Stellar Blade Stellar Blade

Új Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(31)
Kaland
(14)
RPG
(13)
Gyerekeknek
(13)
Árkád
(11)
Szöveg
CS
(5)
EN
(70)
DE
(30)
FR
(3)
ES
(2)
IT
(2)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(69)
DE
(17)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Új Nintendo Switch játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Új Nintendo Switch játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Új Nintendo Switch játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Új Nintendo Switch játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Új Nintendo Switch játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Új Nintendo Switch játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Új Nintendo Switch játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Új Nintendo Switch játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Új Nintendo Switch játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
70 termék
Emergency Call - The Attack Squad - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy a tűzoltó szerepébe, és bizonyítsd be képességeidet egy sor izgalmas kihívásban. Legyen szó lakástűzről, égő autóról egy alagútban, emberek mentéséről egy liftből, vagy veszélyes tűzesetekről kereskedelmi épületekben, irodaházakban vagy mélygarázsban
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1332
Broforce - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1293
5,0
World of Horror - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A régi istenek újra ébredeznek, és visszakapaszkodnak az őrületbe süllyedő világba. Kórházakban, elhagyott osztálytermekben, csendes lakásokban és sötét erdőkben különös jelenések és megmagyarázhatatlan jelenségek teszik próbára a japán Shiokawa lakóinak józanságát.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1313
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
23 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1302b
Star Wars Heritage Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Hét klasszikus STAR WARS játék! Sajátítsd el az erő irányítását Luke Skywalkertől, a Jedi mestertől, vezess gyors Podracert, irányíts elit klón egységet... Mindez és még sok más a STAR WARS Heritage Pack csomaggal!
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1316
Fashion Dreamer - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1285
Bomb Rush Cyberfunk - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, amelynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1308
Unicorn Overlord - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
23 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1315
Catan Super Deluxe Console Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Játszd a hivatalos CATAN videojátékot konzolon! Szerezz nyersanyagokat, sajátíts el új stratégiákat és építsd ki településed a teljes felszínen, amely életre kel.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1297
Harvest Moon The Winds of Anthos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
Leárazás -13 %
16 990 Ft 19 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1317
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Persona 5 Tactica - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utazik, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A Legionnaires nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, mígnem megjelenik egy titokzatos légiós.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1244
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1310
My Time at Sandrock - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1275
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A magas rangú szörnyek vadászata Psaro-t végigkalauzolja Nadiria mindig változó évszakain és egyedi környezetén, ahol bugyborékoló lávafolyók, titokzatos ősi romok és égig emelkedő tortatornyok találhatók. Psaro útja során találkozik a jószívű tündérlánnyal, Rose-zal, aki csatlakozik kalandjához, hogy még erősebb szörnyeket keressenek.
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1294
Spells & Secrets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1325
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1220
DreamWorks Trolls Remix Rescue - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törsz-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1288
Duck, Quack, Shoot! Kit - Játék és kiegészítő készlet Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A Duck, Quack, Shoot! egy szórakoztató partijáték, amely egy retro mechanikus karneváli lőtérhez hasonlít. Élvezd az egyjátékos és a helyi többjátékos játékot. Le tudod győzni a kacsákat?
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NSW1015sp17
Gearshifters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Gearshifters egy rogue-lite arcade akció lövöldözős játék. Vezess, driftelj, pörögj, zúzz és lőj át az ellenséges járművek hullámain. Indulj harcba az extrém gépek formáját öltő főnökök ellen. Állítsd össze és finomhangold a járműmódosításokból, védekezésből és fegyverekből álló taktikai felszerelésedet minden egyes alattomos szállítási küldetéshez. Vezess! Pusztíts! Vedd fel pénzt! Fejlessz!
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1360
Koa and the Five Pirates of Mara - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1323
Super Crazy Rhythm Castle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmus kaland! Egy rejtvényekkel teli co-op mashup, amilyenről még soha nem hallottál – dolgozzatok össze, gondolkozzatok a dobozon kívül, miközben megtartod a kombóidat. Egyedül vagy bandában, maximum 3 fővel… Le tudod győzni a várat?
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1255
123
 

Új Nintendo Switch játékok

A Új Nintendo Switch játékok kategóriában összesen 70 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ