Stellar Blade Stellar Blade

Playstation 4 (PS4) állványok, dokkolók, tartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A PS4 állvány, valamint a többi kiegészítő segíthet jobban rendezetté tenni a játékhoz szükséges összes eszközt. Többféle lehetőség közül választhatsz, mindegyik más-más dologra alkalmasabb. Olvass tovább, és gyere és nézd meg a különböző típusokat, hogy megtudd, melyik PS4 dokkoló a legjobb neked.

Tovább

PS4 állvány a játékkörnyezet rendszerezéséhez

Ha helyet szeretnél spórolni és rendezni játékfelszerelésedet, érdemes megfontolnod a Playstation 4 állvány használatát. Az ilyen típusú tartozék lehetővé teszi, hogy a konzolodat, a kontrollereket, a fejhallgatókat és egyéb tárgyakat biztonságos és stabil helyzetben tartsd. A PS4 dokkoló számos típusa létezik, amelyek különböző jellemzőkben különböznek egymástól.

A PS4 állvány típusai

Ha a játékokkal és a kontrollerekkel együtt a PS4 töltő rendszerezésének és védelmének módját keresed, számos lehetőség közül választhatsz. Ezek a kiegészítők segítenek abban, hogy a játékrendszer jó állapotban maradjon, miközben javítják a megjelenését és a funkcionalitását.

PS4 állvány konzolhoz

A Playstation 4 állvány függőlegesen támasztja meg játékállomásod, így helyet takarít meg és növeli a légáramlást. Egyes változatok ventilátorokat vagy töltőállomást is tartalmaznak a kontrollerek számára, ami hasznos a hosszú távú játékhoz.

PS4 Pro állvány

PS4 töltő állvány a játékkonzol elhelyezésére és a játékvezérlők töltésére.

Ha nem félsz a kísérletezéstől, és szeretnéd a konzolt az otthonodhoz igazítani, nézd meg a PS4 fali tartóját. Ez egy nagyon eredeti kiegészítő.

PS4 dokkoló

A PS4 kontrollertartó biztonságban tartja a gamepadokat, amikor éppen nem használod őket. Egyes modellek a kontrollereket fel is töltik, így mindig használatra készen állnak. A PS4 dokkoló ideális azok számára, akiknek egynél több gamepadjuk van, és szeretnék, hogy mindegyiket rendben és mindig teljesen feltöltve tartsák.

PS4 állvány

A Playstation 4 állvány megkönnyíti az összes játékkonzol megtalálását és cseréjét. Némelyik még a kontrollerek vagy a fejhallgatók számára is rendelkezik résszel, ami kényelmes a játékkiegészítők tárolásához. A Playstation 4 állvány leginkább azok számára hasznos, akiknek nagy játékgyűjteményük van, és rendezetten és védve szeretnék tartani őket.

i

Ha zavar az ár, amelyet a Playstation 4 állvány kínál, akkor nézz körül az Outlet oldalunkon található használt termékek között. Teljesen működőképes darabokat találhatsz remek áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék
Star Trek - Blue - Gaming Locker
Kontroller állvány - Star Trek rajongóknak, 10 játékhoz elegendő hely, tartó a fejhallgató és 4 vezérlő számára, hely további tartozékok számára, hivatalos licenc, fekete és kék színben
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2033c
4,2 18×
Froggiex FX-P4-C3-B PS4 Multifunction Cooling Stand
Állvány - a játékkonzol elhelyezésére és a játékvezérlők töltésére, PS4 kompatibilis, PS4 Slim és PS4 PRO, 2 vezérlő egyidejű töltése, hűtőrendszer, LED-jelzők, 2 USB-port, fekete színben
7 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: Frog1d2
4,9 13×
iPega P5 V001 Többfunkciós töltőállvány PS VR2-hez
Játékkonzol állvány iPega Multifunkcionális töltőállvány PlayStation VR2 kontrollerekhez, valamint tároló a VR2 szemüveg és a headset számára.
8 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iPega92
4,4 25×
Trust GXT 235 Duo Charging Dock for PS4
Töltőállomás - 2 DualShock 4 kontrollerhez, töltésjelzővel, micro USB kábel mellékelve
5 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JS259g3b
5,0
Star Trek - Yellow - Gaming Locker
Kontroller állvány - fejhallgatóhoz, akár 4 játékvezérlő, 10 játé, kábelek és egyéb apróságok tárolására, Star Trek témával, zárható, fekete és sárga színben
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2033b

Playstation 4 (PS4) állványok, dokkolók, tartók

A Playstation 4 (PS4) állványok, dokkolók, tartók kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playstation 4 (PS4) állványok, dokkolók, tartók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playstation 4 (PS4) állványok, dokkolók, tartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playstation 4 (PS4) állványok, dokkolók, tartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playstation 4 (PS4) állványok, dokkolók, tartók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ