Stavebnice LEGO 4

A legnépszerűbb LEGO® 4 éveseknek vagy idősebb gyerekeknek

A LEGO® készletek a legjobb didaktikus játékok óvodások számára, és tökéletes ajándékként is szolgálnak. A legnépszerűbbek közé egyértelműen a LEGO® City és a LEGO® Classic készletek tartoznak, amelyekből a gyerekek bármit megépíthetnek, amit csak kitalálnak, és sok érdekes történetet találhatnak ki hozzá.

A LEGO® világa a fiúk álmainak világa

Minden kis Star Wars-rajongónak tökéletes ajándék a LEGO® Star Wars™, ahol felfedezhetik az Erő világos és sötét oldalát, és harcolhatnak a gonosz ellen. A LEGO® NINJAGO® a félelmet nem ismerő nindzsák közé kalauzolja a fiúkat, és a LEGO® Super Heroes szuperhősök soraiban találkozhatnak a szuperhősökkel. A LEGO® Minecraft® az azonos nevű online játék elemeit hozza el a kis építőkhöz.

lego 4 éves kortól
lego 4 éves fiúknak

LEGO® világ 4-6 éves lányoknak

Mit válasszunk kislányoknak? A LEGO® Disney Princess™ elsősorban a kis hercegnők számára készült. Megtalálhatók olyan figurák, mint Elsa és Olaf, Ariel és Hamupipőke. A LEGO® Friends öt barát világába kalauzolja el a kislányokat, ahol megtanulhatják, milyen fontos a barátság az életben, és megismerkedhetnek a hétköznapi élethelyzetekkel. Végül, de nem utolsósorban itt van a LEGO® Gabi babaháza, rengeteg szobával, ahol a kicsik rengeteget fognak szórakozni.

lego 4 éves lányoknak

A figurák még több szórakozást nyújtanak

A LEGO® 4 éveseknek szánt készleteinek köszönhetően rengeteg (mini)figurát kapsz, hogy a játék igazán változatossá váljon.

lego 4 éveseknek

Kompatibilis LEGO® készletek

Az egyes LEGO® készletek kompatibilisek egymással. Ez azt jelenti, hogy a játékvilágod tényleg bárhogyan kinézhet.

lego 4 éveseknek

A LEGO® közelebb hozza egymáshoz a gyerekeket

A LEGO® játékokat minden gyermek szereti, így új barátságok alakulhatnak ki ennek és az egymáshoz való kompatibilitásnak köszönhetően.