Doručení zdarma Stellar Blade

iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete

Termékkatalógus
iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete
3,0 1 értékelés
Töltőállomás - PS4, PS4 Slim vagy PS 4 Pro készülékhez, egyedi mágneses adapterrendszer, két töltő slot, rendező 10 játékhoz, fejhallgató-csatlakozó, LED-es töltésjelző
10 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  iPega59 Termékszám:  PG-P4009
iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete 10 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete

iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

iPega P4009 töltőállomás hűtéssel Playstation 4 készülékekhez, beleértve a Slim és Pro változatot is. Ha PS4, PS4 Slim vagy PS4 Pro játékkonzolod van, és azon gondolkodsz, hogyan fejlesztheted játékbarlangodat, ne hagyd figyelmen kívül ezt az állomást. A játékkonzol rendelkezik egy ventilátorral a játékkonzol további hűtéséhez, két töltőhellyel a játékvezérlők számára, egy 10 játékhoz alkalmas rendezővel és egy fejhallgató-csatlakozóval. 

Az iPega P4009 töltőállomás legfontosabb jellemzői és tulajdonságai

  • Egyedülálló mágneses adapterrendszer, amely a kontroller töltőcsatlakozójába csatlakoztatható, majd a töltés megkezdéséhez egyszerűen a töltőnyílásba helyezhető - így a töltőcsatlakozót nem terheli a kábel időnkénti kihúzása majd újracsatlakoztatása.
  •  A konzolt az állványra a pontos konzoltípushoz tervezett távtartók segítségével rögzítheted - ezek tökéletesen a helyén és pontosan a ventilátorok fölött tartják a konzolt, lehetővé téve a minél hatékonyabb működést.
  • A hűtőventilátorok egyszerűen egy gombnyomással be- vagy kikapcsolhatók.
  • Ha a legújabb, rendkívül teljesítményigényes játékokkal játszol, a konzolnak egy gombnyomással jelentős könnyebbséget nyújthatsz - a nagy teljesítményű, de csendes ventilátorok ugyanis mindenről gondoskodnak.
  • A töltési állapotjelzés az eszköz sarkain található, mindig a kontroller töltőnyílása mellett - így egy pillantással megtudhatod, hogy melyik vezérlő van már teljesen feltöltve és készen áll a maximális játékra.
  • Az eszköz hátsó részén van egy rendező a játékokhoz, ahol kedvenc játékadat tárolhatod, és a konzol mellé felakaszthatod a fejhallgatódat.

Töltőállomás paraméterei

  • Töltőállomás a Playstation 4 (Slim, Pro) számára
  • Állvány aktív és erőteljes hűtéssel
  • Két töltőhely a kontrollerek számára
  • Mágneses adapterek a kontrollerek számára
  • 10 játékhoz alkalmas rendező
  • Fülhallgató állvány
  • A kontrollerek töltöttségi állapotának LED-es jelzése
  • Gomb a ventilátorok be/ki kapcsolásához
  • A kiszerelés tartalma: 1× állvány, 2× mágneses töltőcsatlakozó, 1× micro USB kábel, 4× távtartók, 1× felhasználói kézikönyv

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ