Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DAIKIN MC55W

Termékkatalógus
DAIKIN MC55W
Légtisztító - 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 37 W teljesítményfelvétel, 53 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 53 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, teljesítmény szabályozás, levegő ionizálás, 3 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, távirányítóval vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és távirányító, méret: 50 × 24,3 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), 6,8 kg súly
224 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BENCV001 Termékszám:  4548848856824

DAIKIN MC55W

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor tökéletes választás számodra egy ilyen Daikin MC55W légtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A fejlett technológia és az effektív HEPA, szén szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Erős teljesítményének köszönhetően 53 alapterületű helyiségekbe ideális. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus kikapcsolás, levegő ionizálás és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító DAIKIN MC55W Lifestyle
Légtisztító DAIKIN MC55W Jellemzők/technológia

DAIKIN MC55W levegőtisztító lényeges paraméterei

  • Egy ilyen hasznos Daikin légtisztító készülék megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Kiválóan tiszta levegőt kaphatunk 2 szűrővel
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok semlegesítésére képes
  • 53 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 330 m³/h teljesítményű
  • 3 tisztítási módot biztosít az optimális szűréshez
  • A levegő ionizálása hozzájárul a hatékonyabb tisztítási folyamathoz
  • Igény szerint szabályozhatjuk a teljesítményét
  • A beállítás egyszerű a gombok vagy a távirányító használatával
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés hívja fel a figyelmet
  • A porszemcsék koncentrációját porérzékelő figyeli
  • Egy ilyen Daikin légtisztító teljesítménye 37 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 19 dB(A), illetve a maximális érték 53 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a méltán neves Daikin gyártótól

Egy ilyen praktikus Daikin légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Pótolhatatlan eszköz olyan háztartásokban, ahol allergiások élnek. Ez a fejlett levegő tisztító 3 tisztítási módot biztosít az optimális szűréshez. Természetesen van lehetőség a teljesítmény beállítására, hogy optimális szintet válasszunk a pillanatnyi szükségleteink szerint. A felhasználói funkciók közé tartozik az automatikus kikapcsolás. A mellékelt szűrő cserélhető, a csere szükségességéről időben értesítést kapunk.

Légtisztító DAIKIN MC55W Jellemzők/technológia
Légtisztító DAIKIN MC55W Képernyő

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Eme Daikin légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító hagyományosan a készüléken található fizikai gombokkal vezérelhető vagy a mellékelt távirányítónak köszönhetően. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A porérzékelővel a porszemcsék koncentrációját figyeli, és a hatékony kiszűrésükhöz optimalizálja a légtisztító teljesítményét.

Egy ilyen praktikus Daikin légtisztító berendezés elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen modern Daikin légtisztító berendezés segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. A speciális levegőionizálás funkcióval olyan negatív ionokat juttat a levegőbe, amelyek hatékonyan megszüntetik az allergéneket a környezetben. Felgyorsítja a porszemcsék összecsomósodását, és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése, illetve az egyébként szabadon maradó részecskék eltávolítása a levegőben.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen modern Daikin légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. Kiválóan tiszta levegőt biztosít 2 szűrővel. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő gondoskodik a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és mások kiszűréséről is. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok tökéletes kiszűrésére alkották meg. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Daikin légtisztító 330 m³/h kapacitással bír. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy ne legyen zavaró hatással a nyugalmunkra. A minimális zajszint értéke 19 dB(A), és ez az érték legfeljebb 53 dB(A).

Méretei:

50 × 24,3 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

6,8 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fehér Kész!
Mélység
270 mm Kész!
Szélesség
243 mm Kész!
Magasság
500 mm Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
270 mm Kész!
Szélesség
243 mm Kész!
Magasság
500 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
24,3 cm Kész!
Mélység
27 cm Kész!
Magasság
50 cm Kész!
Tömeg
6,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAIKIN MC55W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAIKIN MC55W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAIKIN MC55W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAIKIN MC55W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAIKIN MC55W.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ