Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Hagyományos hajsütővasak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Kerámia
(39)
Titánium
(6)
Turmalin
(10)
Műanyag
(1)
Réz
(1)
Bemelegedési idő
15 s
120 s
-
Teljesítményfelvétel
25 W
1000 W
-
Hőmérséklet fokozatok száma
1
30
-
Max. hőmérséklet
180 °C
230 °C
-
Kábel hosszúsága
1,5 m
3 m
-
Átmérő
16 mm
45 mm
-
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(43)
Lila
(1)
Champagne
(1)
Rózsaszín
(10)
Ezüst
(1)
Szürke
(2)
Arany
(1)
Szűrés

A hagyományos hajsütővas a világ számos nőjének kedvenc eszközévé vált. Ezekkel minden hölgy pillanatok alatt különféle frizurákat készíthet, a laza hullámoktól a bájos göndörig. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan válassz hagyományos hajsütővasat.

Tovább

A hagyományos hajsütővas tökéletes hullámokat biztosít profi kezelhetőséggel

A hagyományos hajsütővas számos különböző változatban kapható, amelyek anyagban, teljesítményben, funkciókban, de akár a dizájnban és a használat kényelmében is különböznek. Ismerd meg az összes lényeges paramétert, és válassz egy terméket a saját igényeid szerint.

A hagyományos hajsütővas anyaga

A hagyományos hajsütővas anyaga befolyásolja a végeredmény minőségét és az eszköz élettartamát. A kerámia népszerű a hő egyenletes eloszlása miatt, míg a titán és a turmalin ismert az ionizáló tulajdonságairól, amelyek csökkentik a haj kócosodását és növelik a fényét.

A teflon bevonatú hagyományos hajsütővas kedvelt az egyszerű karbantartása és a haj tapadásával szembeni ellenállása miatt.

A hagyományos hajsütővas felmelegedési ideje és egyéb teljesítményinformációk

A felmelegedési idő természetesen változik. Egyes hajsütővasak mindössze 15 másodperc alatt használatra készek lehetnek, míg másoknak akár 2 percig is tarthat a felmelegedés. A teljesítménytől függően, amely 25-től 1000 W-ig terjedhet, a hagyományos hajsütővas gyorsabban érheti el a kívánt hőmérsékletet. A különböző modellek 1-től 30-ig terjedő hőmérséklet-beállításokat kínálnak, lehetővé téve a hőmérséklet beállítását a haj típusához és szerkezetéhez. A maximális hőmérsékletek általában 180 és 230 °C között mozognak.

i

Az olcsó hajsütővasak jó teljesítményt nyújtanak megfizethető áron.

A hagyományos hajsütővas tápkábelének hossza és a hajsütővas fejei

A tápkábel hossza befolyásolhatja a hagyományos hajsütővas használatának kényelmét és szabadságát, a kábel hosszúsága általában 1,5 és 3 méter között mozog. Az univerzális multifunkciós hajsütővas sok cserélhető fejjel rendelkezik, ezért a választáskor figyelj a fej típusára és funkcióira is. A fejek típusa változatos lehet – a fésűtől a kreppelőig a spirál fejig.

A tökéletes hagyományos hajsütővas kiválasztásánál szerepet játszhat a szín és a dizájn is. Az eszköz esztétikus megjelenése növelheti a használat örömét.

A hagyományos hajsütővas tartozákai

Az alapvető specifikációkon túl figyelmet kell fordítani a funkciókra és a tartozékokra is. Az automatikus kikapcsolási funkció növeli a biztonságot, a hideg fogantyú lehetővé teszi a hajsütővas kényelmes kezelését, az ionizálás segít a fényes és sima haj elérésében, a csipeszek pedig megkönnyíthetik a haj szétválasztását a hajsütés során.

i

Betekintés a hajsütés világába

Milyen más típusú eszközökkel találkozhatsz?

  • Háromágú hajsütővas: ideális gazdag és komplex hullámok készítéséhez.
  • Hajvasaló hajsütővas: egyesíti a hajvasaló és a hajsütővas funkcióit egyben.
  • Kónikus hajsütővasak :természetesebb megjelenést biztosítanak a hullámoknak.
  • Loknisütő hajsütővas: kifejezetten a tökéletes loknik készítésére tervezték.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
53 termék
BABYLISS C452E
Hajsütővas - csipeszes, 32 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, hideg vég és csíptetők, 6 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
14 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABKV651
BABYLISS C452E
Hajsütővas - csipeszes, 32 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, hideg vég és csíptetők, 6 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
13 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BABKV651
BABYLISS C451E
Hajsütővas - csipeszes, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, hideg vég és csíptetők, 6 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
12 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BABKV644
2,5
Orava Tenera
Hajsütővas - csipeszes, 35 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 230 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, 30 hőmérséklet fokozat, 15 s bemelegedési idő, 50 W teljesítmény, 1,5 m hosszú kábel, fekete és rózsaszín színű
10 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ORAKV748
2,5
Orava Tenera
Hajsütővas - csipeszes, 35 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 230 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, 30 hőmérséklet fokozat, 15 s bemelegedési idő, 50 W teljesítmény, 1,5 m hosszú kábel, fekete és rózsaszín színű
9 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ORAKV748

Hagyományos hajsütővasak

A Hagyományos hajsütővasak kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hagyományos hajsütővasak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hagyományos hajsütővasak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hagyományos hajsütővasak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hagyományos hajsütővasak vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ