Shop roku AlzaBoxy Q1

Huawei P20 Lite üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Ívelés
2.5D
(1)
3D
(1)
Üvegvastagság
0,2 mm
0,3 mm
-
Szűrés

A Huawei P20 Lite üvegfólia megakadályozza a kijelző karcolódását, sérülését és más károsodásokat is. Ennek köszönhetően a telefont bátran hordhatod a zsebedben vagy a táskádban, anélkül, hogy aggódnod kéne érte. Mely paraméterek határozzák meg, hogy mennyire képes a Huawei P20 Lite üvegfólia megőrizni a biztonságát? Segítünk Neked kiválasztani a megfelelő védőüveget a telefonodhoz.

Tovább

Huawei P20 Lite üvegfólia előnyei az egyszerű védőfóliával szemben

Miben kiemelkedik a Huawei P20 Lite üvegfólia az egyszerű védőfóliákhoz képest? Nézd meg a legkiemelkedőbb előnyöket.

  • Magasabb szintű védelmet nyújt a kijelzőnek és a telefonnak.
  • Az üveg telepítése jóval egyszerűbb az védőfóliához képest, és nem maradnak buborékok.
  • Nem torzítja a képet, a megtekintési szögeket vagy a képernyő színvisszaadását.
  • A Huawei P20 Lite üvegfólia jobb ujjcsúszást biztosít az védőfóliával összehasonlítva.

A legvékonyabb Huawei P20 Lite üvegfólia telepítését alig lehet észrevenni. Azonban ugyanolyan jól teljesít, mint a vastagabb változatok.

Hogyan válasszuk ki a Huawei P20 Lite üvegfóliát?

A telefonnal való kompatibilitás mellett, amit már az üveg nevéből is megtudhatsz, fontos figyelembe venni a lekerekítést (2D, 2,5D vagy 3D üveg) és a vastagságot.

A Huawei P20 Lite üvegfóliák különböző lekerekítési típusokkal rendelkeznek - megkülönböztetünk 2D, 2,5D és 3D üvegeket

A Huawei P20 Lite üvegfólia 2D vagy 2,5D kivitelben kapható. Miért pont ezekben? Minden üvegfólia specifikus lekerekítéssel rendelkezik.

  1. 2D üvegfólia: Az összes oldal egyenes. A 2,5D változattal együtt olyan készülékekhez való, amelyeknél nincs lekerekített kijelző.
  2. 2,5D üvegfólia: A 2D üvegekhez képest a felső szélen lekerekített szélekkel rendelkezik, így az ujjak nem csúsznak meg az oldalakon.
  3. 3D üvegfóliák: Ezek igazán ívelt üvegek. Az újabb mobiltelefonokhoz készülnek, amelyeknek ívelt kijelzője van, és lehetővé teszik a teljes kijelző lefedését, beleértve a hajlítást is.
  4. 5D üvegfóliák (ismertek mint 6D, 7D, 8D vagy 9D is): Ezek a 3D változatoktól eltérően teljes felületű ragasztást kínálnak, nemcsak az oldalakon, és jobban tapadnak a telefonon.
Különböző típusú üvegfóliák a telefonokhoz

Olyan telefonokhoz, amelyeknek nincs ívelt kijelzőjük, használhatod a 2D és 2,5D üvegfóliákat, a második változat kellemesebb érintést biztosít. Az ívelt kijelzőkhöz először a 3D vagy 5D üvegfóliát ajánljuk. Ugyanakkor használhatod a 2D vagy 2,5D üvegfóliát is, de az csak egyenes képernyőt borítja.

Milyen vastag legyen Huawei P20 Lite üvegfólia?

A Huawei P20 Lite üvegfólia vastagsága 0,25 mm-től 4 mm-ig terjedhet. A vastagabb változatok rosszabb érintési visszajelzést adnak, és a telefon méretének és súlyának növekedését eredményezhetik. Ezért a vékonyabb Huawei P20 Lite üvegfólia a legnépszerűbb választás.

i

Az üveg keménysége és a 9H jelölés

A Huawei P20 Lite üvegfólia 9H keménységet kínál. Ez szimbolikusan a grafitellenállási skálán alapul, amelyen ez az érték a valaha volt legmagasabb..

Üvegfóliák hasznos funkciói és tulajdonságai

A Huawei P20 Lite üvegfólia nemcsak védelmet nyújt a kijelző számára, hanem további funkciókat és tulajdonságokat is kínál, amelyek a telepítést és a használatot is könnyebbé teszik. Melyek ezek?

  • Védőüvegek kék fény szűrővel: Az üvegek nemcsak a kijelzőt védik, hanem a szemeket is.
  • Oleofób védőüvegek: Megvédi a telefont a szennyeződésektől, ujjlenyomatoktól és egyéb foltoktól.
  • Antibakteriális bevonatú védőüvegek: Ellenáll az üvegen megjelenő baktériumok nagy részének.
  • Privát védőüvegek: A telefon kijelzője csak nehezen olvasható oldalnézetből.

Néhány Huawei P20 Lite védőfólia színesített peremmel rednelkezik, hogy jobban illeszkedjenek az előlap többi részéhez. Emellett megvédi a szelfikamerát és az integrált gombokat is.

Mit találok a Huawei P20 Lite üvegfólia csomagban?

Néhány üvegfólia további kiegészítőkkel kerül forgalomba, amelyek megkönnyítik a telepítést. A csomagban találhatsz műanyag lapkát, amelyet az üveg kijelzőre helyezése után használhatsz, tisztító kendőket a szennyeződések eltávolításához, port eltávolító matricákat vagy alkalmazási folyadékot, amely kitölti a kijelző és az üveg közötti réseket.

Hogyan alkalmazzuk vagy távolítsuk el a Huawei P20 Lite üvegfóliát?

Ha szeretnéd telepíteni vagy eltávolítani az üvegfóliát, ehhez részletes útmutatót készítettünk Neked. Megtalálhatod az alábbi cikkben: Mobil üveg vagy fólia felhelyezése.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
5,0
Swissten Full Glue Huawei P20 Lite 3D üvegfólia - fekete
Üvegfólia - rendeltetése Huawei P20 Lite, 3D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,2 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSa448
3,7
Swissten Huawei P20 Lite üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Huawei P20 Lite, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
2 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSa356

Huawei P20 Lite üvegfóliák

A Huawei P20 Lite üvegfóliák kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Huawei P20 Lite üvegfóliák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó huawei P20 Lite üvegfóliák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább huawei P20 Lite üvegfóliák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb huawei P20 Lite üvegfóliák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: huawei P20 Lite üvegfóliák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ