Siguro kuchyňský robot

DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst

Termékkatalógus
DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst
Konyhai robotgép - multifunkciós, teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 2300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 7 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló és habverő kar, tömege 12 kg, mérete 39 × 30 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
109 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DMSKR718 Termékszám:  KMFB-2300
DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst 109 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst konyhai robotgéppel. 2300 W-os motort kapott, amely ideális akár professzionális felhasználásra is, képes akár bonyolultabb kenyértésztát is készíteni. A motor teljesítménye igény szerint könnyedén állítható 6 lehetséges sebességi fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. A bolygómozgásnak köszönhetően, amikor is az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellenkező irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét garantálja. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy rozsdamentes acélból készült tállal, melynek térfogata 7 l, amely bátran használható akár a vendéglátóiparban is. A strapabíró DMS Germany konyhai robotgép külalakját ezüst szín dobja fel.

Konyhai robotgép DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst ...
Konyhai robotgép DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst ...

DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst konyhai robotgép legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen DMS Germany konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 2300 W teljesítményű motort kapott
  • 6 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes keverést
  • Rozsdamentes acél keverőtál 7 l űrtartalommal
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés
  • Ezen DMS Germany konyhai robotgép egy nagyszerű segítőtárs
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • Eme teljes mértékben fémből készült DMS Germany konyhai robotgép teljesen stabil működés közben
  • Ezüst szín dobja fel nagyszerű külalakját

Ezen DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst konyhai robotgép tulajdonságai

Ezen DMS Germany konyhai robotgépnek köszönhetően szakértőjévé válhatsz a különféle nagyszerű fogások elkészítésének. Nagyon egyszerűen felverhetjük vele a tojást, vagy készíthetünk különféle habkrémeket- Krémeket, önteteket vagy töltelékeket is könnyedén készíthetünk vele. Gondoskodik róla, hogy a tökéletesen összedolgozott tészták kellően könnyűek és levegősek legyenek. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat. Remek tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Nem okoz vele problémát a különféle diófélék vagy jég ledarálása, ezenkívül ízletes levesek, zabkása vagy egészséges turmixok készítésére is nagyszerűen alkalmas. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat. A daráló képes teljesen finomra aprítani a húst, de akár megőrizhetjük durvább textúráját is. Amennyiben otthon készítjük a darált húst, garantált a minőség, és nem mellesleg az ízesítést is személyre szabhatjuk.

Konyhai robotgép DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst ...

Próbáld ki a lenyűgöző DMS Germany konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst multifunkciós konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs az ételek készítése során. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását. Teljesen fém kialakítása hosszú élettartamot és stabilitást biztosít működés közben. A remek DMS Germany Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

Eme DMS Germany konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint kolbásztöltő feltét, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló és habverő kar. Ezzel a bőséges tartozékkal eme DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így lehetőségünk van rengeteg pénzt és helyet megspórolni.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

39 × 30 × 60 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

12 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
39 cm Kész!
Tömeg
12 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DMS Germany KMFB-2300 3in1, ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KMFB-2300 3 v 1 stříbrný . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DMS Germany KMFB-2300 3v1 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2300 3in1 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2300 3in1 silber.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ