AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Jabra Speak 750 MS

Termékkatalógus
Jabra Speak 750 MS
4,0 4 értékelés
Mikrofon - konferencia, Bluetooth csatlakozás, kábel hossza 0,9 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, alkalmas beszédhez
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JQ446a6 Termékszám:  7700-309 Gyártó honlapja:
Jabra Speak 750 MS 96 290 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Jabra Speak 750 MS

Jabra Speak 750 MS egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon csúcsminőségű hangátvitelt biztosít a személyes találkozók minőségét biztosító beszélgetések érdekében. A mikrofon különféle platformokon használható, és biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot és a kapcsolódást a konferencia-beszélgetésekhez a világ bármely pontjáról. A HD Voice / Wideband Audio funkciók gondoskodnak a beszélgetés összes résztvevőjének teljes körű bevonásáról, a Jabra PanaCast pedig lehetővé teszi 180°-os 4K panorámavideó rögzítését. A Microsoft Teamshez való kialakításnak köszönhetően a Jabra Speak 750 MS mikrofon kényelmesen használható ezzel az alkalmazással. A lila Microsoft Teams gombot egy fehér LED-lámpa egészíti ki, amely figyelmeztet a nem fogadott hívásokra.

A Jabra Speak 750 MS mikrofon fő előnyei

  • A mikrofon kiváló minőségű hangot továbbít
  • Az MS Teams tanúsítás lehetővé teszi a kényelmes csatlakozást a meetingekhez, a hívások vagy a hangüzenetek megjelenítését
  • Fehér LED-fény figyelmeztet a nem fogadott hívásra
  • Az integrált akkumulátor elegendő energiát biztosít akár 11 órás hívásokhoz
  • A Bluetooth-kapcsolat biztosítja, hogy a Jabra Speak 750 MS mikrofon kényelmesen csatlakoztatható az eszközhöz
  • A plug-and-play funkció segítségével a mikrofon USB-kábelen keresztül is csatlakoztatható, bonyolult beállítások nélkül

A Jabra Speak 750 MS kiváló minőségű továbbított hanggal büszkélkedhet

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon a beszélgetés mindkét oldalát egyszerre továbbítja, ennek köszönhetően ugyanolyan minőségben biztosítja a kommunikációt, mint egy személyes megbeszélés során.

Ideális a Microsoft Teams használatához

A Microsoft Teamshez való kialakításnak köszönhetően kényelmesen használhatod a Jabra Speak 750 MS asztali mikrofont ezzel az alkalmazással. A lila Microsoft Teams gombbal csatlakozhatsz értekezletekhez, megtekintheted a hívásokat és a hangüzeneteket. Egy fehér LED fény is rendelkezésre áll, amely azonnal figyelmeztet egy nem fogadott hívásra.

A Jabra Speak 750 MS különböző platformok használatának lehetőségét kínálja

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon az UC-vel való használatra tanúsított a maximális zökkenőmentes kapcsolat érdekében, és bárhonnan kényelmesen csatlakozhatsz egy találkozóhoz. A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofonnal könnyedén használhatsz különféle platformokat a hangminőség romlása nélkül.

Plug and play a Jabra Speak 750 MS mikrofon azonnali használatához

A plug-and-play támogatásnak köszönhetően a Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon azonnal használatra kész, és nem kell hosszan beállítani. Egyszerűen csatlakoztasd a Jabra Speak 750 MS mikrofont egy laptophoz, telefonhoz vagy más eszközhöz, és azonnal megkezdheted a kommunikációt.

Kiváló minőségű hang HD Voice és ideband Audio funkciókkal

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon HD Voice / Wideband Audio funkciókat kínál, amelyek garantálják a legjobb hangzást és a kiváló hangalapú együttműködést. A tökéletesen tiszta hangátvitel biztosítja a résztvevők teljes értékű részvételét a beszélgetésben.


Paraméterek

Összehasonlít
Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Konferencia Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Kábelhosszúság
0,9 m Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Konferencia Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Kábelhosszúság
0,9 m Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Beszéd Kész!

Tömeg

Tömeg
301 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jabra Speak 750 MS
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ