Alzaboxy Q1 Stellar Blade

TCL NXTWEAR S

Termékkatalógus
TCL NXTWEAR S
4,0 3 értékelés
Okos szemüveg - mobiltelefonhoz, max. felbontás: Full HD 1920 × 1080 px, 60 Hz, látómező: 45°, csatlakozás: USB-C
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WK711a3 Termékszám:  XRGF68-2ALCA11 Gyártó honlapja:

TCL NXTWEAR S

TCL NXTWEAR S egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Kényeztesd magad rendkívül lélegzetelállító, moziszerű vizuális élménnyel

A TCL NXTWEAR S okosszemüveggel bármilyen helyszínt pillanatok alatt privát mozivá varázsolhatsz. Akár vonaton vagy repülőn utazol, akár az irodában vagy otthon a kanapén ülsz, ez a szemüveg privát és magával ragadó filmes teret teremt, függetlenül attól, hogy milyen eszközzel párosítod - számos USB-C-s, Display Porttal rendelkező eszközhöz csatlakoztatható, okostelefonoktól kezdve, laptopokon és tableteken át egészen a játékkonzolokig. USB Type-C Display Porttal A TCL NXTWEAR S szemüveg kicsi és könnyű, így különösen ideális utazáshoz.



A TCL NXTWEAR S kiváló minőségű és magával ragadó kijelzőt biztosít

Amint felveszed a TCL NXTWEAR S-t, azonnal elmerülsz a személyes filmes térben, a két Micro-OLED kijelzőnek köszönhetően, amelyek 45°-os betekintési szöggel, 49 pixel/fok (PPD) és 1 920 x 1 080 pixel felbontással rendelkeznek. Egyszerűen csatlakoztasd a videóforráshoz az USB-C porton keresztül, és máris stúdióminőségű képet kaphatsz, mindössze néhány centire a szemedtől. A 130 hüvelykkel egyenértékű képernyő 4 méteres távolságból is részletesen látszik, különleges, moziszerű vizuális élményt nyújtva gyönyörű és dinamikus képekkel. Az RGB színskála 108%-át lefedve a színek és a tónusok természetesnek tűnnek, a fényátmenetek pedig egyenletesek. 

A mikro-OLED kijelzők tökéletes képet garantálnak

A két kiváló minőségű, Full HD felbontású Sony Micro-OLED kijelzővel rendelkező TCL NXTWEAR S 16:9 éles és tiszta részleteket, valamint merész, gazdag és élénk színeket kínál nagy kontrasztaránnyal. Vedd fel a szemüveged, és élvezd a játékot egy hatalmas képernyőn, csatlakozz a saját mobil irodádhoz bármikor és bárhol. Vagy dőlj hátra és pihenj az autóban a saját, intelligens autós moziddal. Ezek az intelligens szemüvegek FPV (first-person view) kompatibilisek, így szinkronizálhatod őket a drónoddal, és egy teljesen új perspektívából láthatod a világot. A TCL NXTWEAR S minden esetben gazdag és magával ragadó élményt nyújt. 

A TCL NXTWEAR S tökéletes hangzást is kínál

A szemüvegkeretbe integrált hangszórók vannak beépítve, amelyek mindkét fül mellett helyezkednek el. De használhatod saját Bluetooth-fejhallgatódat is, hogy teljesen privát, magával ragadó élményben legyen részed. Az alacsonyabb energiafogyasztás, az erősebb mélyfrekvenciák és az alacsonyabb torzítás együttesen jobb hanghatásokat eredményeznek. A magas- és mélyvonalakat 0,5 mm-es út növeli, ami erőtejes basszushangzást biztosít, ami még mélyebbre vonz a történetbe. Az egyedülálló "suttogó üzemmód" funkció a fejlett akusztikus fázistörlési technológiával jelentősen csökkenti a hangszivárgást, így nem zavarod a környezetedben lévőket, miközben megőrzöd a privát szférádat. Emellett a hangszórók közelebb helyezkednek el a fülekhez, ami pontos és tiszta hangzást biztosít. 



Kényelmes és stílusos okosszemüveg

Az állítható kerettel ellátott TCL NXTWEAR S okosszemüveg minden eddiginél jobban utánozza a hagyományos szemüvegek kialakítását. A szemüveg ívelt, hogy tökéletesen kövesse a fej formáját. Ezzel együtt puha és bőrbarát anyagokat használnak, amelyek hosszú ideig kényelmes viseletet biztosítanak, és ideálisak a filmek zavartalan nézéséhez. A sima ívek az üstökös farkának kialakítását utánozzák, és maximális kényelmet biztosítanak a fülek és a fej számára. Összehajtogatva, kompakt formájának köszönhetően a TCL NXTWEAR S szemüveg könnyen elfér egy kis táskában vagy nagy zsebben. A szemüveg integrált kerettel rendelkezik a korrekciós lencsék számára, amely mágneses kialakítású, így szükség esetén könnyen felszerelhető egy másik lencse. Az optikus által felírt lencséket külön kell felszerelni és megvásárolni. 

A TCL NXTWEAR S mágneses pogo-pin csatlakozóval büszkélkedhet

A TCL NXTWEAR S készüléket kényelmesen vezérelheted a közvetlenül a szemüvegen található kezelőszervekkel. Az egyes kezelőszervek úgy vannak elhelyezve, hogy nagyon könnyen elérhetők és kezelhetők legyenek. A hangerő a bal oldali kerékkel állítható, míg a jobb oldali kerék a fényerőt és a 2D/3D üzemmódváltót vezérli (2 másodpercig tartva). A TCL XR alkalmazásban a 2D és 3D mód közötti váltás is elérhető. A mágneses pogo-pin csatlakozóval ellátott kábel megkönnyíti a manipulálást és az okoseszközökhöz, játékkonzolokhoz és számítógépekhez való csatlakoztatást.  Az TCL NXTWEAR S kompatibilis az USB-C-vel felszerelt Android készülékekkel. Az iOS-eszközök kompatibilisek az adapter használatával. A szemüvegnek nincs akkumulátora, és egy képforrás táplálja.

Nagyon könnyen csatlakoztatható

A TCL NXTWEAR S csatlakoztatható bármilyen USB-C eszközhöz, amely Display Port (DP) képességgel rendelkezik - ez az univerzális szabvány számos okostelefont, laptopot és játékkonzolt támogat. A DP-támogatással nem rendelkező készülékek számára a TCL NXTWEAR S egy levehető adaptert kínál, amely csatlakoztatható az Android és iOS eszközökhöz, így a csatlakoztatás és a lejátszás képernyő kivetítésen keresztül is egyszerű. Az adaptert külön kell megvásárolni. Értékelni fogod, hogy a szemüveg számos streaming szolgáltatással is kompatibilis, így a videókat nem kell az eszközödön tárolnod. 



A TCL NXTWEAR S lesz a privát irodád

Csatlakoztasd a TCL NXTWEAR S okosszemüveget a számítógép USB-C portjához, és állítsd be elsődleges kijelzőnek.  Létrehozhatsz egy privát képernyőt, ahol anélkül dolgozhatsz, hogy a környezetedben bárki láthatná a tartalmadat. További előnye, hogy nem kell a laptop vagy a táblagép fölé görnyedned. Ha több dokumentummal dolgozol, videókat szerkesztesz vagy tartalmat készítesz, egy második képernyő mindig jól jön. A monitor cipelése azonban nem praktikus - a TCL NXTWEAR S lehetővé teszi a hibrid munkát anélkül, hogy terhet kellene cipelned. Csak állítsd be kiterjesztett kijelzőként, hogy könnyedén mozoghass a két képernyő között. 

A TCL NXTWEAR S virtuális valóság szemüveg legfontosabb jellemzői

  • A telefon, tablet, laptop vagy játékkonzol tartalmának kivetítésére szolgál 
  • Szimulálja egy 130 hüvelykes képernyő 4 méter távolságból történő megtekintését
  • A TCL NXTWEAR S két Micro-OLED kijelzővel rendelkezik 16:9 képaránnyal, PPD 49 és 60 Hz-es képfrissítési frekvenciával
  • Kerék a 2D és 3D módok közötti váltáshoz
  • Egyszerűen állítható, puha anyagból készült szárak a maximális kényelemért
  • Támogatja a DCI-P3 bemenetet, a BT.2020 bemenetet és az sRGB kijelzőt a kiváló minőségű képek érdekében
  • Beépített hangszórók, Bluetooth fejhallgató-csatlakozás
  • Gyorsulásmérő, giroszkóp és nyomásérzékelő a kijelző kikapcsolásához, amikor a szemüveget leveszik
  • Mágneses keret a korrekciós lencsék behelyezéséhez
  • Tartalmazza a tisztítókendőt és a stílusos hordtáskát

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Általános felbontás
Full HD 1920 × 1080 px Kész!
Kijelző
OLED Kész!
Csatlakozás
USB-C Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Általános felbontás
Full HD 1920 × 1080 px Kész!
Kijelző
OLED Kész!

Jellemzők

Csatlakozás
USB-C Kész!
Látómező
45 ° Kész!
Érzékelők
Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Proximity érzékelő Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
15,4 cm Kész!
Magasság
5,6 cm Kész!
Mélység
5,1 cm Kész!
Tömeg
89 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TCL NXTWEAR S
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ