AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3,5-6,3 IS STM Value Up Kit

Termékkatalógus
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3,5-6,3 IS STM Value Up Kit
4,4 14 értékelés
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-M bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD memóriakártya, Wi-Fi, bluetooth és micro USB interfész, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 8,81 × 11,63 × 5,87 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,387 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, táska, objektív és vázsapka a csomag része
Kód:  OCO96g Termékszám:  4728C056 Gyártó honlapja:
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3,5-6,3 IS STM Value Up Kit Megszűnt

Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3,5-6,3 IS STM Value Up Kit


Készíts fotókat, vlogolj és streamelj!

A Canon EOS M50 Mark II 24,1Mpx APS-C érzékelővel valami egészen különlegeset hoz a közönséged számára, ésfüggetlenül attól, hogy milyen tartalmat hozol létre - amatőr és professzionális használatra egyaránt alkalmas. Ezzel a tükör nélküli kamerával tökéletes fényképekkel illetve nem kevésbé minőségi videókkal, valamint a WiFi modul jelenlétének köszönhetően élő közvetítéssel is meghökkentheted közönséged. A Canon EOS M50 Mark II kompakt méretekkel - 116,3 × 88,1 × 58,7 mm és alacsony, 387 grammos tömeggel (akkumulátorral és memóriakártyával együtt) rendelkezik, így ideális útitársad lesz.

A Canon EOS M50 Mark II fejlett technológiát használ

A Canon tükör nélküli fényképezőgép fejlett teljesítményt nyújt függetlenül attól, hogy mit alkotsz meg vele. Csodálatos képminőségre, sekély mélységélességre valamint kiváló hangzású és gyönyörű videóra számíthatsz. Külső mikrofon csatlakoztatható a kamerához a 3,5 mm-es bemeneten keresztül. A Canon EOS M50 Mark II kezeli a 10 kép/mp sorozatfelvételt, -4EV autofókuszt, ISO 25 600 felvételt, és intelligens automatikus beállítási lehetőséget kínál, ahol minden technikai dolgot a fényképezőgépre bízhatsz.

EF-M 15-45 mm IS STM objektív és egyéb tartozékok a csomagban

A készlet tartalmaz egy Canon EF-M objektívet 15-45 mm-es gyújtótávolsággal, amely kompakt, könnyű kialakítással és kiváló optikai minőséggel rendelkezik. Az objektív ideális a természetről vagy épületekről készült nagy látószögű felvételekhez, de portréfotózáshoz is. STM optikai stabilizátorral és léptetőmotoros csendes fókuszáló rendszerrel rendelkezik. Ráadásul ez a különleges Value Up Kit tartalmaz egy Canon SB130 márkájú védőtáskát, 16 GB-os SD-kártyát és objektívtisztító kendőt is.

IS - képstabilizátor - kompenzálja az objektív mozgását és a chiphez viszonyított rázkódást. Jelenléte különösen a hosszabb expozíciós idejű felvételeknél értékelhető.

STM - léptetőmotoros technológia. Optimális választás videók készítéséhez, mivel folyamatosan és zökkenőmentesen fókuszál. A motor szinte hangtalan.

A Canon EOS M50 Mark II tükör nélküli fényképezőgéppel világszerte közvetíthetsz

Élvezd a videofelvételeket Full HD 60p felbontásban, 4K-ban különleges projektekhez vagy portré videókhoz. A tökéletes élő közvetítések közvetlenül a YouTube-ra szinte magától értetődőek ezzel a tükör nélküli fényképezőgéppel - mindezt számítógép nélkül is megteheted. A Canon EOS M50 Mark II WiFi modullal van felszerelve. Továbbá HDMI kimenettel is büszkékedik, amely az EOS Webcam Ulity szoftverrel kombinálva nagyszerű webkamerává teszi. Az automatikus videóátkódolás lehetővé teszi a videók gyors átvitelét a kamerából laptopra vagy mobileszközre.



Professzionális 4K videók gyorsan és egyszerűen

A Canon EOS M50 Mark II kamera felszereltsége olyan praktikus funkciókat is tartalmaz a videofelvételhez, mint pl. szem és arc autofókusza illetve a Dual Pixel CMOS AF technológia,  amely segít éles képeket rögzíteni mozgás közben is. A videó önkioldó funkció csak akkor kezdi meg a felvételt ha készen állsz, és nem azonnal, amikor megnyomod az exponáló gombot. Az öt tengelyes kombinált képstabilizálás elősegíti a stabil, rázkódásmentes felvételek készítését.  

A Canon EOS M50 Mark II több mint 70 objektívvel kompatibilis

A Canon EOS M50 Mark II nagyszerű előnye, hogy kompatibilis a Canon EF-M sorozatú objektívek széles skálájával, és az EF-EOS M adapter segítségével több, mint 70 EF és EF-S objektív csatlakoztatható a fényképezőgép testéhez. Továbbá külső vaku csatlakoztatása is lehetséges, valamint egy Jack csatlakozót is találsz a készüléken a külső mikrofon csatlakoztatásához. 

A Canon EOS M50 Mark II Black + EF-M 15-45 mm IS STM tükör nélküli fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű kamera vloggereknek
  • Nagy teljesítményű DIGIC 8 képfeldolgozó processzor
  • A Canon EOS M50 Mark II akár 10 fps sebességgel is képes fényképezni/-val, -vel
  • Fókuszálás a Dual Pixel CMOS AF segítségével
  • 3,5 mm-es bemenet külső mikrofonhoz
  • Kombinált 5 tengelyes képstabilizátor
  • Full HD videofelvételek 60p felbontásban
  • Webkamera funkciók
  • A tükör nélküli fényképezőgép kiváló gyenge fényviszonyok mellett is kiválóan teljesít
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli interfészek
  • Tartalmazza az EF-M 15-45mm IS STM objektívet, a Canon SB130 fényképezőgép-táskát, a 16 GB-os SD-kártyát és az objektív tisztító kendőt

Paraméterek

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
387 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
387 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,1 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Optikai stabilizátor
Igen Kész!
Min. gyújtótávolság
15 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
45 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
72 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,3 Kész!
Maximális rekesznyílás
40 Kész!
Optikai zoom
3 × Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!
Objektív
Canon EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Kész!

Objektív 2

Objektív
2. objektív nélkül Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
2,36 Mpx Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E12 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
305 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, Bluetooth, Micro USB interfész Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Táska, Objektív, Vázsapka Kész!
Speciális felszerelés
Value Up Kit Kész!
Objektívek száma
1 Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3,5-6,3 IS STM Value Up Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M50 Mark II černý + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Value Up Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS M50 Mark II čierny + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Value Up Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Value Up Kit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ