Slevy s AP+ Shop roku

Telefonhoz kontrollerek akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő telefonhoz kontrollerek találsz. Jelenleg 2 kiemelkedő árajánlatunk van a telefonhoz kontrollerek kategóriában. A legolcsóbb telefonhoz kontrollerek keresed? Akkor nézd meg a olcsó telefonhoz kontrollerek kategóriát.
2 termék
3,5 24×
iPega 9156 Bluetooth Gamepad Fortnite / PUBG IOS / Android
Kontroller - Mobiltelefon platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, vezeték nélküli csatlakozás, analóg stick, fekete kivitel
Leárazás -24 %
9 690 Ft 12 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iPega3
4,8
Razer Wolverine V2 for Xbox
Kontroller - PC, Xbox One és Mobiltelefon platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, USB-A, fekete kivitel
Leárazás -22 %
36 990 Ft 47 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR073a8
iPhoneiPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik A hatalmas iPhone 15 Pro Max a többi készülékhez képest a jobb tulajdonságainak köszönhetően keltette fel a figyelmet. Leteszteltük, így egy olyan betekintést nyújthatunk, amely nemcsak a leendő vásárlók számára lehet hasznos.
Menedzserként munkához keresel telefont, vagy a nagyszülőknek szeretnél egyet ajándékozni vagy éppen szelfikészítéshez keresed a megfelelő telefont? Segítünk kiválasztani egy olyan telefont, amely hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni.
Az iPhone 14 sorozat mindenki számára tartogat valamit. Már a két alapmodell, az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus is a csúcsminőséget képviseli. Az Apple új színváltozatban mutatta be őket, ami történetesen a sárga.
iPadAz iPad Pro-t már az M2 chip hajtja, az alap iPad pedig búcsút int az ikonikus gombnak A napokban került bemutatásra a belépőszintű iPad és az iPad Pro legújabb generációja. Jobb teljesítmény, szebb fotók és videók, emellett új funkciókkal gazdagodott az Apple Pencil érintőceruza. Vegyük szemügyre közelebbről is az új Apple tableteket.
További cikkek
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ