0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete

Termékkatalógus
DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete
1,0 1 értékelés
Konyhai robotgép - multifunkciós, bolygóműves keverés, 2100 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 7,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló és habverő kar, tömege 11 kg, fekete kivitel
92 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DMSKR704 Termékszám:  KMFB-2100B
DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete 92 090 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete konyhai robotgéppel. 2100 W-os motorja van, amely ideális akár professzionális felhasználásra is, képes akár bonyolultabb kenyértésztát is készíteni. A motor teljesítménye könnyedén szabályozható 6 fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Bolygómozgásának hála, melynek során az alapanyagok keverésekor a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy minőségi rozsdamentes acélból készült tállal, melynek kapacitása 7,5 l, amely megfelelő még ipari felhasználásra is. A tartós DMS Germany konyhai robotgép külalakját fekete szín dobja fel.

Konyhai robotgép DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete ...
Konyhai robotgép DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete ...

DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete konyhai robotgép fontosabb jellemzői

  • Eme DMS Germany konyhai robotgép segítségével egyik kezünk máris szabaddá válik
  • 2100 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • Keverőtál minőségi rozsdamentes acélból 7,5 l térfogattal
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés
  • Az ügyes DMS Germany konyhai robotgép egy nagyszerű segítőtárs
  • Fekete szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

Ezen DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete konyhai robotgép tulajdonságai

Eme DMS Germany konyhai robotgépnek köszönhetően a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Tökéletes tésztát képes dagasztani, ami kellően könnyű és levegős, mintha csak a nagymama gyúrta volna. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Megalkotja a tökéletes kenyér, pizza, zsemle vagy bármilyen desszert tésztáját. Mixer funkcióval is ellátták. Ledarálhatunk vele dióféléket vagy akár jeget, de tökéletesen alkalmas ízletes levesek, zabkása vagy egészséges, tápanyagban gazdag turmixok készítésére is. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat. A húst egyaránt durvára és finomra is tudjuk aprítani a darálóval. Az otthoni darált hús készítése során a jó minőség garantált, és emellett az ízesítést is mi határozzuk meg.

Próbáld ki a nagyszerű DMS Germany konyhai robotgép extra funkcióit

A strapabíró DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete multifunkciós konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs az ételek készítése során. A strapabíró DMS Germany Konyhai robotgép nagyszerű segítség a különféle ételek elkészítése során.

A tartós DMS Germany konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló és habverő kar. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának ezen DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete konyhai robotgép egyszerre több különálló készüléket helyettesít, így rengeteg helyet, időt és pénzt takaríthatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Tömege:

11 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DMS Germany KMFB-2100B 3in1, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KMFB-2100B 3v1 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DMS Germany KMFB-2100B 3v1 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2100B 3in1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2100B 3in1 schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ