LEGO Indiana Jones Menekülés az elveszett sírból készlet

Kalandozz a LEGO® Indiana Jones™ készletekkel

A klasszikus kalandfilmek rajongói számára ott van a LEGO® Indiana Jones™ sorozat, amely a híres régész történetein alapul, a jellegzetes kalapban és az elengedhetetlen ostorral a kezében. Láthatod őt és barátait a világ izgalmas helyszínein, és rengeteg akciót élhetsz át, miközben repülővel és autóval utazol, és ősi templomokat látogatsz meg.

Milyen helyekre visz el a LEGO® Indiana Jones™ sorozat?

A LEGO® Indiana Jones™ készletek az első három film híres helyszíneire visznek el, mint például az Aranybálvány temploma, a részletes és interaktív fényekkel és guruló sziklákkal, vagy a Menekülés az elveszett sírból, a múmiákkal és a lezuhanó szobrokkal. A harci repülőgép és a vintage kabrió rengeteg akciót jelent a levegőben és a földön.

LEGO Indiana Jones Vadászgépes üldözés
LEGO Indiana Jones Az Aranybálvány temploma

LEGO® Indiana Jones™ építőkészletek gyerekeknek és felnőtteknek

Akár a gyermekeidet szeretnéd elmeríteni az elmúlt évek kedvenc akciótörténeteiben, akár csak te magad szeretnél visszaemlékezni rájuk, a LEGO® Indiana Jones™ készlet tökéletes ajándék. Az interaktív készletek végtelen órányi szórakozást és akciót nyújtanak a gyerekeknek, a hű másolatok pedig lehetővé teszik a felnőttek számára, hogy kiállítási darabokat készítsenek.

LEGO Indiana Jones Az Aranybálvány temploma

LEGO® Indiana Jones™ építőknek és gyűjtőknek

A LEGO® Indiana Jones™ készleteket nem csak játékra és szórakozásra használhatod. Gyűjtői darabokként remekül mutatnak majd egy vitrinben.

LEGO Indiana Jones Vadászgépes üldözés

Építs korszerűen az alkalmazás segítségével

Ha nem csak LEGO® Indiana Jones™-t szeretnél építeni, használhatod a szórakoztató és intuitív LEGO® Builder alkalmazást, ahol szükség szerint zoomolhatod és forgathatod a modelleket.

LEGO Indiana Jones Menekülés az elveszett sírból

Mi a helyzet a LEGO® Indiana Jones™ figurákkal?

Indiana Jones nincs egyedül a kalandjai során - a LEGO® Indiana Jones™ termékcsaládban megtalálhatóak apja, Satipo, Belloq egy hovito harcos, Marion és Sallah figurái is.