AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Elíz EAP 100 UVC Plazma

Termékkatalógus
Elíz EAP 100 UVC Plazma
5 2 értékelés
Légtisztító - 100 m³/h légtisztító teljesítmény, 18 W teljesítményfelvétel, 12 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: fényérzékelő, kijelző és érintőpanel, méret: 31,5 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)
29 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ELICV552 Termékszám:  1416
Elíz EAP 100 UVC Plazma 29 490 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Elíz EAP 100 UVC Plazma

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor tökéletes választás számodra egy ilyen ELÍZ levegő tisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. A fejlett technológia és az effektív HEPA, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Erős teljesítményének köszönhetően 12 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Dizájnos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás és éjszakai mód.

Légtisztító Elíz EAP 100 UVC Plazma ...
Légtisztító Elíz EAP 100 UVC Plazma ...

Elíz EAP 100 UVC Plazma levegő tisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen modern ELÍZ légtisztító könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • 12 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 100 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • A levegő ionizálása hozzájárul a hatékonyabb tisztítási folyamathoz
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • Nem jelent problémát a légtisztító mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlése
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Érintésvezérelt panellel
  • A szűrőcsere szükségét jelző figyelmeztetés
  • A fényérzékelő optimálisan beállítja a világítás fényerejét
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • Ezen ELÍZ levegő tisztító gép teljesítménye 18 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 30 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a méltán neves ELÍZ gyártótól

Egy ilyen praktikus ELÍZ levegőtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására. Amikor ellenőriznünk kell, esetleg cserélni a szűrőt, megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító Elíz EAP 100 UVC Plazma ...
Légtisztító Elíz EAP 100 UVC Plazma ...

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen praktikus ELÍZ levegőtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A légtisztító egy mobil alkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsolhatjuk, és kiválaszthatjuk az éppen szükséges módot. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. Az érintős kezelőpanellel minden funkció ellenőrzése egyszerű és kényelmes. A fényérzékelő figyeli a helyiség megvilágítását, és úgy állítja be a kijelző fényerejét, hogy az ne legyen zavaró a szem számára.

Egy ilyen ELÍZ légtisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Ezen ELÍZ légtisztító berendezés nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat ad a környezethez, hogy megszüntesse az allergéneket. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja, hogy növelje a folyamat hatékonyságát, és eltávolítsa még azokat a részecskéket is, amelyek egyébként szabadon maradnának a térben. Az éjszakai üzemmóddal alvás közben is élvezhetjük az előnyeit, mivel úgy tervezték, hogy ne keltsen zavaró zajt vagy erős fényt.

Légtisztító Elíz EAP 100 UVC Plazma ...
Légtisztító Elíz EAP 100 UVC Plazma ...

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Ezen ELÍZ légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos ELÍZ légtisztító 100 m³/h kapacitással bír. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 30 dB(A), illetve a maximális érték 55 dB(A).

Méretei:

31,5 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
18 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
100 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
12 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
20 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elíz EAP 100 UVC Plazma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elíz EAP 100 UVC Plasma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elíz EAP 100 UVC Plazma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elíz EAP 100 UVC Plasma. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elíz EAP 100 UVC Plasma.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ