AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fali papírtörlő tartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rögzítés
Függő
(4)
Dübeles
(12)
Alkalmas
Papírtörlő
(14)
Alufólia
(9)
Élelmiszer fóliák
(9)
Zacskók
(3)
Felszerelés
Lehajtható felület
(8)
Fóliavágó kések
(9)
Integrált fék
(1)
Anyag
Fa
(2)
Műanyag
(9)
Fém
(11)
Szűrés

Az elegáns és praktikus fali papírtörlő tartó a funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációját hozza minden konyhába. Ezekkel a nélkülözhetetlen eszközökkel mindig kéznél tarthatók a kéztörlők, miközben hozzájárulnak konyhája esztétikai megjelenéséhez. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan fokozhatod a konyhád szervezettségét, és hogyan adhat hozzá egy csipetnyi eleganciát a megfelelő fali papírtörlő tartó használatával.

Tovább

Papírtörlő tartó fali változatban: helytakarékos és stílusos

A fali papírtörlő tartó modelleket úgy tervezték, hogy könnyen felszerelhetők legyenek, és illeszkedjenek a különböző konyhai stílusokhoz. Elegáns és praktikus megoldást kínálnak a papírtörlők és más konyhai eszközök tárolására anélkül, hogy értékes helyet foglalnának a pulton. Válaszd ki a megfelelő modellt.

A fali papírtörlő tartó megfelelő rögzítési módja

A fali papírtörlő tartó rögzítése döntő tényező, amely nemcsak magát a felszerelést, hanem a mindennapi konyhai nyüzsgésben való használat rugalmasságát és praktikusságát is befolyásolja. A választott rögzítési módnak meg kell felelnie a konyha sajátosságainak és a törölközők elhelyezésével és hozzáférhetőségével kapcsolatos személyes preferenciáinak. Az akasztós megoldásoktól kezdve a tiplis rögzítésen át a mágneses tartókig minden lehetőség más-más előnyöket és elhelyezési lehetőségeket kínál.

  1. Felakasztható konzol: könnyű telepítést tesz lehetővé anélkül, hogy falakat vagy szekrényeket kellene fúrni, így ideális bérlakásokba vagy azok számára, akik a lehető legkevesebbet szeretnének beavatkozni a konyha kinézetébe. Ezek a konzolok általában a konyhapultra vagy a szekrény szélére akaszthatók.
  2. Dübeles rögzítés: stabil és tartós elhelyezésre alkalmas. Ez a lehetőség a falba fúrást igényel, de biztosítja a papírtörlő tartó fali változatának nagy teherbírását és tartósságát, ami gyakori használat esetén előnyös. A tiplis fali papírtörlő tartó ideális olyan konyhákba, ahol a hangsúly a stabil elhelyezésen van.
  3. Mágneses rögzítés: kiváló kompromisszumot kínál a rugalmasság és a stabilitás között. Ezek a konzolok könnyen rögzíthetők bármilyen fémfelületre, például hűtőszekrényre vagy fém paravánra, lehetővé téve a gyors átpozícionálást az aktuális igényeknek megfelelően.

A mágneses fali papírtörlő tartó tökéletes választás azok számára, akik rugalmas megoldást keresnek állandó telepítés nélkül.

A falra szerelhető papírtörlő tartó különböző konyhai eszközökhöz való alkalmassága

A fali papírtörlő tartó kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy milyen konyhai eszközöket helyezel rá leggyakrabban. A papírtörlőhöz könnyen hozzáférhető tartóra van szükség, amely lehetővé teszi az egyes lapok gyors letépését. A fólia és az élelmiszercsomagolások használatához jobban megfelelnek az éles vágómechanizmussal rendelkező tartók a tiszta és pontos vágás érdekében. A táskák és a szövet konyharuhák tárolásához kevésbé speciális tartó szükséges, de érdemes előnyben részesíteni a rendszerezést és a könnyű hozzáférést elősegítő megoldást.

i

A felfüggesztett fali papírtörlő tartó típusokon minden szükséges dolog elfér

A felfüggesztett papírtörlő tartó típusok többfunkciósak, ezért nemcsak a papírtörlőknek nyújtanak tárolóhelyet, hanem más tárgyak, például fólia, ételfólia vagy zacskók tárolására is szolgálnak. A késeknek, a leggyakrabban használt fűszerek vagy más apró konyhai tárgyak válogatásának is megfelelő tárolóhelyet biztosítanak.

A fali papírtörlő tartó anyagának kiválasztása

A papírtörlő tartó fali típusának anyaga nagyban befolyásolja a megjelenését, tartósságát és könnyű karbantarthatóságát. A legnépszerűbb anyagok közé tartozik a fa, a műanyag és a fém, amelyek mindegyike más-más esztétikai megjelenést kölcsönöz a konyhának és más-más előnyöket kínál. A választás során ezért mindenképpen mérlegeld, melyik anyag felel meg leginkább az igényeidnek, és melyik harmonizál a konyha kialakításával.

  • A fából készült fali papírtörlő tartó meleg és természetes megjelenést kölcsönöz a térnek. Tartós, és megfelelő ápolás mellett hosszú ideig használható. Rendszeres karbantartást igényel, például olajos kezelést a vízkárok vagy a tisztíthatatlan foltok megelőzése érdekében.
  • A műanyag fali papírtörlő tartó könnyű, megfizethető és könnyen karbantartható. Széles szín- és dizájnválasztékot kínál, így könnyen illeszkedik a konyhai dekorációhoz. Másrészt viszont kevésbé ellenálló lehet a magas hőmérsékletekkel és a mechanikai sérülésekkel szemben.
  • A fém fali papírtörlő tartó típust nagy tartósság és modern megjelenés jellemzi. Könnyen mosható és korrózióállóa, különösen, ha rozsdamentes acélból készül. A fém azonban hűvösebb megjelenésű és nehezebb lehet, ami egyesek számára hátrányt jelenthet.

Papírtörlő tartó fali változatban, dizájn szerint

A fali papírtörlő tartó színe, stílusa, egyszóval általános kialakítása fontos szerepet játszik a konyha esztétikájának kiegészítésében. A megfelelő szín kiválasztása segíthet abban, hogy a fali papírtörlő tartó beleolvadjon a belső térbe, vagy éppen ellenkezőleg, vonzó kontrasztot hozzon létre, amely megragadja a tekintetet. A tartó stílusának tükröznie kell a személyes preferenciákat, és harmonizálnia kell a konyha tervezési koncepciójával, akár a modern minimalizmusra, akár a meleg rusztikus megjelenésre vágysz.

Ha olyan papírtörlő tartó fali változatot vásárolsz, amely ötvözi a funkcionalitást az esztétikai vonzerővel, az nemcsak a konyhád praktikusságát növeli, hanem az általános vizuális vonzerőhöz is hozzájárul. Ráadásul minden alkalommal, amikor főzöl, élvezni fogod ennek a designdarabnak a látványát.

Falra szerelhető papírtörlő tartó – a méret és a súly is fontos

A fali papírtörlő tartó méretei és súlya kulcsfontosságú tényezők, amelyek befolyásolják elhelyezését és praktikus használatát. A maximális méretek elérhetik a 38 × 90 × 60 cm-t, de találhatsz olyan tartókat, amelyek kisebb konyhákban is elférnek, ugyanakkor elegendő helyet biztosítanak az összes szükséges anyag tárolásához. Az akár 1 kg-os súly biztosítja, hogy a tartó stabil és masszív legyen, anélkül, hogy túl nehéz lenne a falra vagy konyhaszekrényre való felszereléshez.

i

A papírtörlő tartó fali változatának legfontosabb felszerelési jellemzői

A fali papírtörlő tartó felszereltsége kulcsszerepet játszik a mindennapi használat megkönnyítésében. A megfelelő tartó kiválasztása azt jelenti, hogy mérlegelni kell, hogy milyen funkciók lesznek a leghasznosabbak a konyhai tevékenységeidhez, és hogy ezek a szerelvények hogyan javíthatják a hatékonyságot és a kényelmet a főzés vagy az ételkészítés során. Minden egyes funkció sajátos előnyökkel jár.

  • A tárolóterület praktikus helyet biztosít az ételkészítés közbeni ideiglenes elrakáshoz, ami különösen hasznos a hektikus pillanatokban, hogy a munkaterületet rendben tartsák.
  • A kések fóliavágáshoz nélkülözhetetlenek az alufólia vagy az élelmiszerfólia gyors és tiszta vágásához, minimalizálják a véletlen vágások kockázatát és növelik a biztonságot a használat során.
  • A beépített fék a letekert anyag jobb ellenőrzését teszi lehetővé a pontosan kimért tételek és a felesleges hulladék elkerülése érdekében, különösen az élelmiszerfóliával és alufóliával való munka során.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEIFHEIT PARAT ROYAL tekercstartó Szállításra kész > 5 db
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia és élelmiszer fóliák tárolására, fóliavágó kések a csomag része, mérete 11,4 × 18 cm (Sz×Mé), ezüst és fekete kivitel, tömege 1110 g
12 290 Ft

2.
LEIFHEIT PARAT Fólia tartó (tekercs) Szállításra kész > 5 db
Papírtörlő tartó - dübeles, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia, élelmiszer fóliák és zacskók tárolására, fóliavágó kések a csomag része, mérete 38 × 26,5 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel, tömege 847 g
7 690 Ft

16 termék
4,8 12×
LEIFHEIT PARAT Fólia tartó (tekercs)
Papírtörlő tartó - dübeles, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia, élelmiszer fóliák és zacskók tárolására, fóliavágó kések a csomag része, mérete 38 × 26,5 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel, tömege 847 g
7 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIDR031
4,9 16×
LEIFHEIT PARAT
Papírtörlő tartó - dübeles, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia, élelmiszer fóliák és zacskók tárolására, lehajtható felület és fóliavágó kések a csomag része, mérete 31,7 × 38,8 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIDR239
4,9
LEIFHEIT PARAT F2 Papírtörlő tartó
Papírtörlő tartó - dübeles, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia és élelmiszer fóliák tárolására, lehajtható felület, fóliavágó kések és integrált fék a csomag része, mérete 19,3 × 41,2 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIDR710
5,0
LEIFHEIT PARAT ROYAL tekercstartó
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia és élelmiszer fóliák tárolására, fóliavágó kések a csomag része, mérete 11,4 × 18 cm (Sz×Mé), ezüst és fekete kivitel, tömege 1110 g
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIdz32
4,6
TESCOMA onWALL Konyhai fali tároló, 3 az 1-ben
Papírtörlő tartó - dübeles, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia és élelmiszer fóliák tárolására, fóliavágó kések a csomag része, mérete 18 × 38,5 × 8,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel, tömege 610 g
14 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESDR702
5,0
Simplehuman Fali papírtörlő tartó, max. 28 cm tekercs méret, matt acél
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, alkalmas papírtörlő tárolására, mérete 12,5 × 33,3 × 7,6 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel, tömege 500 g
13 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIMDKP002
5,0
Simplehuman Fali papírtörlő tartó, max. 23 cm tekercs méret, matt acél
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, alkalmas papírtörlő tárolására, mérete 12,5 × 28,2 × 7,6 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel, tömege 500 g
17 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIMDKP001
5,0
Tescoma MONTI Fali rúd 60 cm
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, lehajtható felület a csomag része, mérete 2,5 × 1,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
9 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TESAC017
4,0
Tescoma MONTI Papírtörlő tartó 29 cm
Papírtörlő tartó - függő, fém, alkalmas papírtörlő tárolására, mérete 12 × 29 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
4 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESDR138
5,0
TESCOMA MONTI edénytartó rúd 90cm
Tartó - MONTI termékek és egyéb konyhai eszközök elhelyezésére szolgáló univerzális konyhai tároló
10 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TESB053
4,6
Orion RADKA Polc + papírtörlő tartó, fém/fa
Papírtörlő tartó - függő, fa, fém, alkalmas papírtörlő tárolására, lehajtható felület a csomag része, mérete 29 × 32 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), barna és fekete kivitel, tömege 650 g
6 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDR652
4,6
Orion RADKA Polc + papírtörlő tartó, fém/fa
Papírtörlő tartó - függő, fa, fém, alkalmas papírtörlő tárolására, lehajtható felület a csomag része, mérete 29 × 32 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), barna és fekete kivitel, tömege 650 g
7 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ORIDR652
4,3
ORION UH/fém 3in1
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia és élelmiszer fóliák tárolására, lehajtható felület és fóliavágó kések a csomag része, mérete 25 × 38 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és szürke kivitel
8 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ORIDR224
5,0
LEIFHEIT PARAT ROYAL tekercstartó
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia és élelmiszer fóliák tárolására, fóliavágó kések a csomag része, mérete 11,4 × 18 cm (Sz×Mé), ezüst és fekete kivitel, tömege 1110 g
11 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LEIdz32
4,9 16×
LEIFHEIT PARAT
Papírtörlő tartó - dübeles, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia, élelmiszer fóliák és zacskók tárolására, lehajtható felület és fóliavágó kések a csomag része, mérete 31,7 × 38,8 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
8 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: LEIDR239
4,3
ORION UH/fém 3in1
Papírtörlő tartó - dübeles, fém, műanyag, alkalmas papírtörlő, alufólia és élelmiszer fóliák tárolására, lehajtható felület és fóliavágó kések a csomag része, mérete 25 × 38 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és szürke kivitel
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ORIDR224

Fali papírtörlő tartók

A Fali papírtörlő tartók kategóriában összesen 16 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fali papírtörlő tartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fali papírtörlő tartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fali papírtörlő tartók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ