Fém kulacsok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
0,17 l
1,7 l
-
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(12)
Piros
(3)
Lila
(2)
Kék
(2)
Narancs
(1)
Ezüst
(11)
Szürke
(1)
Türkiz
(1)
Zöld
(1)
Szűrés

A fém kulacs környezetbarát és tartós alternatívája az eldobható műanyag palacknak. Tartóssága és hosszú élettartama miatt ideális a mindennapi folyadékpótláshoz a szabadtéri tevékenységek során, de a mindennapi életvitel során is. Olvass tovább és tudj meg többet a fémkulacs használatáról és típusairól az alábbi sorokban.

Tovább

A fém kulacs számos előnyt kínál

A fémkulacs egyre népszerűbb megoldásnak számít a mindennapi folyadékpótláshoz, mind városi, mind outdoor használatra. Ellenálló képessége és környezeti fenntarthatósága ideális választássá teszi mindazok számára, akik a műanyag palack alternatíváját keresik. Úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a modern kor igényeihez, és számos tevékenység során használható. Milyen egyéb előnyei és jellemzői vannak, amelyeket értékelni fogsz a megfelelő opció kiválasztásakor?

  • A fém kulacs ellenáll a sérüléseknek, így hosszú távon megbízható termékké válik.
  • Hosszabb ideig megőrzi az ital hőmérsékletét, legyen az hideg vagy forró.
  • Újrafelhasználható és zöldebb alternatívát kínál az eldobható műanyag palackokkal szemben.
  • Többféle színben és stílusban is kapható.
  • A legtöbb fémkulacs olyan anyagokból készül, amelyek nem tartalmaznak olyan káros vegyi anyagokat, mint a BPA.

Rozsdamentes acél palack
Rozsdamentes acél palack

fém kulacs
Fém kulacs

Milyen tevékenységekhez alkalmas a fém kulacs?

A fém kulacs tartósságának és funkcionális tulajdonságainak köszönhetően a sporttevékenységek széles skálájához ideális. Túrázáskor megbízható folyadékpótlást biztosít, ütésálló és ellenáll a szivárgásnak, így a kihívást jelentőbb körülmények között is használható. Ez a fémkulacs kiváló választás kerékpározáshoz, futáshoz és fitneszhez, mivel könnyű, könnyen hordozható és a kívánt hőmérsékleten tartja az italt, ami kulcsfontosságú a fizikai megterhelés közbeni folyadékpótláshoz.

Milyen különleges anyagokból készülhet fém kulacs?

A fém kulacs különböző típusú fémekből készülhet, amely mindegyike egyedi tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik. Ezek az anyagok a bennük rejlő tartósság, a könnyűszerkezet és a használat közbeni biztonság alapján kerülnek kiválasztásra. Egyes fémek további funkcionális előnyöket kínálnak, például szigetelést az ital hőmérsékletének fenntartásához, míg mások például esztétikai értékük miatt keresettek. Milyen konkrét anyagok közül választhatsz?

A rozsdamentes acél kulacs tartósságot biztosít

A rozsdamentes acél palack nagyon közkedvelt a tartóssága, hosszú élettartama és a hőmegtartó képessége miatt. Kiváló minőségű rozsdamentes acél anyagból készül, amely élelmiszer-biztonságos és mentes az olyan káros vegyi anyagoktól, mint a BPA. Emellett a rozsdamentes acél palack robusztus felépítésének köszönhetően kiváló védelmet nyújt a szivárgás és a sérülések ellen, így ideális a kültéri tevékenységekhez és a mindennapi használathoz.

Az alumínium kulacs igazán könnyű

Az alumínium kulacs könnyű és könnyen hordozható, így ideális választás a mindennapi használathoz és a terepre. Anyagának köszönhetően ellenáll a korróziónak, és nem szivárogtat káros anyagokat az italokba, így biztonságos használatot biztosít. Az alumínium kulacs elegáns dizájnt és újrafelhasználhatóságot kínál. A kulacs belső felületét gyakran védőréteggel borítják, amely megakadályozza, hogy az italok kölcsönhatásba lépjenek a fémmel.

A réz kulacs jól néz ki

A réz kulacs könnyű súlya miatt is ideális a mindennapi használatra mindenféle körülmények között. Korrózióálló, és emellett nem szivárog káros anyag az italba, így gyermekek és felnőttek számára egyaránt biztonságosan használható. Ráadásul a réz kulacs esztétikailag nagyon vonzó dizájnt is kínálhat, és általában újrahasznosítható is. Ezenkívül a réz antibakteriális tulajdonságai hozzájárulnak a víz tisztaságához, és megakadályozzák a baktériumok kialakulását.

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezhet egy fém kulacs?

Egy fém kulacs is rendelkezhet olyan különleges tulajdonságokkal, amelyek különböző igények és preferenciák esetén hasznossá teszik. A fém termosz kulacs hosszú ideig megőrzi az italok hőmérsékletét, a BPA-mentes kulacsok pedig a biztonságot és az egészséget szolgálják. Sok fém termosz kulacs úgy van kialakítva, hogy mosogatógépben mosható legyen, így könnyen tisztítható. A duplafalú kialakítás kiváló szigetelést biztosít, míg az egykezes nyitású palackok növelik a kényelmet a használat során. A széles szájú palackok megkönnyítik a töltést és a tisztítást, a keskeny szájú palackok pedig az ivást.

Fém kulacs a választott szájrész típusától függően

A választott szájrész típusától függően a fémkulacs különböző előnyöket kínál, és különböző helyzetekben használható.

  • Az ivócsővel vagy szívószállal ellátott változatok könnyű hozzáférést biztosítanak az italhoz, és ideálisak a fizikai aktivitás közbeni gyors folyadékpótláshoz.
  • A zárható szelepek és az ivócsövön található biztonsági zárak növelik a szivárgás elleni biztonságot.
  • Az ivócső fedők pedig védik az ivónyílást a szennyeződésektől és a baktériumoktól, ami fontos a higiénia fenntartása szempontjából.
réz kulacs

Réz kulacs

Milyen térfogatú lehet a fém kulacs?

A fémkulacs a kompakt 0,15 litertől a nagy, 1,75 literes kulacsokig sokféle térfogattal kapható. A kisebb kulacsok ideálisak rövid kirándulásokhoz vagy az iskolában a gyerekek praktikus kiegészítőjeként, míg a nagyobb térfogatok elegendő folyadékpótlást biztosítanak hosszú túrákhoz vagy intenzív sporttevékenységekhez. Ez a többféle térfogat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a napi hidratálási igényeiknek és életmódjuknak leginkább megfelelő fém kulacs mellett döntsenek.

Az 1 literes rozsdamentes acél palack praktikussága és sokoldalúsága miatt népszerű. A szabadtéri sportok szerelmesei és a mindennapi városi környezetben is népszerű, köszönhetően ideális méretének, amely lehetővé teszi a hosszan tartó folyadékpótlást a nap folyamán. A rozsdamentes acél palack ellenáll a kopásnak, és az italok hosszabb ideig frissek maradnak benne.

Milyen színű lehet egy fém kulacs?

Végül, de nem utolsósorban a kulacs fém is egy érdekes stíluskiegészítő, amellyel kifejezheted egyéni ízlésedet. Kínálatunkban a klasszikus ezüsttől, bronztól, konzervatív feketétől a merész narancssárga vagy khaki színű változatokig számos színt találhatsz. A változatos kínálatunknak köszönhetően a különböző stílusok kedvelői is megtalálják a számukra megfelelőt. Válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik, és mindig boldoggá tesz.

i

Kulacs fém

A fém kulacs kompakt mérete és könnyű hordozhatósága miatt népszerű és stílusos kiegészítő. Kiváló minőségű, tartós fémből készül, hűvösen tartja az italokat és megőrzi azok ízét. Elegáns kialakítása miatt ideális ajándék a likőrök, pálinkák és más alkoholos italok kedvelőinek, akik értékelni fogják kirándulásokon, túrákon és más alkalmak során.

A fém kulacs speciális tulajdonságai

A fémkulacs típusok akár speciális tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, amelyek miatt érdemes ezt a fajtát választani.

  • A BPA mentes fém kulacs modellek nem tartalmaznak egészségre ártalmas anyagokat.
  • A fém termosz kulacs sokáig melegen tartja az italodat. Bizonyos típusok kétfalú kialakításúak.
  • Az egy kézzel nyitható fémkulacs változat kényelmes ivást biztosít a sporttevékenységek végzése közben is.
  • Egyes fém kulacs modellek mosogatógépben moshatók.
  • A szíj segítségével könnyedén magaddal viheted a kulacsot.
  • A kinyitás elleni védelem megakadályozza, hogy véletlenül kiboruljon a fém kulacs tartalma.
  • Az okos fémkulacs figyeli az ivási szokásaidat, és emlékeztet a folyadékbevitelre. Ez a típus általában elemmel működik, Android és iOS rendszerű okostelefonnal is kompatibilis. A csatlakoztatás Bluetooth segítségével lehetséges.

Ízesített italok és a fémkulacs kérdése

Sokan aggódnak a fém kulacsok használata esetén a fémes íz miatt. Fontos tudni, hogy a modern fém kulacs termékek belső bevonattal rendelkeznek, ami megakadályozza a fémes íz átjutását az italokba. Így nyugodtan élvezhetjük a kedvenc ízesített italainkat is a fém kulacsokból.

Több termék is érdekel, nem csak egy fém kulacs?

Ha nem csak fémkulacs érdekel, hanem más hasonló kapcsolódó termékek, például üvegpalackok vagy szilikon kulacsok is érdekelnek, akkor a legjobb helyen jársz. Webáruházunkban lehetőséged van arra, hogy egyszerre mindent szépen összeszedj, anélkül, hogy hosszasan kellene különböző boltokba kirándulnod, bizonytalan eredményekkel, amelyek gyakran elmaradnak a hatásuktól!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosüveg - űrtartalma 620 ml, ivási szokások figyelése és ivásra emlékeztetés, BPA mentes, keskeny nyakú, fedett szívóka, LED jelzés, hordszíjjal, mobilalkalmazással angol nyelven Android és iOS operációs rendszerhez, anyaga rozsdamentes acél, magassága 27 cm, átmérője 7 cm, tömege 470 g
-17 %
35 890 Ft
29 800 Ft

2.
ORION HOME Rozsdamentes acél laposüveg Szállításra kész > 5 db
Laposüveg - rozsdamentes, űrtartalma 210 ml, tölcsér, poharak a csomag része, magassága 12,5 cm, tömege 154 g
3 990 Ft

30 termék
HidrateSpark Steel Okosüveg szívókával, 620 ml, fekete - Kulacs
Típusok
4,4
HidrateSpark Steel Okosüveg szívókával, 620 ml, fekete
Kulacs - szívószálas, űrtartalma 0,62 l, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga rozsdamentes acél, magassága 27 cm, fekete kivitel
34 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hs21pk5
4,7 17×
ORION HOME Rozsdamentes acél laposüveg
Laposüveg - rozsdamentes, űrtartalma 210 ml, tölcsér, poharak a csomag része, magassága 12,5 cm, tömege 154 g
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORILA620
3,8
GSI Outdoors Glacier Stainless Hip Flask 237 ml
Laposüveg - rozsdamentes, űrtartalma 237 ml, mérete 15,2 × 10,2 × 3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 255 g
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtot0041
HidrateSpark Steel Okosüveg, 620 ml, stainless - Okosüveg
Típusok
4,3
HidrateSpark Steel Okosüveg, 620 ml, stainless
Okosüveg - űrtartalma 620 ml, ivási szokások figyelése és ivásra emlékeztetés, BPA mentes, keskeny nyakú, fedett szívóka, LED jelzés, hordszíjjal, mobilalkalmazással angol nyelven Android és iOS operációs rendszerhez, anyaga rozsdamentes acél, magassága 27 cm, átmérője 7 cm, tömege 470 g
Leárazás -17 %
29 800 Ft 35 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hs21pk1
HidrateSpark Steel Okosüveg, 620 ml, fekete - Okosüveg Típusok
4,3
HidrateSpark Steel Okosüveg, 620 ml, fekete
Okosüveg - űrtartalma 620 ml, ivási szokások figyelése és ivásra emlékeztetés, BPA mentes, keskeny nyakú, fedett szívóka, LED jelzés, hordszíjjal, mobilalkalmazással angol nyelven Android és iOS operációs rendszerhez, anyaga rozsdamentes acél, magassága 27 cm, átmérője 7 cm, tömege 470 g, fekete kivitel
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hs21pk2
HidrateSpark Steel – Okosüveg szívószállal, 620 ml, stainless - Kulacs Típusok
4,4
HidrateSpark Steel – Okosüveg szívószállal, 620 ml, stainless
Kulacs - szívószálas, űrtartalma 0,62 l, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga rozsdamentes acél, magassága 27 cm, ezüst kivitel
35 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hs21pk4
4,5
ORION Rozsdamentes acél laposüveg 0,24 l
Laposüveg - rozsdamentes, nyomtatott motívummal, űrtartalma 240 ml, magassága 13,5 cm, tömege 108 g
2 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORILA729
4,7
RYBICKA MAXI Rozsdamentes acél zsebkulacs 1,7 l
Kulacs - űrtartalma 1,7 l, fedett szívóka a termék része, keskeny nyakkal, anyaga rozsdamentes acél, magassága 30 cm, ezüst kivitel
5 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORILA504
4,0
ORION ELSŐSEGÉLY Rozsdamentes acél laposüveg
Laposüveg - rozsdamentes, nyomtatott motívummal, űrtartalma 170 ml, magassága 11 cm, tömege 93,1 g, piros kivitel
2 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORILA000
HidrateSpark Pro Tumbler - 592ml, rozsdamentes acél
Okosüveg - űrtartalma 592 ml, ivási szokások figyelése és ivásra emlékeztetés, szívószálas, LED jelzés, mobilalkalmazással angol nyelven Android és iOS operációs rendszerhez, anyaga rozsdamentes acél és szilikon, magassága 20,8 cm, átmérője 8,6 cm, tömege 430 g
30 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HS23_01
Regatta 1l Alu Bottle Azalia - Kulacs Típusok
5,0
Regatta 1l Alu Bottle Azalia
Kulacs - űrtartalma 1 l, keskeny nyakkal, anyaga alumínium, alkalmas túrázáshoz, magassága 30 cm, átmérője 10 cm, lila kivitel
3 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrgt013
4,4
HidrateSpark Steel Okosüveg szívókával, 620 ml, fekete
Kulacs - szívószálas, űrtartalma 0,62 l, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga rozsdamentes acél, magassága 27 cm, fekete kivitel
32 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hs21pk5
Regatta 1l Alu Bottle Oxford Blue - Kulacs Típusok
5,0
Regatta 1l Alu Bottle Oxford Blue
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és fedett szívóka a termék része, keskeny nyakkal, anyaga alumínium, alkalmas túrázáshoz, magassága 30 cm, átmérője 10 cm, kék kivitel
3 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrgt012
Muggo UV sterilizáló termosz fehér színben - Vízszűrő palack Típusok
Muggo UV sterilizáló termosz fehér színben
Vízszűrő palack - űrtartalom: 0,45 l
20 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Muggo24_001
Muggo UV sterilizáló termosz fekete - Vízszűrő palack Típusok
Muggo UV sterilizáló termosz fekete
Vízszűrő palack - űrtartalom: 0,45 l
23 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Muggo24_002
Muggo UV sterilizáló termosz fekete
Vízszűrő palack - űrtartalom: 0,45 l
20 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Muggo24_002
4,9 33×
FIFA - World Cup Collection - kulacs
Kulacs - anyaga rozsdamentes acél, alkalmas fitnesshez, magassága 26 cm, fekete kivitel
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2028
Regatta 1l Alu Bottle Silver - Kulacs Típusok
5,0
Regatta 1l Alu Bottle Silver
Kulacs - űrtartalma 1 l, keskeny nyakkal, anyaga alumínium, alkalmas túrázáshoz, magassága 30 cm, átmérője 10 cm, ezüst kivitel
3 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTrgt014
Klean Kanteen Kid Classic Narrow Sport Cap tigers
Kulacs - űrtartalma 0,355 l, zárható ivónyílás, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga rozsdamentes acél, alkalmas fitnesshez, magassága 19,3 cm, átmérője 6,5 cm, fehér és narancs kivitel
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTkr0098
Nintendo - rozsdamentes acél ivópalack
Kulacs - űrtartalma 0,515 l, fedett szívóka a termék része, anyaga rozsdamentes acél, piros kivitel
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0545
4,0
Regatta 0.5l Insul Bottle IceGreenPalm
Kulacs - űrtartalma 0,5 l, mosogatógépben mosható és duplafalú, anyaga rozsdamentes acél, alkalmas túrázáshoz, magassága 25 cm, átmérője 10 cm, fehér és zöld kivitel
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTrgt189
5,0
Golchi 2in1 Bottle Classic black 765ml
Kulacs - űrtartalma 0,765 l, szíj és fedett szívóka a termék része, duplafalú, anyaga rozsdamentes acél, alkalmas túrázáshoz, magassága 27,94 cm, átmérője 7,5 cm, fekete és piros kivitel
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsdi0014
Golchi 2-in-1 Bottle Classic Aquamarine 765ml
Kulacs - űrtartalma 0,765 l, szíj és fedett szívóka a termék része, duplafalú, anyaga rozsdamentes acél, alkalmas túrázáshoz, magassága 27,94 cm, átmérője 7,5 cm, fekete és türkiz kivitel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsdi0016
Klean Kanteen Classic Sport Cap Brushed Stainless
Kulacs - űrtartalma 0,8 l, zárható ivónyílás, szíj a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga rozsdamentes acél, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 27,62 cm, átmérője 7,25 cm, fekete és ezüst kivitel
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTkr0093

Fém kulacsok

Fém kulacsok

A Fém kulacsok kategóriában összesen 30 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fém kulacsok
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ