AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Termékkatalógus
DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
3,8 5 értékelés
Mikrofon - rögzíts hiteles hangokat a továbbfejlesztett DJI Mic 2 használatra kész mikrofonnal. Prémium funkciók, köztük a kiváló minőségű hangfelvétel, Intelligens zajszűrés és 32 bites belső lebegőpontos felvétel támogatása, A DJI Mic 2 segítségével kiegyensúlyozott és részletgazdag audiotartalmakat készíthetsz, ami tökéletes vlogoláshoz, interjúkhoz, élő közvetítéshez és még sok máshoz
147 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DJI23_59 Termékszám:  CP.RN.00000318.03 Gyártó honlapja:
DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) 147 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Kompakt mikrofon az autentikus hangrögzítéshez

A DJI Mic 2 a sikeres DJI Mic modell utódja. A készüléket alacsony súly, kompakt méretek és hiteles rögzítés jellemzi. A DJI Mic 2 prémium funkciókkal, intelligens környezeti zajszűréssel és 32 bites floating-point rögzítés támogatásával rendelkezik. Ezért a mikrofon kiegyensúlyozott és részletes hangot rögzít, amelyet vlogok, interjúk, élő közvetítések és egyéb felvételek készítésekor értékelni fogsz. A mikrofon funkciói kényelmesen vezérelhetők egy 1,1 hüvelykes érintőképernyő és egy praktikus tekerőgomb segítségével. A DJI Mic 2 akár 250 méteres hatótávolsággal rendelkezik. A csomag két adót és egy utazó töltőtokot is tartalmaz, így mindig készen állhatsz a felvételre.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

A DJI Mic 2 lenyűgöz kompakt és elegáns kialakításával

A gyártó sokat dolgozott a készülék méretén és kialakításán, amely kompakt méretű és prémium megjelenésű lett. Az új töltőtok fémből készült. Ez minimalista megjelenést kölcsönöz az egész készletnek, még jobb védelmet nyújt, és biztonságos töltést biztosít. Az elegáns Shadow Black szín diszkrét high-tech megjelenést nyújt a DJI Mic 2 mikrofonnak.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Minden irányú hangfelvétel

Kialakításának köszönhetően a DJI Mic 2 mikrofon ideális a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, például interjúk, vlogolás, élő közvetítések és még sok más felvétel készítéséhez. A minden irányú jellemzőt a hatékony hangrögzítésre optimalizálták. Ezért a DJI mikrofonja képes kezelni azokat a helyzeteket, amikor több emberrel veszel fel vlogot, vagy beszélgetéseket rögzítesz. A DJI Mic 2 intelligens környezeti zajszűréssel van felszerelve, így képes csökkenteni a környezeti zajokat a tiszta és zavartalan beszélgetések érdekében.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

A DJI Mic 2 véd a váratlan hangingadozások ellen

Biztosan mindenkivel előfordult már felvétel közben, hogy egy hirtelen sikoly elrontotta a hangsávot, és az már nem volt használható. Ezért a DJI Mic 2 mikrofon a fő hangsáv mellett egy második hangsávot is rögzít -6 dB-en. Ez biztosítja a hirtelen hangingadozások elleni védelmet. Ha szeles helyen fogsz forgatni, a szélzaj csökkentése érdekében szélvédőt is szerelhetsz a mikrofonra.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Mindig használatra kész

Amint kinyitod a töltőtokot, a DJI Mic 2 automatikusan bekapcsol. A tok a töltés során automatikusan párosítja a vevőt és az adókat, így a tok kinyitása után azonnal megkezdheted a felvételt. Az USB-C és Lightning adaptereket is tartalmazza, hogy zökkenőmentesen együttműködhessen az általad preferált eszközökkel. Egyszerűen csatlakoztasd a vevőt a kamerához egy 3,5 mm-es TRS-kábelen keresztül, és szinkronizáld a vevőegység tápellátását a kamera tápellátásával.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

A DJI Mic 2 digitális és analóg kimeneteket is támogat

A DJI Mic 2 a kimenetek széles skálájával lep meg. Használhatod a digitális USB-C vagy Lightning csatlakozót, de analóg 3,5 mm-es TRS kimenet is rendelkezésre áll. Így gond nélkül dolgozhatsz okostelefonokkal, számítógépekkel, tabletekkel és fényképezőgépekkel. Az Android operációs rendszerrel rendelkező eszközök használhatják a sztereó funkciót, és egyidejűleg okostelefonos lejátszást is használhatnak anélkül, hogy le kellene választaniuk a vevőt. Ezenkívül a DJI vevőegység 3,5 mm-es TRS monitorozási csatlakozóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a kívánt monitorozó fejhallgató csatlakoztatását.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Könnyű kezelhetőség a kijelzővel és a precíziós tekerőgombbal

A DJI Mic 2 1,1 hüvelykes OLED érintőképernyővel rendelkezik, amely a precíziós tekerőgombbal kombinálva gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a fontos információkhoz és beállításokhoz. Láthatod a hangerőbeállítást, az akkumulátor töltöttségi szintjét, valamint beállíthatod az erősítést, a hangerőt, a fényerőt és még sok mást. A DJI Mic 2 jeladója olyan motorral rendelkezik, amely fontos műveletek során haptikus visszajelzést generál. A kijelzőn a készülék állapotával kapcsolatos összes szükséges információ megjelenik.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Stabil mágneses rögzítés

A DJI Mic 2 mikrofon gyorsan és egyszerűen felhelyezhető a mágneses klipsznek köszönhetően, amely biztonságosan rögzíti a mikrofont a ruházatodhoz.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Bőséges kapacitás a felvételek számára

Az adó 8 GB belső tárolóval büszkélkedhet, amely akár 14 órányi tömörítetlen 48kHZ 24 bites hangot is képes tárolni. A felvételek gyorsan és egyszerűen exportálhatók utómunkálatokhoz. Az adó használható önálló felvevőként vagy tartalék forrásként felvétel közben. A DJI Mic 2 támogatja a 32 bites felvételt, amely nagy dinamikatartományt biztosít a mikrofonnak, és jobban alkalmazkodik az összetett hangkörnyezethez.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Akár 250 m vezeték nélküli hangátviteli hatótávolság

A megbízható DJI Mic 2 mikrofon maximális, akár 250 méteres hangátviteli hatótávolságot biztosít nyílt környezetben, interferencia nélkül. Ezenkívül a mikrofon erős interferenciavédelemmel rendelkezik, amely még sűrű jelkörnyezetben is biztosítja a minőségi átvitelt. Mindegyik adó és vevőegység üzemideje akár 6 óra, amely a töltőtokkal összesen 18 órára hosszabbítható. A DJI Mic 2 USB-C-n keresztül csatlakoztatható okostelefonhoz.

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

A DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) csomag tartalma

A mikrofonhoz tartozékok széles választékát kapod, amelyek lehetővé teszik a kényelmes használatot a legkülönbözőbb helyzetekben. A csomag tartalma: 2× DJI Mic 2 Receiver, 1× DJI Mic 2 Transmitter (Shadow Black), 1× DJI Mic 2 Charging Case, 1× DJI Mic 2 Camera Audio Cable (3,5mm TRS), 1× DJI Mic 2 Mobile Phone Adapter (Type-C), 1× DJI Mic 2 Mobile Phone Adapter (Lightning), 1× DJI Mic 2 Windscreen, 1× DJI Mic 2 Clip Magnet, 1× DJI Mic USB-C Charging Cable, 1× DJI Mic 2 Carrying Bag, és garancialevél.

A DJI Mic 2 mikrofon széles körű kompatibilitása

Az adó vevőkészülék nélkül is közvetlenül csatlakoztatható az Osmo Pocket 3-hoz vagy az Osmo Action 4-hez Bluetooth-on keresztül. Amennyiben úgy döntesz, hogy a DJI Mic 2 mikrofont Bluetooth-on keresztül csatlakoztatod az okostelefonodhoz, az adó képes együttműködni harmadik féltől származó videofelvevő szoftverekkel. Ezenkívül a vevőegység a különböző gyártók kameráinak széles skálájához csatlakoztatható, beépített előbeállításokkal az egyes modellekhez. A vevőkészülék csatlakoztatható a telefonhoz, és az adóval közvetlenül indítható/leállítható a felvétel.

Paraméterek

Összehasonlít
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Kamerához Kész!
Min. frekvencia
50 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Kamerához Kész!
Min. frekvencia
50 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Fényképezőgép, Kamera Kész!

Méret

Szélesség
2,8 mm Kész!
Magasság
2,2 mm Kész!
Mélység
5,4 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
28 g Kész!

Jellemző

Technológia
Digitális Kész!
Min. frekvencia
2 400 MHz Kész!
Max. frekvencia
2 483,5 MHz Kész!

Tulajdonságok

Tápellátás
Beépített akkumulátor Kész!
Kijelző
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ