonja egy normál programon.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQB246C0BY Serie 8 Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

55,8 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

A

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ (-10%) Kész!
Energiafelhasználás
0,3 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
174 kWh/év Kész!
Zajszint
58 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ (-10%) Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
58 dB Kész!
Energiafelhasználás
0,3 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
174 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
61,3 cm Kész!
Szélesség
59,8 cm Kész!
Magasság
84,2 cm Kész!
Tömeg
55,8 kg Kész!

Funkciók

Szárítógép funkciói
Lefolyóhoz csatlakoztatható, Öntisztuló kondenzátor, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Gyerekzár, Mobil vezérlés, Mosási program végét jelző hangjelzés Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award, Red Dot Design Award Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szállítás és telepítés

Szállítás és telepítés
Ingyenes szállítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH WQB246C0BY Serie 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WQB246C0BY Serie 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH WQB246C0BY Séria 8.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ