Shop roku 30 dnů na vrácení

Gyöngy készletek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A gyöngy készlet fejleszti a finommotoros készségeket, a kreativitást és a türelmet. Arra fogunk összpontosítani, hogyan lehet a gyermekeket szórakoztató és biztonságos módon bevonni a gyöngyfűzésbe, megfelelő anyagokat és egyszerű, a gyermekek kezéhez igazított projekteket mutatunk be. Az egyszerű karkötőktől a színes medálokig, a gyöngy készlet órákig tartó szórakozást nyújt, miközben ösztönözi a kreativitásuk fejlődését. Szeretnél egy érdekes kreatív tevékenységet a gyermekeidnek? Merítsed el őket a gyöngyfűzés világában. Olvass tovább.

Tovább

Kreatív gyöngy készletek gyerekeknek: játék, tanulás és szórakozás egyben

A gyöngy készletek nemcsak órákig tartó szórakozást nyújtanak, hanem a gyerekek általános fejlődését is támogatják. A gyöngyfűzés lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kísérletezzenek a színekkel, formákkal és mintákkal, így fejlesztve esztétikai érzéküket és kreatív gondolkodásukat. A gyöngyökkel való munka és a gyöngyök fonalra vagy drótra fűzése erősíti a finommotorikus készségeket és a szem-kéz koordinációt is. A gyöngyfűzés a türelmet és a koncentrációt is elősegíti, mivel egy szép ékszer vagy dísztárgy elkészítése gondosságot igényel.

  • A színek és minták kiválasztása serkenti a kreatív gondolkodást és a képzeletet.
  • A hosszú távú gyöngyfűzési projektek a gyermekeket koncentrációra és türelemre tanítják.
  • Az apró gyöngyök kezelése fejleszti a finommotorikus készségeket és a szem-kéz koordinációt.
  • Az ékszer vagy dekoráció megjelenésének megtervezése fejleszti a rendszerezés és a stratégiai gondolkodás képességét.
  • A saját gyöngyprojekt elkészítése növeli a gyermekek önbecsülését azáltal, hogy büszkék lehetnek saját alkotásaikra.
gyöngy készlet - kézre való gyöngyök

Milyen érdekes tevékenységeket tud nyújtani egy gyöngy készlet a gyermekek számára?

A gyerekeknek szánt gyöngy készlet egyedülálló módon fejleszti a kreativitást és a kézügyességet. A különféle típusok és színek sokfélesége széles teret nyit a különböző tevékenységek számára. A legnépszerűbbek közé tartozik a vasalható és a fűzhető gyöngyök. Mindegyik típus ösztönözi a sajátos készségek fejlesztését, és más-más kifejezési módot kínál. Míg a vasalható gyöngyök a képzelőerőt és a térérzékelést serkentik, a fűzött gyöngyök a finommotorikus készségeket és a koncentrációt erősítik.

Mindkét tevékenységet lehet önállóan vagy csoportos tevékenység keretében végezni, ami szórakoztató és együtt töltött időt biztosít.

Vasalható gyöngy szett gyerekeknek

A vasalható gyöngy szett nagyszerű választás olyan gyermekek számára, akik szeretnének valami újat kipróbálni. Ennél a tevékenységnél a gyöngyöket egy speciális szőnyegre kell egymásra rakni a gyermek által választott alakban. Ha a minta elkészült, a gyöngyöket papírral borítják be, és összevasalják, hogy gyöngymozaikot hozzanak létre. Ez a módszer ösztönözi a kreativitást és a térbeli tájékozódást, megtanítja a gyerekeket arra, hogy a formákkal dolgozzanak, és türelemmel végezzék el a projektjeiket.

Fűzhető gyöngy készlet gyerekeknek

A fűzhető gyöngyök klasszikus és népszerű tevékenységet biztosítanak, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy ékszereket, díszeket vagy akár kis művészeti alkotásokat készítsenek. A gyöngyök fonalra vagy zsinórra fűzésének folyamata fejleszti a finommotorikus készségeket, a szem-kéz koordinációt és a koncentrációt. A gyerekek különböző színekkel és formákkal játszhatnak, így fejleszthetik vizuális érzékelésüket és esztétikai érzéküket. Ráadásul a saját projekt elkészítése növeli az önbecsülésüket és az elégedettség érzését.

  • A négyzet alakú lapos, széles és vékony, gyakran díszítő motívumokkal ellátott gyöngyök kiválóan alkalmasak karkötők és nyakláncok készítésére.
  • A virágok vagy csillagok természetes elemet adnak az ékszerekhez, és nagyszerűek a tematikus projektekhez.
  • A kerek gyöngyök az egyik leggyakrabban használt formák közé tartoznak, és számos projekthez ideálisak.
  • A négyzet vagy téglalap alakú formák geometrikus ékszerek készítéséhez alkalmasak.
  • A fazettált gyöngyök visszaverik a fényt, és csillogást kölcsönöznek az ékszereknek.
  • A szívek ideálisak romantikus ékszerekhez vagy Valentin-napi ajándékokhoz.

Fából készült fűzhető gyöngyök
Fűzhető gyöngy készlet

vasalható gyöngyök
Vasalható gyöngy készlet

i

Hogyan kell gyöngyökkel hímezni? A gyöngy készletek feldobják a kiegészítőidet

A gyöngyhímzéssel csillogást és textúrát tudsz adni különböző textiltermékeknek, például ruhadaraboknak, kiegészítőknek vagy dekorációknak. A hímzéshez általában tűt és cérnát használnak a gyöngyök felfűzéséhez, amelyeket aztán gondosan az alapszövethez varrnak egy előre meghatározott minta szerint. Az eredmény egyedileg díszített tárgyak, amelyek tükrözik az alkotó személyiségét és művészi tehetségét.

Gyöngy készletek karkötőkhöz: ékszerkészítés kreatív gyerekeknek

A gyöngy készletek karkötőkhöz olyan gyerekek számára lesz vonzó, akik szeretnek saját ékszereket készíteni. Ez a kreatív tevékenység nemcsak a finommotoros készségeket és az esztétikai érzékenységet fejleszti, hanem teret ad a gyermekeknek személyiségük és stílusuk kifejezésére is. A különböző színű és formájú gyöngyök használatával a gyerekek végtelen kombinációkkal kísérletezhetnek, és pontosan a saját ízlésüknek megfelelő karkötőket készíthetnek. A gyöngyök felfűzése a rugalmas zsinórra szintén szórakoztató tevékenység.

Az eredmény eredeti ékszerek, amelyeket a gyerekek büszkén viselhetnek, vagy ajándékba adhatnak.

Fából készült nagyméretű gyöngy készlet gyerekeknek

A fa gyöngyök tökéletes választást jelentenek a gyermekkezek számára. Nemcsak biztonságos és természetes alternatívát nyújtanak az alkotáshoz, hanem a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését is elősegítik. Szilárdságuk és nagyobb méretük miatt könnyen kezelhetők, és tökéletesek az első fűzési kísérletekhez. A fából készült gyöngy készlet meleg és természetes megjelenést is kölcsönöz, így az így készült termék, például karkötő, nyaklánc vagy kulcstartó eredeti kiegészítőkké válnak.

i

Mire fűzd fel a gyöngyöket? Az ékszer vagy kiegészítő típusától függ

A karkötőkhöz és egyéb ékszerekhez használt gyöngyöket a termék rendeltetésétől és stílusától függően különböző típusú anyagokra lehet felfűzni. Gyakran használnak rugalmas zsinórokat, nejlonfonalat vagy speciális ékszerdrótokat. Díszítő jellegű projektekhez a gyöngyök vékony fémrudakra, pamutzsinórokba vagy akár bőrzsinórokba is felfűzhetők.

Műanyag gyöngy készlet gyerekeknek

A műanyag gyöngy készletek könnyűségüknek, színességüknek és változatos formáiknak köszönhetően végtelen tervezési és alkotási lehetőséget biztosítanak. Biztonságos és tartós anyagokból készülnek, így ideális választás a gyöngyök kezelését még csak most tanuló gyermekkezek számára. A műanyag gyöngykarkötők nagyon hasznosak lehetnek az oktatásban is, segítve a gyerekeket a színek és formák felismerésében, valamint a számlálással való ismerkedésben.

Nem találtad meg a tökéletes gyöngyöket? Egy gyöngy szett tökéletes választás. A karkötő készítés kategóriában találod.

Mit tartalmaz a gyöngy szett?

A gyöngy készlet tökéletes kezdőcsomag minden kis művész számára, aki szeretne belevágni saját ékszer vagy dísztárgy készítésébe. Ezek a készletek általában különböző színű, formájú és méretű gyöngyöket tartalmaznak a fűzőzsinórokkal vagy drótokkal együtt, így a gyerekek mindent megkapnak, amire szükségük van ahhoz, hogy azonnal elkezdhessék a munkát. Ezzel a készlettel a gyerekek könnyen kísérletezhetnek és fejleszthetik kreativitásukat, új mintákat és felfűzési technikákat tanulhatnak.

gyöngy készlet

i

Mekkora gyöngyökre van szükséged egy adott projekthez? A gyöngy készlet mindig különböző méretet és mennyiséget tartalmaz

A gyöngy készletek darabszáma nagymértékben befolyásolhatja a gyöngyökkel létrehozható projektek lehetőségeit és terjedelmét. Egy több gyöngyöt tartalmazó készlet több szín- és formakombinációt kínál, ami nagyobb kreatív szabadságot és összetettséget tesz lehetővé az alkotásokban. Ezzel szemben a kisebb készletek alkalmasak lehetnek speciális, kisebb projektekhez vagy olyan kezdők számára, akik még csak most ismerkednek a gyöngyfűzéssel.

A gyermekeknek a gyöngyökkel való munkának mindenekelőtt biztonságosnak kell lennie

A gyermek gyöngy készletek 3 éves kortól alkalmasak, elsősorban a fulladáshoz vezető apró részek belégzésének vagy lenyelésének veszélye miatt. A szülőknek figyelniük kell a gyöngyök méretére, olyanokat kell választaniuk, amelyek elég nagyok és biztonságosak a gyermek korának megfelelően. Fontos továbbá, hogy biztonságos anyagokból készüljenek a gyöngyök, éles szélek nélkül és biztonságos színekkel. A szülőknek megfelelő felügyeletet és útmutatást kell biztosítaniuk gyermekeik számára, különösen akkor, ha először gyöngyöznek.

Az legolcsóbb gyöngy készletek után kutatsz? Mi ár szerint rendeztük őket neked.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hímzőgyöngyök - unikornis, 1800 darab Szállításra kész 1 db
Vasalható gyöngy - a csomagolás 1800 db gyöngyöt tartalmaz
5 290 Ft

2.
Gyöngyök és alátétek keveréke - MIDI Szállításra kész 5 db
Vasalható gyöngy - a csomagolás 3000 db gyöngyöt tartalmaz
4 990 Ft

3.
Fa gyöngyfűző szett Szállításra kész 3 db
Gyöngy - lányoknak és fiúknak, fűzős, 70 darabos készlet, anyaga: fa, alsó korhatár: 3 éves
4 790 Ft

Még több
43 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 10×
Fa gyöngyfűző szett
Gyöngy - lányoknak és fiúknak, fűzős, 70 darabos készlet, anyaga: fa, alsó korhatár: 3 éves
4 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa6102
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Gyöngyök és alátétek keveréke - MIDI
Vasalható gyöngy - a csomagolás 3000 db gyöngyöt tartalmaz
4 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002332
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Hímzőgyöngyök - unikornis, 1800 darab
Vasalható gyöngy - a csomagolás 1800 db gyöngyöt tartalmaz
5 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00107
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
Bigjigs Fűzhető gyöngyök Mező
Gyöngy - lányoknak és fiúknak, fűzős, anyaga: fa, alsó korhatár: 3 éves
6 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5577
4,6 42×
Gyöngykészlet
Gyöngy - lányoknak, fűzős, alsó korhatár: 3 éves
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22958
4,6 42×
Gyöngy készlet - csillogó drágakövek
Gyöngy - lányoknak, fűzős, anyaga: műanyag, alsó korhatár: 8 éves
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz07067
5,0
Tálca gyöngyökkel - 16.000 db - MIDI
Vasalható gyöngy - a csomagolás 16000 db gyöngyöt tartalmaz
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002333
5,0
B-Toys Gyöngyök és formák összekapcsolása Pop Art 275 db
Gyöngy - lányoknak, összeilleszthető, 275 darabos készlet, alsó korhatár: 4 éves
6 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif0771
5,0
Rávasalható gyöngy - illatos virágok, 2100 darab
Vasalható gyöngy - a csomagolás 2100 db gyöngyöt tartalmaz
7 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00110
5,0
Ses Vasalható gyöngyök - egyszarvúak, 1800 db
Vasalható gyöngy - alapanyaga: műanyag, a csomagolás 1800 db gyöngyöt tartalmaz
4 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls800
5,0
Simba ajándék gyöngykészlet
Gyöngy - lányoknak, fűzős, 10000 darabos készlet, alsó korhatár: 5 éves
7 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAb0500
Ses Vasalható gyöngyök - gyöngyök keveréke, 3000 db
Vasalható gyöngy - alapanyaga: műanyag, a csomagolás 3000 db gyöngyöt tartalmaz
4 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls906
5,0
Ajándékkészlet - Játék pónikkal MIDI
Vasalható gyöngy - a csomagolás 2000 db gyöngyöt tartalmaz
5 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002330
5,0
Díszdoboz - Varázslatos lovak MIDI
Vasalható gyöngy - a csomagolás 2000 db gyöngyöt tartalmaz
4 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002331
Nagy ajándékkészlet - Kutya háziállatok
Vasalható gyöngy - alapanyaga: műanyag, a csomagolás 4000 db gyöngyöt tartalmaz
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002327
Ses Vasalható gyöngyök - gyémánt ékszer, 1200 db
Vasalható gyöngy - alapanyaga: műanyag, a csomagolás 1200 db gyöngyöt tartalmaz
4 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls905
Rávasalható gyöngyök - lovak, 1200 darab
Vasalható gyöngy - a csomagolás 1200 db gyöngyöt tartalmaz
3 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00109
SES rávasalható gyöngyök - doboz 5000 darab illatosított, 2 tányérral
Vasalható gyöngy - alapanyaga: műanyag, a csomagolás 5000 db gyöngyöt tartalmaz
6 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00112
Teddies fából készült gyöngyök színes MAXI gumipántokkal 106 darab
Gyöngy - lányoknak, fűzős, 106 darabos készlet, anyaga: fa, alsó korhatár: 3 éves
3 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz32906
Ajándékkészlet - Kalóz játék MIDI
Vasalható gyöngy - a csomagolás 2500 db gyöngyöt tartalmaz
4 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002329
Ses Gyűrűk és karkötők gyártása
Ékszerkészítő készlet - zsinórokkal, ajánlott 3 éves kortól, a csomag tartalma 3 állat, útmutató, medál és zsinórok
3 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls798
Ses Vasalható gyöngyök - triceraptorok, 1200 db
Vasalható gyöngy - alapanyaga: műanyag, a csomagolás 1200 db gyöngyöt tartalmaz
4 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls903
Ses Vasalható gyöngyök - táncoló állatok, 1200 db
Vasalható gyöngy - alapanyaga: műanyag, a csomagolás 1200 db gyöngyöt tartalmaz
4 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls904
DJECO Ékszerkészítő szett Arany gyöngyök
Gyöngy - lányoknak, fűzős, 250 darabos készlet, anyaga: műanyag, alsó korhatár: 4 éves
5 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07288

Gyöngy készletek

Gyöngy készletek

A Gyöngy készletek kategóriában összesen 43 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyöngy készletek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyöngy készletek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyöngy készletek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyöngy készletek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ