Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Előrendelhető Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(19)
Kaland
(11)
RPG
(5)
Sport
(5)
Szimulátor
(5)
Szöveg
EN
(47)
DE
(22)
FR
(2)
IT
(1)
JP
(1)
Szinkron
EN
(46)
DE
(8)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Előrendelhető Nintendo Switch játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Előrendelhető Nintendo Switch játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Előrendelhető Nintendo Switch játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Előrendelhető Nintendo Switch játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Előrendelhető Nintendo Switch játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Előrendelhető Nintendo Switch játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Előrendelhető Nintendo Switch játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Előrendelhető Nintendo Switch játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Előrendelhető Nintendo Switch játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
47 termék
Wild Bastards - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Void Bastards és a Card Hunter mögött álló tapasztalt fejlesztőcsapattól származó Wild Bastardsban utazhatsz bolygóról bolygóra, miközben tizenhárom űrbűnözőből álló csapatot bővítesz, irányítasz és vezetsz, amelyek mindegyike egyedi fegyverrel, egyedi különleges képességgel és eredeti karakterképesség-fával büszkélkedhet. Gyűjts zsákmányt minden bolygón, és vegyél részt a helyiekkel folytatott intenzív, testközeli tűzharcokban.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: NSW1379
Pixelshire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: NSW1378
Tchia: Oléti Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Csatlakozz Tchiához egy trópusi, nyitott világú kalandban, és segíts neki megmenteni apját a kegyetlen zsarnok Meavora, a szigetvilág uralkodója elől. Mássz, vitorlázz, hajózz és tutajozz gyönyörű szigeteken, miközben felfedezel egy fizikai motoros sandbox világot. Állj bátran szembe a Meavora által kreált ruhás katonákkal, és használd ki kreativitásodat, amikor harcolsz ellenük.
Előrendelési ár
14 690 Ft
Várható időpont: július 2024
Termékkód: NSW1377
Bitmap Bureau Collection - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
27 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1376de
Bitmap Bureau Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
21 290 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1376
34 Sports Games - World Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1375
Selfloss - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Selfloss egy érzelmi felfedező játék, tele gazdag történetekkel, amelyek egy szláv vallás által inspirált fantáziavilágban játszódnak. Indulj el a gyógyító Casimir útjára, miközben egy titokzatos miazmával küzd, és egy rituálét keres, hogy meggyógyítsa sebzett lelkét.
Előrendelési ár
14 390 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: NSW1374
The Smurfs: Village Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: NSW1373
Super Monkey Ball: Banana Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
+Ajándék Ajándék Super Monkey Ball - matricák + poszter melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
17 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 25, 2024
Termékkód: NSW1368
Monster Jam Showdown Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: NSW1367
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekményben. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep még alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
29 490 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1358
Battle of Rebels - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személy perspektívájából játszhatsz.
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1354
Hot Lap Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: versenyzés
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1353
Leo the Firefighter Cat - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd
Előrendelési ár
13 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1352
Sonic X Shadow Generations - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1341
Spy X Anya Operation Memories - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: fotónaplót kell készíts. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat
Előrendelési ár
29 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: NSW1340
Ace Combat 7: Skies Unknown: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Légy profi pilóta és szállj fel a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok végső sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Nincs is jobb érzés, mint 360 fokos szabadsággal szárnyalni a levegőben, a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva lelőni az ellenséget bármilyen nehézségen esetén
Előrendelési ár
24 290 Ft
Megjelenés dátuma: július 11, 2024
Termékkód: NSW1338
Sociable Soccer 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
14 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: NSW1333
Little Nightmares 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1289
Hotel Life - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1174
PGA Tour 2K23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
Előrendelési ár
27 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1108
Your Dead Majesty - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai
Előrendelési ár
11 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW818
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Előrendelési ár
23 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1219
12
 

Előrendelhető Nintendo Switch játékok

A Előrendelhető Nintendo Switch játékok kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ