0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

EMOS GoSmart LED karácsonyi fényfüzér, 8 m, kültéri és beltéri, RGB, programok, időzítő, Wi-Fi

Termékkatalógus
EMOS GoSmart LED karácsonyi fényfüzér, 8 m, kültéri és beltéri, RGB, programok, időzítő, Wi-Fi
Fényfüzér - okos funkciókkal, 8 m hosszú, 80× LED-del, kültéri és beltéri használatra, 64 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
16 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM559b2a Termékszám:  D4ZR01 Gyártó honlapja:
EMOS GoSmart LED karácsonyi fényfüzér, 8 m, kültéri és beltéri, RGB, programok, időzítő, Wi-Fi 16 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

EMOS GoSmart LED karácsonyi fényfüzér, 8 m, kültéri és beltéri, RGB, programok, időzítő, Wi-Fi

Legyél a karácsony mestere az EMOS GoSmart LED fényfüzérrel

Keresed a módját, hogyan kombinálhatod a klasszikus karácsonyi varázslatot a modern technológiával? A EMOS GoSmart LED karácsonyi fényfüzér, amelyet közvetlenül a mobiltelefonodról vezérelhetsz, tökéletes választás az otthoni dekorációhoz. Ez a sokoldalú füzér nemcsak a nappaliban lévő karácsonyfán mutathat jól, hanem a kertben is, a korláton, pergolán, vagy akár a bokrok és pavilonok díszítő elemeként. IP44-es vízálló minősítése biztosítja a zavartalan használatot kültéri környezetben is.8 m-es hosszúságával és 80× LED-del fog elkápráztatni.  A 64 világítási mód segítségével könnyedén megteremtheted a kívánt hangulatot, mindezt a kanapé kényelméből. .

Karácsonyi hangulat a saját ízlésed szerint

A GoSmart LED karácsonyi fényfüzér 64 különböző fénymóddal hozza el a fényshow-t az otthonodba. Akár a klasszikus, meleg vagy hideg tónusú világítást kedveled, akár a színes és villogó effektek rajongója vagy, ezzel a füzérrel pontosan a saját ízlésednek megfelelő hangulatot teremthetsz. Fedezd fel a különféle fényhatásokat, a színváltásoktól kezdve a különböző típusú villogásig, és válassz a 8 villogó funkció és a 8 különböző RGB-árnyalat közül!A GoSmart LED karácsonyi fényfüzér remek választás azok számára, akik a karácsonyi világítást személyes stílusukhoz és ízlésükhöz szeretnék igazítani.

Tökéletes időzítés az EMOS LED fényfüzérrel

Az EMOS intelligens fényfüzér időzítőjével otthonod kivilágítása gondtalan ügy lesz. Egyszerűen állítsd be az időpontot az igényeidnek megfelelően, és élvezd, ahogy otthonod minden nap automatikusan fénybe borul egy előre meghatározott időpontban, és mindenféle kézi beavatkozás nélkül teremt karácsonyi hangulatot. Ez az okos rendszer nemcsak időt, hanem energiát is megtakarít, amelyet a karácsonyi előkészületekre és a családra fordíthatsz. Szereted a modern technológiát, és szeretnéd a hangoddal vezérelni az EMOS GoSmart LED világítást? Az Amazon Alexa vagy a Google Assistant integrációjával egyetlen szóval irányíthatod EMOS fényfüzért. Kapcsold be, kapcsold ki vagy változtasd meg a világítás színeit, csak egy kívánságra.

Mindig a te ritmusodban

Keresed a módját, hogy szórakoztató és interaktív elemekkel dobd fel a karácsonyi ünnepségeket? A GoSmart LED karácsonyi fényfüzér pontosan ezt nyújtja. Kapcsold be kedvenc zenei lejátszási listádat, aktiváld a zenei szinkronizálás funkciót az alkalmazásban, és élvezd, ahogy a füzér fényei ritmikusan változnak a zene minden egyes ütemével.Idén a karácsonyod nemcsak gyönyörűen kivilágított, hanem zeneileg is gazdagabb lesz. Ha pedig a hagyományos karácsonyi fényeket kedveled, a GoSmart LED karácsonyi fényfüzér ezt a lehetőséget is kínálja!Egyszerűen kapcsold át az üzemmódot, és add át magad a klasszikus karácsonyi fényeknek.

Wi-Fi protokoll és EMOS karácsonyi fényfüzér egyszerű telepítéssel

A GoSmart LED karácsonyi világítás telepítése gyerekjáték. Egyszerűen helyezd oda, ahová csak akarod, és az Android és iOS rendszerekre elérhető EMOS GoSmart mobilalkalmazással könnyedén párosíthatod azt a Wi-Fi hálózatodhoz.Mi van még? Az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással együttműködve a világítást hanggal is vezérelheted, amely kényelmet és szórakozást biztosít.

Integráció az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe

Az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe való integrációja lehetővé teszi az egyes okosotthon-eszközök csatlakoztatását és automatizálását. Hagyd, hogy a háztartás gondoskodjon magáról!

Paraméterek

Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Energiafelhasználás
8 W Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Energiafelhasználás
8 W Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati Kész!
Tápkábel hossza
5 m Kész!

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa
Karácsonyi fénydekoráció Kész!
Dekoráció típusa
Füzér Kész!
Rendeltetés
Kültéri, Beltéri Kész!

Tulajdonságok

LED-ek száma
80 Kész!
Üzemmódok száma
64 × Kész!
Hosszúság
8 m Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS GoSmart LED karácsonyi fényfüzér, 8 m, kültéri és beltéri, RGB, programok, időzítő, Wi-Fi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS GoSmart LED vánoční řetěz, 8 m, venkovní i vnitřní, RGB, programy, časovač, wifi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 8 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart LED Weihnachtslichterkette - 8 m - für außen und innen - RGB - Programme - Timer - WLAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart LED Weihnachtslichterkette - 8 m - für außen und innen - RGB - Programme - Timer - WLAN.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ