Akvizice ApF HU Shop roku

Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10

Termékkatalógus
Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10
5 1 értékelés
Légtisztító - 2250 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 59,8 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: oszcilláció, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, távirányítóval vezérelhető, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és kijelző, méret: 76,5 × 24,8 × 24,8 cm (Ma×Sz×Mé), 5,75 kg súly
231 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DYScs09 Termékszám:  DS-454857-01 Gyártó honlapja:
Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 231 990 Ft Felbontott raktáron

Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10

Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Akkor nem hiányozhat az otthonodból egy ilyen DYSON légtisztító. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító allergiásoknak eltávolítja a szennyeződéseket és a levegőben lévő összes allergént. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és a hatékony HEPA szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciókkal látták el, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és oszcilláció.

Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...

Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 levegőtisztító lényeges paraméterei

  • Ezen DYSON légtisztító berendezés hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Képes megtisztítani a környezetet a cigarettafüsttől
  • Szűrő típusa: HEPA
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok semlegesítését tudja
  • 40 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • A kívánt időpontban a beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót
  • A távirányító segítségével mindent könnyedén beállíthatunk
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét
  • Egy ilyen modern DYSON levegő tisztító teljesítménye 2250 W
  • A kibocsátott legmagasabb zajszint 59,8 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán neves DYSON gyártótól

Egy ilyen DYSON légtisztító készülék számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A tökéletes szűrési képességnek köszönhetően megbízhatóan kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen olyan háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Hatékonyan megtisztítja a levegőt a szagoktól, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. Az automatikus üzemmód bekapcsolja a légtisztítót, és a szennyezettségi szintnek megfelelően állítja be a teljesítményt. A beavatkozásunk nélkül, minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Lehetőséged van egyszerűen beállítani a teljesítményt, hogy a specifikus igényeidnek megfelelő legjobb tisztítási fokozatot választhasd ki. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Felszereltsége révén képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, és lehetővé teszi, hogy időben elindítsuk a tisztítási üzemmódot.

Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Ezen DYSON levegőtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A mellékelt távirányítóval egyszerűen irányítható a légtisztító. Az áttekinthető kijelző biztosítja számunkra a szükséges aktuális információkat. A porérzékelővel a porszemcsék koncentrációját figyeli, és a hatékony kiszűrésükhöz optimalizálja a légtisztító teljesítményét.

Egy ilyen modern DYSON levegőtisztító meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen modern DYSON levegőtisztító nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható. Az oszcillációs funkciónak köszönhetően a megtisztított levegő egyenletesen oszlik el a helyiség különböző irányaiban, így biztosítva a tökéletes légkeringést.

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szűrőt szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok teljeskörű kiszűrésére alkották meg. A kibocsátott legmagasabb zajszint 59,8 dB(A).

Méretei:

76,5 × 24,8 × 24,8 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

5,75 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 250 W Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
59,8 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!
Felszereltség
Porérzékelő, Kijelző Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!

Méret & súly

Szélesség
24,8 cm Kész!
Mélység
24,8 cm Kész!
Magasság
76,5 cm Kész!
Tömeg
5,75 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ