Rapture AP+ plus nový vizuál

Chipkártyaolvasók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szabványok
ISO 7816
(20)
ISO 14443
(5)
Szűrés

A chipkártya olvasó hasznos eszköz lehet mind a vállalati szektorban, mind otthon. Alkalmazható biztonságos bejelentkezésre például internetes banki szolgáltatásokhoz, kedvezménykártyák leolvasására, valamint az 2018. július 1-jén vagy azután kiadott E-személyi igazolványok leolvasására is. Milyen további lehetőségeket kínál a chipkártya olvasó és kik számára hasznos? Olvass tovább, hogy többet megtudj a témában.

Tovább

Mi is valójában a chipkártya olvasó?

A chipkártya olvasó egy olyan eszköz, amely általánosságban lehetővé teszi a SmartCard vagy a chipkártya tárolt információinak kezelését. Ide tartoznak például az alkalmazotti és hűségkártyák, a pácienskártyák vagy az E-személyi igazolványok. Általában támogatják a Plug and Play módot, ami azt jelenti, hogy a számítógépen semmit sem kell manuálisan telepíteni.

i

Egy másik típusa lehet a fali vagy hozzáférési olvasók, amelyeket az épületekbe való bejutáshoz használt azonosítóként használnak. Gyakran PIN kód megadására szolgáló numerikus billentyűzettel kombinálva működnek.

Mire használják leggyakrabban a chipkártya olvasó eszközöket?

A chipkártya olvasó eszközöket leggyakrabban a következő területeken használják:

  1. Személyazonosság ellenőrzése a hatóságokkal való kommunikáció során: Elegendő lesz egy E-személyi igazolvány, egy olvasó és egy speciális alkalmazás.
  2. Biztonságos bejelentkezés a számítógép operációs rendszerébe vagy az internetes banki szolgáltatásokhoz SmartCard segítségével.
  3. Elektronikus aláírás azonosítása, amely a chipkártyán tárolódik.
  4. A tagsági és kedvezménykártyák kezelése chipkártya segítségével szintén nagyon elterjedt.

Tudtad, hogy az E-személyi olvasóval kényelmesen nyomtathatsz ki büntetőnyilvántartási kivonatot vagy ellenőrizheted a vezetői pontok számát otthonról? Tekintsd meg az általunk kínált E-személyi igazolvány olvasókat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
27 termék
5,0 19×
ACS ACR39U Smart Card Reader (USB Type-A)
Olvasó - interfész: USB 2.0 Full Speed, támogatás: A, B és C osztályú ISO 7816 (5 V, 3 V, 1,8 V), T=0 vagy T=1 protokollal rendelkező mikroprocesszoros kártyák, memóriakártyák, J-LIS, SIPRNET Card és CAC, CCID, PC/SC, CT-API kártyák, kompatibilitás: Windows, Linux, MAC OS, Android
6 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ACS001a1
5,0 19×
ACS ACR39U Smart Card Reader (USB Type-A)
Olvasó - interfész: USB 2.0 Full Speed, támogatás: A, B és C osztályú ISO 7816 (5 V, 3 V, 1,8 V), T=0 vagy T=1 protokollal rendelkező mikroprocesszoros kártyák, memóriakártyák, J-LIS, SIPRNET Card és CAC, CCID, PC/SC, CT-API kártyák, kompatibilitás: Windows, Linux, MAC OS, Android
5 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ACS001a1
4,5
CHERRY ST-1144
Elektronikus személyi igazolvány olvasó - PC/SC, CCID, CT-API, USB formátumokban, szürke-fekete
10 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CHERR001a1

Chipkártyaolvasók

Chipkártyaolvasók

A Chipkártyaolvasók kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó chipkártyaolvasók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább chipkártyaolvasók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb chipkártyaolvasók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: chipkártyaolvasók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ