Shop roku AlzaBoxy Q1

CATLER CG 8030

Termékkatalógus
CATLER CG 8030
5 2 értékelés
Kávédaráló - rozsdamentes acél, kúpos, automata, LCD háttérvilágítás, zárható tartály, 450 grammos kávétartály, 60 lehetséges őrlési mód, beállítható mennyiség, energiatakarékos üzemmód
Kód:  EAN7016c Termékszám:  41003175 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CATLER CG 8030

Élvezd kedvenc csésze kávédat úgy, mint még soha. A kúp alakú, elektromos CATLER kávédaráló lassabb forgással működik, mint legközelebbi riválisai. Ennek következtében csökken a szemcsék közötti hőátadás és nem éri kár a kávé olaját. Így páratlan ízélményben lesz részed minden egyes alkalommal. A daráló okos adagoló technológiával működik, amely automatikusan meghatározza a választott őrlési mód és mennyiség szerinti szükséges kávé adagot. Neked semmire sem kell külön figyelned. Csak dőlj hátra és élvezd a CATLER kávédarálóval készült kávéd minőségét!

Ha mégis úgy döntenél, hogy változtatsz és beavatkozol a főzési folyamatba, a készülék ehhez is segítséget nyújt. Az előre beprogramozott főzést az őrlési idő rövidítésével vagy meghosszabbításával, 0.2s-os lépésekben változtathatod. Ami az egyéni igényeket illeti, 60 féle őrlési mód közül választhatsz, így mindig pontosan úgy készítheted el kávédat, ahogy neked tetszik.

Legfontosabb jellemzői

  • Készítsd el kávédat saját ízlésed szerint (60 lehetséges őrlési mód)
  • Kúpos csiszoló = lassabb forgás a megfelelő íz és aroma fenntartásáért
  • Könnyen kezelhető és karbantartható
  • Légmentesen zárt tartály
  • Biztonsági funkciók
  • Háttérvilágítású kijelző és gombok

A kényelem az első

Készen állsz, hogy megtapasztald a valódi kényelmet? A CATLER CG 8030 szó szerint elkényeztet. A darálón kívül 2 szűrőtartó és egy praktikus doboz is a készlet része lett. A felső tálca, amely 450 gramm kávé tárolásához elegendő, biztosan kedvedre lesz. Mindebben a legjobb, hogy a tartály légmentesen zárható, így az ízek és az aromák mindig tökéletesek maradnak.

Minden szempontból tökéletes

A fent említetteken túl, a daráló számos más okos funkcióval is rendelkezik. Érdemes megemlíteni a túlmelegedés elleni motorvédő  vagy a túltöltéssel szembeni rendszert, amely megvéd nem csak téged, de a háztartásodat is. Továbbá van egy praktikus tároló hely a vezetéknek, egy háttérvilágítású LCD kijelző és egy csúszásgátló talp, amely megakadályozza, hogy a készülék elmozduljon onnan, ahova te raktad. A praktikus csepptálca biztosítja az egyszerű tisztítást.

További információk:

A csomag tartalma:
CATLER CG 8030 elektromos kávédaráló
50-54 mm-es szűrő
 58 mm-es szűrő
Tisztító kefe
Jar őrölt kávé

Műszaki adatok:
Feszültség: 220-240 V ~ 50 Hz
Fogyasztás: 165 W
Felhasznált anyagok: nemesfém ötvözet, rozsdamentes acél, rendkívül ellenálló műanyag
Méretek: 39,5 × 16 × 21,5 cm
Tömeg: 2,9 kg

 
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CATLER CG 8030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler CG 8030. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CATLER CG 8030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CATLER CG 8030.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ