Shop roku Shop roku

GARNI 15T OneCare + 3 év garanica

Termékkatalógus
GARNI 15T OneCare + 3 év garanica
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 43 W teljesítményfelvétel, 24 m² max. ajánlott szobaméret, 20,4 - 45,5 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, hideg katalizátoros, karbon szűrő, funkciók: időzítő, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 55,3 × 33 × 17,8 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GARCV926 Termékszám:  GARNI 15T OneCare
GARNI 15T OneCare + 3 év garanica 84 490 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

GARNI 15T OneCare + 3 év garanica

3 év meghosszabbított garancia

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Ebben az esetben biztos nagyon tetszeni fog ezen GARNI 15T OneCare levegőtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Az innovatív technológia és a hatékony antibakteriális, HEPA, hidegkatalizátoros, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Ez a praktikus mobil segédeszköz 24 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus üzemmód, időzítő és levegő ionizálás.

Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...

GARNI 15T OneCare + 3 év garanica légtisztító fontosabb jellemzői

  • Egy ilyen praktikus GARNI levegő tisztító hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, antibakteriális és hideg katalizátor
  • 24 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 200 m³/h teljesítménnyel bír
  • A hozzáadott levegő ionizációs funkció hatékonyabbá teszi az egész folyamatot
  • Időzítő a tisztítási intervallum beállításához
  • A szűrő vízzel könnyen mosható
  • A légtisztító kényelmesen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Figyelmeztető jelzés a szűrőcsere szükségére
  • Egy ilyen modern GARNI légtisztító teljesítménye 43 W
  • A minimális zajszint értéke 20,4 dB(A), és ez az érték legfeljebb 45,5 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a méltán neves GARNI gyártótól

Egy ilyen GARNI légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Az automatikus üzemmód a levegő minőségétől függően állítja be az optimális teljesítményt. A beállítások automatikusan megtörténnek, így egyáltalán nem kell beavatkoznunk semmibe. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol. Ha a szűrőt ellenőrizni, esetleg cserélni kell, a kijelzőn megjelenik a szűrőcsere jelző.

Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen praktikus GARNI légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A levegő tisztító egyszerűen irányítható egy mobilalkalmazás segítségével, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Az áttekinthető kijelzőn olvashatjuk le a szükséges aktuális információkat. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A távirányítóval kényelmesen beállíthatod a légtisztítót, fel sem kell kelned a kanapéról. A gyermekzár funkció megakadályozza a beállítások nem kívánt manipulálását vagy a kikapcsolást. A szűrő tisztításához egyszerűen mossuk le vízzel, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől.

Ezen GARNI légtisztító készülék lenyűgöző funkciókat kínál

Egy ilyen hasznos GARNI légtisztító berendezés nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. A speciális levegőionizálás funkcióval olyan negatív ionokat juttat a levegőbe, amelyek hatékonyan megszüntetik az allergéneket a környezetben. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizáló feladata, hogy javítsa a folyamat általános hatékonyságát, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként a levegőben maradnának.

Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Egy ilyen modern GARNI légtisztító készülék beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő hatékonyan távolítja el a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, különösen az ecetet, a kén-dioxidot és egyebeket. A hidegkatalizátoros szűrő könnyen lebontja az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. Az antibakteriális szűrő nagyszerűen semlegesíti a levegőben lévő baktériumokat. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos GARNI levegő tisztító 200 m³/h kapacitással rendelkezik. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a légtisztító túl nagy zajt csap otthonunkban. A minimális zajszint értéke 20,4 dB(A), és ez az érték legfeljebb 45,5 dB(A).

Méretei:

55,3 × 33 × 17,8 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
43 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
24 m2 Kész!
Maximális zajszint
45,5 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
20,4 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Antibakteriális, Hideg katalizátor Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
17,8 cm Kész!
Magasság
55,3 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNI 15T OneCare + 3 év garanica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNI 15T OneCare + 3 roky záruka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNI 15T OneCare + 3 roky záruka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GARNI 15T OneCare + 3 Jahre Garantie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GARNI 15T OneCare + 3 Jahre Garantie.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ