Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Játékok műfaj szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Imádod a videojátékokat, de eleged van abból, hogy folyton ugyanazzal a műfajjal töltöd az idődet? Akkor csatlakozz hozzánk, nézzük meg, milyen más műfajok között válogathatsz. Lövöldözős akciójátékok, versenyzős vagy stratégiai - mindent megtalálsz, ami csak képzeletedet felizgatja. De sort kerítünk néhány kevésbé ismert műfajra is, például a Battle Royale, a MOBA játékok és a sokak által kedvelt erotikus játékokra is. Szeretnél többet megtudni?

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 976 termék
Megszűnt
Termékkód: XBSE0502
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Ebben a grafikailag feljavított kalandjátékban az Evershade Valley kísértetjárta helyszínekre indulsz, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Luigi szerencsére rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük.
Megszűnt
Termékkód: NSW1371
Granblue Fantasy: Relink
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
Megszűnt
Termékkód: WG1440se
Hotshot Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős - A Hotshot Racing egy villámgyors arcade stílusú versenyzős játék, amely a driftelős irányítást, a borotvaéles retró grafikát és a hihetetlen sebességérzetet ötvözi, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson.
Megszűnt
Termékkód: NSW1347
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1346
Blue Fire - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland - Dark World Awaits - Utazz Penumbra romos világában, és fedezd fel az egyedi területeket, amelyek tele vannak változatos ellenségekkel, izgalmas 3D platform kihívásokkal, küldetésekkel, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással
Megszűnt
Termékkód: NSW1345
Autonauts - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Utazd be a világűrt és hozz létre gyarmatokat lakatlan bolygókon egyetlen céllal: világok mozgásba hozása az automatizálás erejének segítségével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1344
Resident Evil 4 (2023) Gold Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0622nad
Spy X Anya Operation Memories - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: készítsen fotónaplót. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1573
Spy X Anya Operation Memories - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: készítsünk fotónaplót. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat.
Megszűnt
Termékkód: PSV0617
WWE 2K24 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXO900
Graven - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra - ez mind vár rád a GRAVEN című, első személyű akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy igazságtalanul elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és környezetek segítségével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1335
Prince of Persia: The Lost Crown - Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox S Series, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció- és kalandjáték, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2213
Prince of Persia: The Lost Crown (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció- és kalandjáték, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2212
Like a Dragon: Infinite Wealth (előrendelés) - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, Műfaj: Akció, RPG és kaland
Megszűnt
Termékkód: MXESD2209
4,0
South Park: Snow Day! Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció
Megszűnt
Termékkód: XBSE0463ce
South Park: Snow Day! Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0588ce
South Park: Snow Day! Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - dobozos változat, műfaj: akció
Megszűnt
Termékkód: WG1434ce
Persona 3 Reload (előrendelés) - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox S sorozat, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: RPG és kaland
Megszűnt
Termékkód: MXESD2206
Avatar: Frontiers of Pandora Ultimate Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - A földi emberek RDA néven ismert katonai vállalata elrabolt egy na’vit, téged, aztán úgy képeztek ki és formáltak, hogy a céljaikat szolgáld. Tizenöt évvel később szabad vagy, de idegenként jársz a szülőföldeden. Találj vissza elveszett örökségedhez, fedezd fel, mit jelent valójában na’vinak lenni.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2192
Avatar: Frontiers of Pandora Gold Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - A földi emberek RDA néven ismert katonai vállalata elrabolt egy na’vit, téged, aztán úgy képeztek ki és formáltak, hogy a céljaikat szolgáld. Tizenöt évvel később szabad vagy, de idegenként jársz a szülőföldeden. Találj vissza elveszett örökségedhez, fedezd fel, mit jelent valójában na’vinak lenni.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2191
Avatar: Frontiers of Pandora (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - A földi emberek RDA néven ismert katonai vállalata elrabolt egy na’vit, téged, aztán úgy képeztek ki és formáltak, hogy a céljaikat szolgáld. Tizenöt évvel később szabad vagy, de idegenként jársz a szülőföldeden. Találj vissza elveszett örökségedhez, fedezd fel, mit jelent valójában na’vinak lenni.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2190
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinjában megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát! Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy új magasságokba juss, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0462
Smalland: Survive the Wilds - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Évszázados földalatti élet után a kisemberek előbújnak a föld alól, hogy az óriások távozása után ismét elfoglalják Hořejšeket. Légy részese a kivonulásuknak az előőrs tagjaként, és fedezd fel a környezetedet, gyűjts nyersanyagokat, készíts tárgyakat és építs épületeket egy aprócska méretű epikus kalandban, miközben megpróbálod megvetni a lábad ebben az ellenséges új világban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0461
The Sims sorozatÚtmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ