AD květen univerzal Alzaboxy

Új PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(134)
PlayStation 4
(39)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(95)
RPG
(30)
Kaland
(21)
Szimulátor
(20)
Lövöldözős
(11)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(87)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(3)
Szöveg
CS
(9)
EN
(134)
DE
(77)
HU
(2)
RU
(4)
PL
(6)
FR
(6)
ES
(5)
IT
(5)
Szinkron
EN
(133)
DE
(58)
RU
(3)
PL
(3)
FR
(5)
ES
(5)
IT
(4)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Új PlayStation 5 (PS5) játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Új PlayStation 5 (PS5) játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Új PlayStation 5 (PS5) játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Új PlayStation 5 (PS5) játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Új PlayStation 5 (PS5) játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Új PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Új PlayStation 5 (PS5) játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Új PlayStation 5 (PS5) játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Új PlayStation 5 (PS5) játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
134 termék
Withering Rooms - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Üdv a Mostyn House-ban, az egykor gyönyörű viktoriánus kúriában, amely most éjszakánként átváltozik, és tele van élőhalottakkal, láthatatlan szellemekkel, ravasz boszorkányokkal és baltával hadonászó őrültekkel. Vedd át a fiatal Nightingale szerepét ebben a kihívásokkal teli 2,5D-s RPG-ben, amely a roguelike-okból, a soulslikekből és a klasszikus túlélőhorrorból merít ihletet.
11 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0655
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és a sorozatbeli Nindzsa Teknőcök autentikus atmoszféráját, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden egyes karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és ráadásul a hátteret is az 1987-es televíziós sorozat inspirált, így olyan érzésed lesz, mintha a kedvenc rajzfilmsorozatod részévé válnál, amely tele van gyilkos humor és akciódús kalandok kábító kombinációjával.
13 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1552
WWE 2K24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0613
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Anniversary Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és a sorozatbeli Nindzsa Teknőcök autentikus atmoszféráját, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden egyes karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és ráadásul a hátteret is az 1987-es televíziós sorozat inspirált, így olyan érzésed lesz, mintha a kedvenc rajzfilmsorozatod részévé válnál, amely tele van gyilkos humor és akciódús kalandok kábító kombinációjával.
Leárazás -5 %
12 690 Ft 13 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0561
WWE 2K24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaj: Action, az online játékhoz PlayStation Plus előfizetés szükséges
Szuper ár
22 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1572
1,0
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0587
WWE 2K24: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaj: akció, az online játékhoz PlayStation Plus előfizetés szükséges
40 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1572de
Smalland: Survive the Wilds - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Évszázados földalatti élet után a kisemberek előbújnak a föld alól, hogy az óriások távozása után ismét elfoglalják Hořejšeket. Légy részese a kivonulásuknak az előőrs tagjaként, és fedezd fel a környezetedet, gyűjts nyersanyagokat, készíts tárgyakat és építs épületeket egy aprócska méretű epikus kalandban, miközben megpróbálod megvetni a lábad ebben az ellenséges új világban.
16 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0585
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tartalmazza a "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és sok más bónusz tartalmat
19 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1565
Outcast: A New Beginning - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Cutter Slade visszatér Adelpha pazar földönkívüli világába. Miután feltámasztották a mindenható Yodok, rájön, hogy a talan népet rabszolgasorba taszították, a világot megfosztották a gazdag természeti erőforrásaitól, a saját múltja pedig összefonódott a robothódítók seregével. A feladata, hogy küldetésre induljon és ismét megmentse a bolygót.
Leárazás -8 %
21 890 Ft 23 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0161
Sword and Fairy: Together Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
18 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1563
My Time at Sandrock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
16 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0519
Persona 5 Tactica - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utaznak, melynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A légiósok nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, amíg egy titokzatos légiós meg nem jelenik.
18 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1496
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Leonardóhoz, Raffaellóhoz, Donatellóhoz és Michelangelóhoz ebben az izgalmas arcade verekedős játékban, amelyet a Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time ihletett. Küzdd át magad Coney Islanden, az X dimenzión és azon túl, hogy legyőzd a Foot klánt és főellenségedet, Shreddert!
12 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0634
The Crew Motorfest - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Üdvözöljük a Motorfesten, a legmenőbb motoros kalandban! Fedezd fel O'ahu Hawaii szigetének vibráló, nyitott világát, és vegyél részt intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok másban! Több száz ikonikus járgányt gyűjthetsz össze, így rengeteg lehetőséged lesz megmutatni a képességeidet.
15 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0461se
Classified: France '44 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
12 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0611
FRONT MISSION 1st: Remake - Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - 2090-ben a világ konfliktusainak megoldására a wanzereknek nevezett óriási harci gépeket használják. Csatlakozz a multinacionális O.C.U.-hoz vagy a rivális U.C.S.-hez, fejleszd a wanzereket, hozz stratégiai döntéseket, és használd a tűzerőt és a környezetet, hogy előnyre tegyél szert az ellenfeleddel szemben.
Leárazás -5 %
12 290 Ft 12 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0584
Asterix and Obelix: Slap Them All! 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Asterix, Obelix és a többi falubeli lakos szerény vidéki élete váratlanul megszakad, amikor hirtelen felbukkan Justforkix, aki segítséget keres. Elárulja, hogy apját, Doublehelixet egy olyan lopás miatt börtönbe zárták, amit nem ő követett el...
Leárazás -10 %
12 990 Ft 14 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0513
Broforce - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
12 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1542
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
15 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1482
PlateUp! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A PlateUp! egy szórakoztató főzős menedzsmentjáték 1-4 játékos számára, amelyben a játékosok feladata az ételek főzése és felszolgálása, éttermeik kialakítása és díszítése, valamint kulináris királyságuk bővítése
12 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0619
5,0
CityDriver - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Fedezd fel München utcáit a CityDriver játékban, és élvezd a vezetés élményét, mint még soha - a realisztikus fizika, grafika és hangnak köszönhetően. Élvezd a szórakozást a kényelmes vagy sportos vezetés közben, és fedezd fel a belül és kívül teljesen interaktív autókat. Tedd próbára vezetési képességeit az autentikus városközpont, autópálya vagy országút környezetében.
16 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0616
5,0
Skull and Bones Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones játék veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a túlerővel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy megkapó világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Premium Edition tartalma: The Ballad of Bloody Bones Collection, két kiegészítő küldetés, digitális soundtrack, artbook és csempész zseton.PlayStation fiókot és PlayStation®Plus előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
34 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0275pe
Jack Holmes: Master of Puppets - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős - Miután Jack hosszú ideig nem talál munkát, kénytelen belépni a családi vállalkozásba, amelyről gyermekkora óta lemondott. Elkezdi megoldani első, látszólag egyszerű ügyét, amely hirtelen a legrosszabb rémálmává válik. Ebben az egyes szám első személyű túlélőhorrorban jól kell gazdálkodnod az erőforrásaiddal a túlélésért folytatott harcban, miközben félelmetes helyszíneken nyomozol.
11 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0654

Új PlayStation 5 (PS5) játékok

A Új PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 134 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ