AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Homematic IP fali termosztát Basic

Termékkatalógus
Homematic IP fali termosztát Basic
5 2 értékelés
Okos termosztát - szobai, Rádióhullámok csatlakozás, okos, programozható, digitális, 3 V bemeneti feszültség, háttérvilágításos kijelző, tervezés és hőmérséklet-érzékelő, Android és iOS támogatás, akkumulátoros töltés
19 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_04 Termékszám:  HmIP-WTH-B
Homematic IP fali termosztát Basic 19 890 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Homematic IP fali termosztát Basic

Homematic IP fali termosztát Basic egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Homematic IP fali termosztát Basic - HmIP-WTH-B

Az intelligens, vezeték nélküli, programozható Basic fali termosztát lehetővé teszi az idővezérelt helyiséghőmérséklet-szabályozást a Homematic IP sorozat HmIP-eTRV termosztátfejével vagy a HmIP-FAL padlófűtéses működtetőkkel együtt. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. Működhet önállóan a Homematic IP Basic elemekkel kombinálva a fűtés vezérlésére, vagy egy Homematic IP okosotthoni rendszer részeként. 

Basic fali termosztát a Homematic IP okosotthon-rendszerhez

A megfelelő beltéri hőmérséklet nagyban befolyásolja, hogy jól érzed-e magad otthon vagy az irodában. A hagyományos termosztátok mára már nem megfelelő megoldássá váltak, mivel nem képesek optimalizálni az egyéni igényeidet. Ez csak egy a sok ok közül, amiért érdemes beszerezni a Homematic IP Basic HmIP-WHT-B intelligens termosztátokat a fűtés automatizálásához. A Homematic IP intelligens otthoni rendszer részeként a készüléket a mobilalkalmazás segítségével vezérelheted, és örömmel fogod venni, hogy a felhasználói adatok biztonsága érdekében mindenkommunikáció titkosításra került Németországban található szervereken.


  • A fűtés konfigurálása és szabályozása otthonában akár 30%-kal csökkenti a költségeket.
  • Hangvezérlés a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.
  • Egy pár AA elemmel működik, amelyek élettartama körülbelül 5 év.
  • Kísérő Homematic IP mobilalkalmazás.
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • Egyszerű telepítés és beállítás a mobilalkalmazás segítségével.

Támogatja az autonóm működést központi egység nélkül


Úgy döntöttél, hogy az intelligens fűtésvezérlés és az azonnali energiamegtakarítás mellett teszed le a vokdos, de nem vagy biztos benne, hogy azonnal be akarsz-e fektetni egy okosotthoni rendszer elemeibe? Ha igen, akkor számodra a Homematic IP sorozathoz tartozó Basic HmIP-WTH-B termosztát az ideális megoldás! A Basic termosztátot egyszerűen a HmIP-eTRV-B termosztatikus radiátorfejjel és szükség esetén a HmIP-SWDM ablak- és ajtóérzékelővel kombinálva használhatod, amely az ablaknyitás érzékelésekor információt továbbít, így a termosztátfejautomatikusan csökkenti a radiátor melegvíz-ellátását. Amint becsukod az ablakot, a radiátor ismét elkezdi emelni a helyiség hőmérsékletét.

Rendszerforgalom

Ha később úgy döntenél, hogy ez a megoldás nem elegendő, akkor mindig nyitva tarthatod az okosotthon lehetőségeit. Elég, ha megvásárolod a HmIP-HAP központi egységet, és fokozatosan bővíted a rendszert más perifériákkal, és ezáltal a saját kívánságaid szerint alakíthatod ki okosotthonodat. A vezeték nélküli Basic HmIP-WTH-B fali termosztát LED kijelzővel intelligens módon szabályozza a fűtést és energiát takarít meg. A hőmérséklet-változás manuálisan változtatható, a Homematic IP vezeték nélküli termosztatikus fejek egyikével vezérelhető, vagy távolrólszabályozható és automatizálható a HmIP-HAP központi egységgel kombinált mobilalkalmazás segítségével.

Akár 30%-os megtakarítás az energiaköltségeken

A Homematic IP fali termosztátok a hagyományos termosztátokat helyettesítik, a helyiség hőmérsékletét és a fűtési folyamatot az egyéni igényeknek megfelelően szabályozzák, amely azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez. Minden Homematic IP termosztát beépített hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel rendelkezik. Legfeljebb három állítható fűtési profil áll rendelkezésre: a hőmérséklet időintervallumokban szabályozható (naponta akár 6 fűtési fázis egyedileg szabályozható hőmérséklettel).

Egy intelligens fűtés- és hűtésszabályozási megoldás

A fali termosztát a fűtési és a hűtési műveleteket egyaránt vezérelheti. A beépített érzékelőknek köszönhetően lehetővé teszi a helyiség páratartalmának értékelését is, és így hatékonyan szabályozhatod a légkondicionálást vagy a szellőzést. A termosztát lehetséges alkalmazási területei közé tartozik a hőforrás közvetlen önálló vezérlése, vagy a hőmérséklet mérésére és beállítására szolgáló helyiségérzékelőként való felhasználás egy többzónás vezérlőrendszeren belül. A hőmérséklet-szabályozás automatikus, és a fűtés csak akkor üzemel, ha szükséges. Ahőmérséklet a gombok segítségével 0,5 °C-os lépésekben pontosan beállítható. A termosztát Boost funkcióval rendelkezik a helyiség gyors felmelegítéséhez, és 2,6″-es LED kijelzővel van ellátva az aktuális hőmérséklet és páratartalom kijelzéséhez.

Minden funkciót a központi egységgel együtt használhatsz

A rendszer akkor válik igazán kifinomulttá, ha a termosztátot, a Homematic IP intelligens termosztátfejet és a HmIP-HAP központi egységet kombinálják, ahol a rendszer összes funkciója teljes mértékben kihasználható, beleértve az intelligens fűtési előrejelzést a maximális energiamegtakarítás érdekében. A mobilalkalmazásban (Android és iOS rendszerre) akár több heti hőmérsékleti profilt, különböző napi hőmérséklet-emelési vagy -csökkentési módokat (naponként és helyiségenként) vagy számos speciális jeleneteket állíthatsz be.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és világos. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogyfolyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a fali termosztátok is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresenteszteli és tanúsítja egy független szervezet, a VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A Basic Homematic IP fali termosztát beszerelése nagyon egyszerű, és bárki elvégezheti. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. Ez azt jelenti, hogy a termosztát bárhol a falra szerelhető vagy szabadon elhelyezhető a helyiségben, hogy a kívánt helyen mérje a helyiség hőmérsékletét.

A Basic (HmIP-WTH-B) Homematic IP termosztát legfontosabb jellemzői

  • Az autonóm működés támogatása más Basic Homematic IP vezeték nélküli perifériákkal kombinálva
  • Automatizált szobahőmérséklet-szabályozás azonnali megtakarítással és akár 30%-os energiaköltség-csökkenéssel
  • Állítsd be a hőmérsékletet 0,5 °C-os lépésekben a készülék vagy az alkalmazás gombjaival
  • A beállított és az aktuális hőmérséklet és a páratartalom kijelzése a 2,6"-os LED kijelzőn
  • Akár 3 állítható fűtési profil, 6 fázis és 13 váltás naponta
  • Boost funkció a szoba gyors felfűtéséhez
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység két AA 1,5 V-os elemmel, akár 5 éves működésre is elegendő
  • Közvetlen párosítás akár 8 Basic (HmIP-eTRV-B) termosztátfejjel vagy ablak- és ajtóérzékelővel (HmIP-SWDM)
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • Önállóan is használható, azonban az intelligens funkciók csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt érhetők el
  • A csomag tartalma: 1× fali termosztát HmIP-WTH-B , 1x szerelőlemez (falra szerelhető), 2× alkáli AA elem, szerelőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Kijelző
Háttérvilágításos Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
3 V Kész!

Mutató

Mutató
Digitális Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Használat

Használat
Fűtés és hűtés Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP fali termosztát Basic
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ