Stellar Blade Alzaboxy

Előrendelhető Xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(1)
Xbox Series X
(58)
Xbox Series S
(4)
Xbox One
(14)
Licenc
Doboz
(56)
Letölthető
(2)
Kulcs
Xbox Live
(4)
Microsoft Store
(1)
Műfaj
Akció
(37)
RPG
(14)
Kaland
(13)
Szimulátor
(8)
Lövöldözős
(8)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(45)
PlayStation 5 optimalizálás
(2)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(1)
Szöveg
CS
(5)
EN
(58)
DE
(35)
Szinkron
CS
(1)
EN
(58)
DE
(25)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Előrendelhető Xbox Series játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Előrendelhető Xbox Series játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Előrendelhető Xbox Series játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Előrendelhető Xbox Series játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Előrendelhető Xbox Series játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Előrendelhető Xbox Series játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Előrendelhető Xbox Series játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Előrendelhető Xbox Series játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Előrendelhető Xbox Series játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
58 termék
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 690 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: XBSE0501
Crown Wars: The Black Prince - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik mint elszakították láncaikat, csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
18 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: XBSE0499
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0496
Amerzone: The Explorer's Legacy - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Indulj útnak, hogy megtaláld a nagy fehér madarakat egy titokzatos, titkokkal teli vidéken! Válaszolj a felfedezők hívására, és indulj Amerzone-ba, egy elfeledett latin-amerikai földre, hogy teljesítsd egy elhunyt felfedező utolsó kívánságát.
Előrendelési ár
18 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0495
Agatha Christie - The ABC Murders - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Az Egyesült Királyság különböző, gyönyörűen megrajzolt helyszínein aprólékosan fedezd fel az összes helyszínt, ahol szörnyű gyilkosságok történtek, és ne hagyj ki egyetlen részletet sem, miközben keresztkérdéseket teszel fel és bonyolult rejtvényeket oldasz meg. Vizsgáld meg alaposan a környéket, kérdezd ki alaposan a tanúkat, és mérlegelj mindent részletesen, amit találtál, hogy a lehető legpontosabb következtetéseket vond le, és felfedd a gyilkos következő lépését. Vágj bele egy izgalmas nyomozós kalandba, amelyben az intelligenciád lesz a legjobb fegyvered, miközben leküzdöd a bonyolult kihívásokat!
Előrendelési ár
9 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 4, 2024
Termékkód: XBSE0494
Blacksad: Under the Skin - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Végezd a nyomozást, ahogyan jónak látod, használd macskás érzékeidet, hogy nyomokat találj, hozz visszafordíthatatlan döntéseket és befolyásold az ügy kimenetelét. Az antropomorf karakterekkel és a hamisítatlan 1950-es évek hangulatával a Blacksad: Under the Skin egy sötét, hátborzongató detektívtörténet az azonos című képregénysorozat szellemében.
Előrendelési ár
9 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: XBSE0493
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 790 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: XBSE0491
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0490
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: XBSE0489
Empire of the Ants - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Előrendelési ár
19 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0488
Metafora: ReFantazio - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0487
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: XBSE0486
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vad, halálos ellenségek, hardcore akciójáték-mechanika, környezeti rejtvények, borzongató hangzás, gondos felfedezés és egy nagy adag koncentrált horror kombinációja vár rád.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: XBSE0363b
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos szerepébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 590 Ft
Előrendelési ár
28 090 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 9, 2024
Termékkód: XBSE0483
Sonic X Shadow Generations - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0481
House Flipper 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel leromlott házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
Előrendelési ár
16 790 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: XBSE0474
Marvels Blade - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció- és kaland
Előrendelési ár
28 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0471
Monster Hunter Wilds - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
28 690 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0470
Little Nightmares 3 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
20 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0434
The Thaumaturge - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0402
Unknown 9: Awakening - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0394
Cities: Skylines II Premium Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
34 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0392pe
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
22 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0384nad
CYGNI: All Guns Blazing - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0384

Előrendelhető Xbox Series játékok

A Előrendelhető Xbox Series játékok kategóriában összesen 58 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető Xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető Xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető Xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ