Kétemeletes tolltartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tulajdonságok
Akasztófüllel
(2)
Megerősített falakkal
(3)
Hosszúság/mélység
4 cm
5 cm
-
Szélesség
11 cm
13 cm
-
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(1)
Szürke
(1)
Többszínű
(1)
Szűrés

A 2 emeletes tolltartó rendkívül praktikus választás azoknak a diákoknak, akiknek szükségük van arra, hogy írószereiket jól rendszerezve és könnyen hozzáférhetően tartsák. A kétemeletes tolltartó lehetővé teszi, hogy az iskolások szétválogathassák és szortírozzák a ceruzákat. Olvass többet ezekről a termékekről és típusaikról az alábbi sorokban.

Tovább

2 emeletes tolltartó fiúknak és lányoknak

A 2 emeletes tolltartó számos változatban kapható, hogy a diákok széles táborának megfeleljen. Legyen szó fiúkról vagy lányokról, számos lehetőséged van arra, hogy minden kisiskolás számára megtaláld a megfelelő tolltartót.

  • A fiúknak szánt 2 emeletes tolltartó főként a fiúk által választott, többek között az autós stb. grafikák miatt, de ez nem előírás.
  • A lányoknak tervezett kétemeletes tolltartó lányos témákkal és színekkel bűvöli el a lányokat.
  • A sokoldalú, emeletes tolltartót kisiskolás fiúk és lányok, vagy akár felnőtt diákok is megvásárolhatják, illetve használhatják.

A háromszintes tolltartó lányoknak és fiúknak még több helyet kínál az összes iskolai felszerelés tárolására. Három szintje nagyszerű rendszerezést és könnyű hozzáférést biztosít az összes kellékhez. A rendet szerető iskolások különösen szeretni fogják.

A 2 emeletes tolltartó és annak jellemzői

A 2 emeletes tolltartó egyik legfontosabb jellemzője az akasztófül, amely megkönnyíti a tolltartó hordozását és az iskolatáskára való felakasztását. A hosszú távú tartósság és a tartalom védelme érdekében sok ilyen tolltartó megerősített falakkal rendelkezik.

2 emeletes tolltartó és annak belső elrendezése

A 2 emeletes tolltartó kihajtható fülekkel rendelkezik, amelyeken belül hurkok találhatóak az íróeszközök, például tollak, zsírkréták vagy filctollak könnyű rögzítéséhez. A belső zsebek radírok, ceruzahegyezők vagy más kisebb iskolai kellékek tárolására használhatók.

Milyen témával rendelkezhet egy kétemeletes tolltartó?

A kétemeletes tolltartó különféle, a fiatalabb diákok körében népszerű tematikus mintákban is megtalálható. Legyen szó a dinoszauruszok iránti rajongásodról, a népszerű Minecraft játék iránti érdeklődésedről vagy a mesebeli hercegnők iránti vonzalmadról, számos lehetőséged van arra, hogy egyéni ízlésednek megfelelő tolltartót válassz.

i

Kétemeletes tolltartó felszerelve vagy üresen?

A teljesen felszerelt kétemeletes tolltartó tele van az összes szükséges íróeszközzel és kiegészítővel, amelyre az iskolásoknak szükségük van. Az üres változat lehetőséget ad a diákoknak, hogy saját igényeiknek és preferenciáiknak megfelelően töltsék meg.

A 2 emeletes tolltartó nem az egyetlen fontos iskolai felszerelés

Egy 2 emeletes tolltartó kiegészíthető művészeti kellékekkel, uzsonnás dobozokkal, papucsos táskákkal, füzetekkel és jegyzettömbökkel. Mindezen iskolaszerek beszerezhetők nálunk, így például az első iskolai napra teljesen felszerelheted az iskolás gyermeked.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
5,0
BAAGL Mýval
Tolltartó - fiúknak és lányoknak 6 éves kortól, kihajtható fülek, belső zsebek, kétszintes, íróeszközök nélkül, méretek 5 × 13 × 19 cm (Mé×Sz×Ma), többszínű dizájn, állatok tematika, akasztófüllel és megerősített falakkal
5 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl018
BAAGL Batman Dark City
Tolltartó - fiúknak és lányoknak 6 éves kortól, kihajtható fülek, kétszintes, íróeszközök nélkül, méretek 5 × 13 × 19 cm (Mé×Sz×Ma), fekete kivitel, képregény tematika, akasztófüllel és megerősített falakkal
5 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl001
PASO Šedý New Pop dvoupatrový
Tolltartó - kihajtható fülek, kétszintes, íróeszközök nélkül, méretek 4 × 11 × 19 cm (Mé×Sz×Ma), szürke kivitel, megerősített falakkal
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc02076

Kétemeletes tolltartók

A Kétemeletes tolltartók kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Kétemeletes tolltartók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kétemeletes tolltartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kétemeletes tolltartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kétemeletes tolltartók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ