Shop roku Akvizice ApF HU

Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri - HmIP-SMO-2

Termékkatalógus
Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri - HmIP-SMO-2
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, Mozgás érzékelése, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - cseh nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, - vezeték nélküli pir fényérzékelővel (hmip-smo-2) kültéri használatra, amely része a homematic ip okos otthoni rendszernek, az időjárásálló mozgásérzékelő extra hosszú, hatéves elem élettartammal rendelkezik, megbízhatóan érzékeli a mozgást és a környezeti fényváltozásokat, lehetővé téve a világítás távoli vezérlését
34 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_25 Termékszám:  HmIP-SMO-2 Gyártó honlapja:
Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri - HmIP-SMO-2 34 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri - HmIP-SMO-2

Homematic IP PIR mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri - HmIP-SMO-2

A kompakt, vezeték nélküli PIR érzékelő használható kültéri mozgásérzékelőként a Homematic IP okosotthon-rendszerben, vagy a fényerőtől függően távolról szabályozhatja a világítást, és ingyenes mobilalkalmazáson keresztól csatlakoztatható más Homematic IP termékekhez. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel együtt működik.

Fényerő-érzékelővel ellátott kültéri mozgásérzékelő a Homematic IP okosotthoni rendszerhez

Meg kell védened a házad, a kerted vagy a teraszod körüli kültéri területeket a betörők, tolvajok vagy más szabálytalankodók ellen? Ebben az esetben használd ki a HmIP-SMO-2 kültéri vezeték nélküli PIR mozgásérzékelőben rejlő lehetőségeket, amely fényerő-érzékelővel rendelkezik, és megbízhatóan érzékeli a nem kívánt mozgást az általa őrzött területen, valamint az előre beállított fényviszonyok és a mozgásérzékelés alapján egyidejűleg képes aktiválni a kiválasztott területek világítását. Az érzékelőt kül- és beltéri használatra egyaránt tervezték, és aHomematic IP okosotthon-rendszer része.

  • Kültéri és beltéri védelem mozgásérzékeléssel. Figyelmeztet a veszélyre, és aktiválja a riasztást. 
  • Riasztási funkciók és automatikus világításvezérlés mozgás érzékelésekor.
  • AA elemekkel működik, és körülbelül 6 évig tart a működése.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül. 
  • Változatos szerelési és elhelyezési lehetőségek külső és belső terekben egyaránt
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez egy komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését teszi lehetővé egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és az összes Homematic IP eszközt összekapcsolja egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, afontos információk átvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését. A Homematic IP alkalmazás továbbítja a konfigurációs és működési parancsokat az egyes okosotthon-eszközökre.

A PIR mozgásérzékelő riasztási funkciói

A HmIP-SMO-2 kültéri mozgásérzékelő aktiválódik, amint a PIR-érzékelője mozgást érzékel az aktív védelem során. A rendszer azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet, és az eseményről az okostelefonon lévő Homematic IP mobilalkalmazás push-értesítésein keresztül tájékoztat téged. Nagyobb védelmet biztosíthat, ha biztonsági megoldásod magában foglal egy beltéri HmIP-ASIR-2 szirénát vagy egy kültéri HmIP-ASIR-O szirénát. Ebben az esetben, ha az őrzött terület védelmét áthágják, automatikusan hangos riasztás hangzik el.

Fényerő-érzékelő

Automatikus világításvezérlés mozgás érzékelésekor vagy a nagyobb kényelem és a maximális energiatakarékosság érdekében, az előre beállított fényerőértéktől és a környezeti fényviszonyoktól függően a világítás csak akkor aktiválódik, amikor szükséges. A beépített érzékelő fényerősségi küszöbértékei és a kapcsolási idő a mobilalkalmazáson keresztül egyénileg és folyamatosan állítható. Ha sötétedni kezd vagy teljesen sötét lesz, a készülék aktiválódik, és a rendszer végrehajt egy előre beállított műveletet vagy jelenetet. Ha az érzékelés utánfényszabályozásra használják a Homematic IP alkalmazásban folyamatosan megadható a világítótest általi megvilágítás időtartama.

Kis méret és példátlan teljesítmény

Az IP44-es fröccsenésálló borítás és a -20 °C és +55 °C közötti működési hőmérséklet-tartomány a legmostohább körülmények között is megbízható működést biztosít. Az érzékelő akár 12 méteres hatótávolságon belül és körülbelül 90°-os érzékelési szögben védi a területet. Az érzékelő 360°-ban elforgatható kialakítása biztosítja a helyiségek kívánt részének pontos érzékelését. A beépített fényerő-érzékelő biztosítja a világítás pontos kapcsolását sötétben és alkonyatkor is.

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eléri a mozgásérzékelőt, a szabotázs érzékelő megbízhatóan érzékeli azt, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Ha az okosotthonod biztonsági megoldása tartalmaz Homematic IP szirénát (kültéri vagy beltéri), a sziréna riasztási üzemmódban marad a HmIP-HAP központi egység szabotálása vagy megsemmisítése esetén.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer elemes elemei, beleértve a kültéri vezeték nélküli PIR mozgásérzékelőt is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheti az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és számos más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazással minden ingyenes, intuitív és könnyen használható. A Homematic IP okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt elvégezheted. A központi egységhez csatlakoztatva az alkalmazás a berendezés intelligens központjává válik, lehetővé téve az egész okosotthon irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és az Android és iOS operációs rendszerű okoseszközökre készült cseh lokalizációban. Azértvan itt, hogy folyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a kültéri PIR mozgásérzékelők is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságátrendszeresen teszteli és tanúsítja a független VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A Homematic IP vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő telepítése rendkívül egyszerű és bárki által elvégezhető. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. Ez azt jelenti, hogy az érzékelő szinte bárhol elhelyezhető kültéren vagy beltéren. A csomag tartalmaz egy tartót a fix rögzítéshez (falra, homlokzatra, a szoba sarkába stb. ) a mellékelt szerelési anyagok (tiplik, csavarok) segítségével.

A HmIP-SMO-2 mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel legfontosabb jellemzői

  • Kompakt és tartós IP44-es fröccsenésálló ház
  • Változatos szerelési és elhelyezési lehetőségek külső és belső terekben egyaránt
  • Érzékeli a nem kívánt mozgást az őrzött területen
  • Fényerő-érzékelő a távoli világításkapcsoláshoz, vezérléshez és automatizáláshoz
  • Szabotázs kapcsolat a szabotázsérzékeléshez
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység két AA 1,5 V-os elemmel, akár 6 éves működésre is elegendő
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A csomag tartalma: 1× PIR érzékelő HmIP-SMO-2, 1× rögzítő konzol, 2× alkáli AA elem, rögzítőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Tulajdonságok

Működés
Központi egységgel Kész!
Funkciók
Értesítések a mobilra Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Elhelyezés

Rendeltetés
Kültéri Kész!

Használat

Használat
Riasztóhoz Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
3 V Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri - HmIP-SMO-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP PIR detektor pohybu se senzorem jasu - venkovní - HmIP-SMO-2 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ