Doručení zdarma Alzaboxy

Olcsó egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(57)
PlayStation 4
(28)
Műfaj
Party
(37)
Logikai
(22)
Gyerekeknek
(14)
Árkád
(13)
Akció
(11)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(24)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(2)
Szöveg
CS
(7)
EN
(57)
DE
(35)
HU
(2)
RU
(1)
FR
(3)
ES
(2)
IT
(1)
Szinkron
EN
(57)
DE
(27)
RU
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Little Big Planet 3 - PS4, PS5, amelynek bruttó ára 6 390 Ft. Az olcsó egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
57 termék
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0649
The Talos Principle 2: Devolver Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Egy új világban születve, ahol a biológiai emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában, egy észbontó kaland közepén találod magad, amely egy titokzatos, hatalmas erőket rejtő megastruktúrát érint. Elgondolkodtató első személyű puzzle-játék, amely nagyban kibővíti az első játék filozófiai témáit, és lenyűgöző környezetet kínál egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal.
15 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0637
Syberia: The World Before - 20 Year Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Vágj neki egy olyan kalandos utazásnak, amely túlszárnyalja a kontinensek határait és magát az időt. Két lenyűgöző női karakter, Kate Walker és Dana Roze szerepében egy szokatlan, lebilincselő történetet fogsz átélni, miközben megkísérelsz egy olyan rejtély mélyére ásni, amelyet már évtizedek óta a múlt pora takar.
16 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1534
Rainbow High Runway Rush - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0468
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, amely a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, a metál, a country, a latin zene, az R&B és még sok más.
Előrendelési ár
16 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1176
4,0
Just Dance 2023 - PS5
Konzol játék - PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party és testmozgás - Tartalmazza a játék letöltéséhez szükséges kódot.
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0283
4,8 38×
Sackboy A Big Adventure! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja kaland, gyerekeknek és logikai - Meg tudod menteni Vászonvilágot (Craftworld) az őrült Vex és az ő félelmetes Szeleburdi Szerkentyűjétől (Topsy Turver), hogy végül a legendás Kötött Lovagok sorába emelkedj?
20 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0014
4,8 27×
Sackboy A Big Adventure! - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja kaland, gyerekeknek és logikai - Meg tudod menteni Vászonvilágot (Craftworld) az őrült Vex és az ő félelmetes Szeleburdi Szerkentyűjétől (Topsy Turver), hogy végül a legendás Kötött Lovagok sorába emelkedj?
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX931
4,0
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1551b
123
 

Olcsó egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egyéb műfajú PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ