30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák

Termékkatalógus
Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák
3,7 3 értékelés
Okos gomb - a készletben: 2× Flic gomb, 9× matrica, fém klipsz, ellenállás a fröccsenő vízzel szemben, LED fény, Bluetooth 5, támogatás: MIDI-vezérlők, HID-perifériák, Apple HomeKit és Siri, Amazon Alexa, Google Home IFTTT-n keresztül
22 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  FL21c1 Termékszám:  FL-FW-00-21S Gyártó honlapja:
Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák 22 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák

Arról álmodsz, hogy távolról irányíthatod okoseszközeidet és alkalmazásaidat? Vagy szeretnél több klipszgombot hozzáadni a Flic Hub LR készletedhez? A Flic 2 szettel egyszerűen vezérelheted intelligens Bluetooth-eszközeidet egyetlen gombnyomással, az okostelefonodon lévő alkalmazásban történő párosítással. A készlet tartalmaz 2× Flic 2 hordozható okosgombot, 9× matricát funkcióikonokkal, 1× fémkapcsot a hordozáshoz. A Flic 2 gomb valamivel nagyobb, mint egy érme, és könnyen elhelyezhető autókon, falakon és bútorokon. A fémkapocsnak köszönhetően kényelmesen magaddal viheted a táskádon vagy a ruhádon. A Flic 2 több mint ezer különböző eszközt és szolgáltatást támogat, és akár 3 opciót lehet hozzárendelni. A Flic 2 okosgomb vezérlése megnyomással, dupla megnyomással és hosszú nyomással történik. Könnyítsd meg az életedet - a Flic mindent megtesz helyetted.


A Flic 2 készlet főbb jellemzői

  • A Flic 2 készlet 2× Flic 2 hordozható okosgombot, 9× matricát tartalmaz funkció ikonokkal, 1× fémkapcsot a hordozáshoz.
  • Kiváló kiegészítője a Flic Hub LR-nek (nem tartozék), amely kibővíti a Flic 2 gomb funkcióit.
  • A kompakt méret, a mikro tapadókorong és a fröccsenésállóság lehetővé teszi, hogy az IoT gombot gyakorlatilag bárhová elhelyezd
  • A pénztárcához vagy ruházathoz rögzíthető fémkapoccsal a könnyű hordozás érdekében
  • LED visszajelzést ad piros, zöld és sárga LED-ekkel
  • Több mint ezer különböző eszközzel és szolgáltatással kompatibilis
  • A Flic 2 Smart Button egy CR2032 cserélhető elemmel működik, amelynek élettartama akár 3 év
  • Bluetooth 50 m-es hatótávolsággal
  • Bluetooth 5 Low Energy & Long Range chip
  • MIDI-vezérlők, HID-perifériák, Apple HomeKit és Siri, Amazon Alexa, Google Home támogatása IFTTT-n keresztül.
  • 3 trigger1 intelligens gombon
  • Flic 2 intelligens gomb vezérlése nyomással, dupla kattintással és hosszú nyomással történik
  • Az Open Flic platformnak köszönhetően lehetőség van más fejlesztők alkalmazásaival való kapcsolódásra.

Az intelligens otthon egyszerű vezérlése

A Flic 2 készlet tartozékokat tartalmaz az intelligens otthon LR Hub segítségével történő vezérléséhez. Egyedül is használható. A továbbfejlesztett Flic 2 okosgombos modellel és a továbbfejlesztett hubbal könnyedén vezérelheted otthonodat, irodádat vagy akár garázsodat. Könnyen integrálható a jelenlegi HomeKit vagy Amazon okosotthonba, és gyakorlatilag bármilyen Bluetoothos okoseszközzel könnyedén párosítható.

A Flic 2 megkönnyíti a mindennapi tevékenységeket, és sok időt takarít meg

Párosítsd a Flic 2 gombot okostelefonoddal és a Hubbal(nem tartozék. Egy Flic 2 IoT gombhoz 3 trigger programozható. Egyszeri megnyomással, dupla kattintással vagy hosszú megnyomással működtethető. Több mint ezer eszközzel kompatibilis, köztük a Phillips Hue, Ikea, Bose, Sonos, FitBit, iRobot, Nanoleaf, Ecobee, Uber, Lifx, Wiz, Arlo, Facebook, Twitter, Microsoft Flow, Google Drive, Trello, Slack, Pocket és Samsung készülékekkel. Használd például az összes lámpa be- és kikapcsolásához, a garázskapu kinyitásához és bezárásához vagy a termosztát vezérléséhez. A Flic 2 Starter Kit megkönnyíti a mindennapi rutint és sok időt takarít meg.

A Hub segítségével még többre képes

A Flic 2 készlet nem tartalmazza a hubot. A hub kiterjeszti az okosgomb funkcióit. A készüléket úgy állíthatod be, hogy Wi-Fi-n keresztül párosítod egy hálózattal, vagy csatlakoztatod az Ethernethez. A hub biztosítja, hogy a beállítások mindig aktívak maradjanak, még akkor is, ha az okostelefon már nincs hatótávolságon belül. A Flic ezért bármikor használható, a jelenléted nélkül is. Okostelefonoddal például az alábbi funkciókat kapod: Flic onthe go, telefonfunkciók, helymegosztás, üzenetküldés, fitnesz és alkalmazásvezérlés. Az LR hub lehetővé teszi az állandó beállítást, teljes otthoni lefedettséget, IR Blastert, programozást, akár 63 gombot és Apple HomeKit-et.

A Flic 2 IoT gombot bárhová elhelyezheted

A kompakt méreteknek, az újrafelhasználható ragasztós résznek és a fröccsenő vízzel szembeni ellenállásnak köszönhetően a Flic 2 okosgombot bárhová elhelyezheted. Máshol van rá szükséged? Nem probléma. Könnyen mozgatható. Ha több gombot használsz egy helyen, használd a funkció ikon matricákat. Amikor pedig a Flic 2 okosgomb lemerül körülbelül 3 év múlva, a CR2032 elem egyszerűen kicserélhető.  A készlet tartalmaz egy fémkapcsot is. Behelyezheted az okosgombot, majd a kabátodra vagy a táskádra csíptetheted, és magaddal viheted. 

Gombonként akár 3 különböző parancslehetőség

Használd ki a Flic 2 Starter Kit előnyeit, és telepítsd a kísérő alkalmazást. Lehetővé teszi a gomb párosítását a készülékkel, és különböző hasznos funkciók programozását. Egy Flic 2 gomb akár 3 különböző parancslehetőséget is biztosít. Például definiálhatsz egy egykattintásos parancsot a Hue fények bekapcsolásához, egy kétkattintásos parancsot a fényerősség 50%-ra csökkentéséhez, és egy tartás parancsot a party-fények bekapcsolásához. Használhatod összetett műveletek indításához - navigálj a kiválasztott helyre, számold meg az elért célállomások számát, és indítsd el a Spotify-t a Bose fejhallgatón. Vagy saját parancsot szeretnél adni?

Az ingyenes alkalmazás számos felhasználási lehetőséget kínál

A Flic alkalmazás ingyenesen elérhető. Használhatod iPhone, iPad, iPod Touch, Android 5.0 és újabb, iOS 11.0 vagy újabb operációs rendszert futtató okostelefonokkal és táblagépekkel való párosításhoz. A hubot csak egyszer kell beállítani a Wi-Fi párosítással vagy Ethernet csatlakoztatással. Ezenkívül az alkalmazással a Flic 2 okosgombot is meghatározhatod.

A Smart Home funkciókkal kávét főzhetsz vagy felhúzhatod a redőnyöket

A Smart Home funkciókkal (egyes funkciókat csak az LR Hub segítségével és az otthoni hálózattal való párosítás után lehet végrehajtani)a Flic például képes elindítani a Microsoft Flow-t, reggel bekapcsolni a kávéfőzőt és felhúzni a redőnyöket, lejátszani a kedvenc zenédet, amikor hazaérsz, tompítani a fényeket, amikor bekapcsolod a tévét, hangalapú asszisztenssel fogadni a vendégeket, szundira állítani vagy kikapcsolni az ébresztőt, bezárni a garázst, miután elindulsz, leparkolni a fűnyírót az időjárás vagy a naptár szerint, valamint tompítani a világítást és megváltoztatni a színét.

A Flic segítségével szeretteiddel együtt biztonságban leszel

A biztonsági funkciók segítségével (egyes funkciókat csak az LR Hub segítségével és az otthoni hálózattal való párosítás után lehet végrehajtani)a Flic felhívja az általad kiválasztott személyt, segítséget hív, Uber-t rendel, megosztja a tartózkodási helyedet, vezérli a telefon helymeghatározó funkcióját, értesítést küld, kikapcsolja a készülékeket, ha elindulsz otthonról, beállítja a termosztátot, a légkondicionálót vagy a fűtést, be- és kikapcsolja a biztonsági rendszert, megjegyzi a parkoló autó helyét, vezérli a navigációt, számolja és figyeli a gyógyszereidet, és segít útközben.

Munkahelyi használatra

A munkafunkciókkal (egyes funkciókat csak az LR Hub segítségével és az otthoni hálózattal való párosítás után lehet végrehajtani)a Flic e-maileket is küld, kezdeményezi és leteszi a hívást, méri a ledolgozott időt, értesítéseket küld, bekapcsolja a számítógépet és megnyitja pl. Photoshopot, szinkronizálja az emlékeztetőket, új kapcsolatot ad hozzá, kártyát vagy jegyzetet hoz létre a Trellóban, tárolja az RSS feed tartalmát, és elkezd cikkeket olvasni. Mac kliens, Microsoft Flow, Google Drive, Slack, Trello, RSS feedekkel és még sok mással együttműködik.

Hívd meg barátaidat egy partira a Flic 2 Starter Kit szórakoztató funkcióival

A Flic 2 olyan szórakoztató funkciókkal (egyes funkciókat csak az LR Hub segítségével és az otthoni hálózattal való párosítás után lehet végrehajtani)örvendeztet meg, mint például a szelfi készítése, barátaid meghívása egy partira és az elfogyasztott sörök számolása, a főzési idő nyomon követése, a hangszórók, a TV és a média vezérlése, a tartalmak megosztása a Facebookon, a Tweet-en és az Instagramon, felvétel hozzáadása a Spotify lejátszási listádhoz, sportolás közben viselhető eszközként való működés, gitár MIDI-hez csatlakoztatása, vicces Google Home reakciók kiváltása, filmnézés (Sonos) és jelenet a filmnézéshez, játékhoz és pihenéshez.

Flic gomb 2
Méretek:

8,5 × 30 mm (magasság × átmérő)

Tömeg:
8 g

Anyag:
PC/ABS puha felülettel

A védettség mértéke:
fröccsenésálló

Kapcsolat
Interfész típusa:

Flic protokoll (több alkalmazáshoz való csatlakozás), HID, MIDI

Bluetooth:
Bluetooth 5.1 nRF52 chip; Bluetooth Low Energy és nagy hatótávolság

Bluetooth hatótávolság:
50 m-ig


Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
IFTTT, Philips Hue Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
IFTTT, Philips Hue Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Működés

Működés
Önállóan Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Készülékek Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flic 2 – 2x chytré Bluetooth tlačítko, kovový klip, nálepky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Flic 2 – 2× smart Bluetooth tlačidlo, kovový klips, nálepky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flic 2 - 2x smarte Bluetooth Taste - Metallclip - Aufkleber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flic 2 - 2x smarte Bluetooth Taste - Metallclip - Aufkleber.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ