Alzaboxy Q1 Alza Dny květen

Olcsó THQ Nordic videójátékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(38)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(11)
PlayStation 5
(16)
PlayStation 4
(7)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(5)
Nintendo Switch
(8)
Licenc
Doboz
(36)
Letölthető
(4)
Műfaj
Akció
(16)
RPG
(7)
Stratégiai
(2)
Sport
(1)
Szimulátor
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(3)
PlayStation 5 optimalizálás
(8)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
CS
(5)
EN
(39)
DE
(38)
RU
(8)
PL
(8)
FR
(12)
ES
(9)
IT
(9)
Szinkron
EN
(39)
DE
(34)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi THQ Nordic videójátékok gyerekeknek kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó THQ Nordic videójátékok gyerekeknek kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó THQ Nordic videójátékok gyerekeknek kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Wreckfest - Season Pass - PC DIGITAL, amelynek bruttó ára 3 120 Ft. Az olcsó THQ Nordic videójátékok gyerekeknek oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
40 termék
4,0
Wreckfest - Season Pass - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció, sport, szimulátor és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
3 120 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005322
Wreckfest - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja versenyzős
4 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005321
4,5
Biomutant - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
Leárazás -15 %
5 890 Ft 6 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX434
3,0
Star Wars Racer and Commando Combo - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed, hogy beszivárogj az ellenség közé, átvedd felette az uralmat és végül elpusztítsd.
Szuper ár
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW929
4,7 11×
Wreckfest - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A FlatOut sorozat szerzőinek új, versenyautó-pusztító műve.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX495
5,0
Destroy All Humans! - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Terrorizáld az 1950-es évek földlakóit a gonosz idegen, Crypto-137 szerepében. Gyűjtsd össze DNS-üket, és döntsd meg az Egyesült Államok kormányát a legendás idegen inváziós akciókaland hű remake-jében.
7 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX702
4,8
Wreckfest - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egy új és pusztító autóverseny játék a FlatOut sorozat alkotóitól.
Leárazás -26 %
7 490 Ft 10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO466
4,6 17×
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant (SpongyaBob és Kockanadrág) visszatér, hűségesen átdolgozva a spongyasztikus gyönyörűségbe!
7 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX674
5,0
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant visszatér, hűen újragondolva spongyasztikus gyönyörűségében!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO632
Baja: Edge of Control HD
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja versenyzős - a sikeres, 2008-as off-road játék remastered verziója
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG682
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
8 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
SpellForce: Conquest of EO - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
Leárazás -18 %
9 290 Ft 11 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0568
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
9 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0437
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0354
4,5
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant visszatér, hűen újragondolva spongyasztikus gyönyörűségében!
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW549
4,0
Wreckfest - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Számíts epikus ütközésekre, szoros csatákra a célegyenesben és a fém újszerű hajlítási módjaira. Ezeket a különleges pillanatokat csak a Wreckfestben találhatod meg, köszönhetően a valósághű fizikai szimulációnak a legendás fejlesztőtől Bugbear-től, aki a FlatOut 1 & 2-t is elhozta neked!
10 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1032
3,0
Destroy All Humans! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Terrorizáld az 1950-es évek földlakóit a gonosz földönkívüli, Crypto-137 szerepében. Gyűjtsd össze a DNS-üket, és döntsd meg az amerikai kormányt az idegen invázióról szóló legendás akció-kalandjáték hű átdolgozásában.
Leárazás -13 %
10 290 Ft 11 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW854
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1468
4,9
Wreckfest - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Számíthatsz epikus ütközésekre, szoros csatákra a célegyenesben és a fém újszerű hajlítási módjaira. Ezeket a különleges pillanatokat csak a Wreckfestben találhatod meg a legendás fejlesztő, Bugbear valósághű fizikai szimulációjának köszönhetően, aki a FlatOut 1 & 2-t is elhozta!
10 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0073
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
Leárazás -9 %
10 790 Ft 11 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy
PC játék - dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1408
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1206
Biomutant - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy poszt-apokaliptikus, nyitott világú Kung Fu RPG, amely egyedi harcművészeti rendszerrel ötvözi a kontakt harcot, a lövöldözést és a mutáns képességeket.
10 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0299
Pillars of Eternity II: Deadfire - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja RPG
11 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004012

Olcsó THQ Nordic videójátékok gyerekeknek

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó videójátékok gyerekeknek THQ Nordic Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább videójátékok gyerekeknek THQ Nordic
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ