AD květen univerzal Alzaboxy

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(246)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(216)
PlayStation 4
(253)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(104)
Gyerekeknek
(60)
Árkád
(58)
Szimulátor
(43)
Versenyzős
(34)
Szöveg
CS
(21)
EN
(253)
DE
(184)
HU
(5)
RU
(20)
PL
(20)
FR
(53)
ES
(33)
IT
(35)
Zh
(5)
JP
(2)
Szinkron
EN
(250)
DE
(116)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(20)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(2)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategóriára

Segítünk választani az alábbi PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
253 termék
Madden NFL 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékosok realisztikusabb mozgása, valamint az intelligensebb MI új eszközöket biztosít kidolgozott játékstratégiád magabiztos végrehajtására, hogy bármelyik ellenfelet le tudd győzni a Madden NFL 24 meccsein.
Leárazás
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1492
Jumanji: Wild Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1495
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
19 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1520
Fortnite: Transformers Pack - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1540
Synth Riders - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1210
LEGO Movie 2 Double Pack - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szerezd be a játékot és a LEGO Movie 2 filmet egy csomagban.
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX712
Animal Hospital - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Irányíts állatkórházat és gondoskodj az imádni való pácienseidről ebben az állatbarátoknak készült videojátékban!
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1531
Stellaris: Console Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: stratégiai - Vess egy pillantást a hatalmas, procedurálisan generált galaxisokban gazdag világegyetemre, amely számtalan felderítésre váró bolygónak ad otthont. Fedezd fel a vad, őrült és veszélyes idegen fajok sokaságát, amelyek kulcsfontosságú kereskedelmi partnerekké, de akár hódító erőkké is válhatnak, amelyek rabszolgasorba szeretnék taszítani a civilizációdat.
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX837
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1516
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a fűnyírás szépségét és részletességét a brit vidéken a Lawn Mowing Simulatorban, amely az egyetlen szimulátor, amely létező, autentikus, licencelt fűnyírók széles választékának irányítását adja a játékosok kezébe. Nyírd a füvet nagy presztízsű gyártók gépeivel!
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1337
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és logikai - Időnként romok és csillagok hullanak az égből Nayuta otthona felett, amelyek mintha más világokba nyújtanának bepillantást. Az egyik ilyen rom felfedezése során barátaival megmentenek egy Noi nevű kis tündérlányt. Elmondja Nayutanak, hogy valami nagyon fontos dolgot loptak el tőle, és megkéri, hogy segítsen annak visszaszerzésében.
Leárazás -52 %
9 890 Ft 20 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1314
Firefighting Simulator: The Squad - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és oltsd el a valósághű tüzet és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1452
Farming Simulator 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj bele egy modern farmer szerepébe, és építsd fel kreatívan farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112hu
Koa and the Five Pirates of Mara - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559
Inspector Gadget: Mad Time Party Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Metro City a gonosz Claw doktor és a M.A.D. bűnszervezet ügynökei kezébe került. Inspektor Gadgetnek meg kell mentenie a várost, ehhez pedig egy időgépet használva vissza kell utaznia az időben. Sajnos a gép lerobban, és az inspektor néhány elődje váratlanul a jelenbe teleportálódik.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1521
Gigantosaurus: Dino Kart - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1423
Kao the Kangaroo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1298se
In Nightmare - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat - Zárkózz el önként a valóságtól, merülj mély álomba, és ébredj fel egy rémálmokkal teli álomvilágban. Az In Nightmare egy erős történettel rendelkező horror-kalandjáték, amely az ellenséges környezeten átívelő lopakodó mozgást változatos rejtvényekkel ötvözi.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1244
Bluey: The Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1553
Paw Patrol World - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1502
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Valódi versenyszimulátor motorkerékpárokkal Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 pálya, köztük 12 vadonatúj. A esztétikailag és mechanikailag módosított motorkerékpárok. És még sok más.
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX518
Jojos Bizarre Adventure: Eyes of Heaven - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Japán harci játék a több éve futó JoJo's Bizarre Adventure manga sorozat alapján, ezúttal 3D arénákkal és csapatjáték lehetőségével.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX317
Peppa Pig: World Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Merülj el egy még nagyobb világba Peppa Malackával, és élvezd az egész családnak szóló mesét! New York City hívogat - akárcsak Párizs, London, és induljon el egy álomra és egy világkörüli útra. Te és Peppa kipróbálhatjátok a pizzakészítést Olaszországban, sétálhattok a Hollywood Boulevardon és még sok másban.
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1428

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek

A PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategóriában összesen 253 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ