AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hokis felszerelés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A jégkorong egy dinamikus sport, amelyben a korcsolyázó játékosok megpróbálnak gólt szerezni a koronggal az ellenfél kapujában. Egyesíti a fizikai erőt, a gyorsaságot, a mozgékonyságot és a taktikai készségeket. Általában hat játékos van egy csapatban - öt játékos és egy kapus. Fel kell frissítened a jégkorongtudásodat? Vagy vadonatúj hoki felszerelés vásárlását tervezed? Hogyan érdemes választani? Tudd meg, mire kell odafigyelni hoki felszerelés vásárlásakor.

Tovább

Hoki: A nemzeti büszkeséget tükröző sportág

A jégkorong egy dinamikus és gyors tempójú sport, amely ötvözi az erőt, a sebességet és a stratégiát, világszerte népszerű. Története a 19. századig nyúlik vissza, és ma már jégen és beltéren is játsszák. A hokimeccsek izgalmas pályájukkal és technikai nehézségükkel vonzzák a rajongókat. Lépj be a hoki világába, és fedezd fel annak varázsát és szenvedélyét. Hiszen ez egy nemzeti kincs, amely minden évben összehoz minket, szurkolhatunk a "fiainknak" a jégen.

A hoki kapus védi a kapuját

A jégkoronghoz szükség van kapusra. Hoki felszerelés kapusoknak - a jégen kulcsfontosságú játékos, aki a gyors reflexeket bátorsággal és stratégiai gondolkodással ötvözi. A kapus hoki felszerelés típust, beleértve a maszkot, a csapdát, a betonokat és a védőket, a maximális védelem és a mobilitás érdekében tervezték. A kapusnak nagy hatása van a játék menetére, és az ellenfél lövéseinek előrejelzésére való képessége gyakran meghatározza a mérkőzés kimenetelét. Nélküle a játék egyszerűen nem folytatódhatna.

i

Jacques Plante, a Montreal Canadiens kapusa volt az első, aki 1959-ben hivatalos NHL-mérkőzésen maszkot használt, ami alapvetően megváltoztatta a biztonsági előírásokat és a kapusok védelmét a jégkorongban.

Jégkorong - egy játékosokból álló sportág

A hokis a gyorsaság és a mozgékonyság szinonimája, amely nemcsak fizikai erőnlétet, hanem taktikai gondolkodást és minőségi hoki felszerelés mezőnyjátékosoknak való típust igényel. A játékosoknak sisakkal, korcsolyával és hokiütővel felszerelkezve gyorsan kell reagálniuk a játék dinamikus menetére. Képességeiket támadó és védekező manőverek során egyaránt alkalmazzák, hiszen a jégen minden egyes mozdulat a győzelem és a vereség közötti különbséget jelentheti. Természetesen szükségük van a megfelelő edző segítségére is.

A hokisok akár 8 kilométert is megtehetnek meccsenként, ami azt mutatja, hogy a sport gyors tempójához és megterhelő természetéhez rendkívüli fizikai erőnlétre és állóképességre van szükség. És ez nem kis teljesítmény.

Természetesen a korcsolya is fontos

A hoki korcsolya a játékosok jégen való mozgásának alfája és omegája. A hokikorcsolya kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kényelmet, a tartást és a méretet. A korcsolyáknak jól kell illeszkedniük, támogatniuk kell a bokát, ugyanakkor nem szabad szűknek lenniük. A minőségi pengék jobb irányíthatóságot biztosítanak a jégen. Az is fontos, hogy a játékos képességeinek megfelelő korcsolyát válasszunk, hogy támogassuk fejlődését és fejlődését a jégen. A választás előtt tisztában kell lenni azzal, hogy mi a korcsolya célja.


i

Női korcsolyát keresel? Ezeket a női láb kényelmét és támogatását szem előtt tartva tervezték, kisebb ívvel és keskenyebb profillal. Ideálisak szabadidős korcsolyázáshoz és jégsporthoz.

A hokiütő minden játékos számára nélkülözhetetlen eszköz

A hokiütőt, amely minden hokis számára nélkülözhetetlen eszköz. A hossza, merevsége és görbülete alapján választják ki. A hosszúságnak meg kell egyeznie a játékos magasságával az optimális irányítás érdekében. A merevség befolyásolja az erőátvitelt és a korong irányítását. A görbület határozza meg a lövési és passzolási stílust. A helyes választás jelentősen befolyásolja a játékos játékteljesítményét és technikáját. A játékosok pályafutásuk során számtalan különböző hokiütőt használnak, ezért érdemes minél hamarabb megtalálni a számukra legmegfelelőbbet.

A szénszál és üvegszál kombinációjából készült kompozit hokiütők nagyobb szilárdságot, könnyebbséget és jobb erőátvitelt biztosítanak, mint a hagyományos modellek, javítva a korong irányítását és a lövést.

A hokisisisakok védelmet nyújtanak a sérülések ellen

A hokisisakok biztonságban tartják a fejet a játék során. A jégkorong kemény sport, és sisak nélkül nem lehet játszani. A sisak kiválasztásakor a biztonság az elsődleges szempont. Tökéletesen kell illeszkednie, jól állítható pántokkal a fej és az arc maximális védelme érdekében. A kiváló szellőzéssel rendelkező sisak kiválasztása biztosítja a kényelmet az intenzív játékok során is. A hokihoz való darabok általában tartós műanyagból és az ütéscsillapítás érdekében habszivacsból készülnek.

i

Az olyan tanúsítványok, mint a HECC és a CSA szükségesek a biztonsági szabványoknak való megfelelés biztosításához. Különösen egy gyermek hokisisisak esetén fontos a szabványoknak való megfelelés.

Legyen a hoki felszerelés egy megfelelő táskában

A táskák az összes hoki felszerelés szállítására szolgálnak. A táskának elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy a korcsolyától a sisakig mindent elférjen benne, a tartós hevederek pedig könnyű hordozást tesznek lehetővé. A vízálló anyag és a szellőzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a felszerelésed szárazon és tisztán maradjon. Egyes modellek speciális zsebeket kínálnak a kisebb tárgyak számára, és megerősített aljjal rendelkeznek a hokifelszerelés jobb védelme érdekében. A megfelelő táska megkönnyíti a szállítást a játékok és az edzések között.

A kemény vulkanizált gumiból készült hokikorongok szabványos átmérője 7,62 cm, súlyuk pedig 156 és 170 gramm között van. Alacsony profiljuk és sima felületük lehetővé teszi a gyors mozgást a jégen.

A hoki felszerelés számos egyéb eszközből áll

A hoki felszerelés edzéshez segít az edzőknek érdekesebbé tenni az edzéseket. A jégkorongozók számára kulcsfontosságúak az olyan segédeszközök, mint a lövőpadok, a csúszdák, a korong manőverezését javító akadályok és a pontos lövést segítő céltáblák. Az erősítő és egyensúlyozási segédeszközök, például az egyensúlyozó párnák és az ellenállóképességi szalagok szintén elengedhetetlenek a fittség és az erő fejlesztéséhez. Ezeknek az eszközöknek az edzés során történő használata segíti a játékosokat számos készség fejlesztésében.


Hoki felszerelés hokiütők
Hokiütők

Hoki felszerelés edzéshez
Hoki felszerelés edzéshez

Hoki felszerelés táska
Hoki táska

i

A reakciólabda, szabálytalan alakú a kiszámíthatatlan pattogás érdekében, így kiválóan segíti a reakciósebesség és a koordináció fejlesztését. Ideális különböző sportágak sportolói számára, beleértve a jégkorongot is, és fejleszti a reflexeket.

A fejed mellett a testedet is védened kell

A hoki védőfelszerelés egy másik alapvető eszköz a játékosok biztonságához. A védő hoki felszerelés kiválasztásakor fontos figyelembe venni a védelmet, a kényelmet és a mobilitást. A védőknek hatékonyan kell fedniük a legfontosabb testrészeket, például a térdet, a könyököt és a vállat, miközben rugalmasságot és mozgásszabadságot kell biztosítaniuk. Az anyagnak ütésállónak és légáteresztőnek kell lennie. A méretnek és az alaknak illeszkednie kell a játékos testarányaihoz a maximális kényelem és hatékonyság érdekében.

  • A szuszpenzor fontos felszerelés, védelmet nyújt a medence és az alsótest számára. Úgy tervezték őket, hogy kényelmes illeszkedést biztosítsanak, a méret beállításának lehetőségével. Soha ne menj ki a jégre jó minőségű szuszpenzor nélkül, különben nagy sérülésveszélynek teszed ki magad.
  • A vállvédők a felsőtest védelme szempontjából döntő fontosságúak, szilárd megerősítésekkel és ütéscsillapító párnázással vannak ellátva. Védelmet nyújtanak a vállak, a mellkas és a hát számára, miközben elegendő mozgékonyságot biztosítanak a hatékony játékhoz.
  • A hokis sípcsontvédő védi a játékosok lábát a korongok és ütők ütéseitől. Kemény külső borítással és puha belső párnázással készültek a maximális védelem és kényelem érdekében. A megfelelő méret és forma biztosítja a hatékony fedést és a mobilitást.
  • A hokis térdvédők elengedhetetlenek a térd védelméhez és alátámasztásához játék közben. Kemény külső burkolattal és kényelmes belső párnázással rendelkeznek, hogy védelmet nyújtsanak az ütések és esések ellen anélkül, hogy korlátoznák a játékos mozgását.

Fontos, hogy a hoki felszerelés kényelmes és strapabíró legyen

A jégkorong felszerelés olyan, mint a játékos páncélja. A hokifelszerelés kiválasztásakor fontos, hogy egyensúlyt találjunk a kényelem és a védelem között. A minőségi hokifelszerelésnek tartalmaznia kell egy jól illeszkedő sisakot, váll-, térd- és könyökvédőt, hokinadrágot és korcsolyát, amelyek a szükséges védelmet biztosítják anélkül, hogy korlátoznák a mozgást. A felszerelés tartósságának és a játékosok kényelmének biztosítása érdekében hangsúlyt kell fektetni az anyagra és a konstrukcióra.

A gyerekeknek szánt hoki felszerelés kifejezetten a kisebb és növekvő játékosok számára lett tervezve, a hangsúlyt a könnyűségre, a biztonságra és a kényelemre helyezve. A kisebb méretű védők, sisakok és korcsolyák a gyermek testéhez igazodnak.

A hoki felszerelés magában foglalja a hokiruházatot is

A hoki ruházat maximális teljesítményre és kényelemre lett tervezve. Termoaktív alaprétegeket tartalmaz, amely elvezeti az izzadságot és fenntartja a testhőmérsékletet. Ezek fölött különböző betétek és egy speciális hokimez található, amely kopásálló és mozgásszabadságot biztosít. A funkcionális zoknik és a védőnadrágok további lényeges részei a ruházatnak. Ezt a viseletet úgy tervezték, hogy ellenálljon a jég keménységeinek, miközben biztosítja a játékos kényelmét és biztonságát.

i

Jégkorong és inline hoki a nyári hónapokban

Az inline hoki a klasszikus jégkorong alternatívája. A jégkorong és az inline hoki felszereléseknek szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelniük, és biztosítaniuk kell a játékosok kényelmét. A játékosok speciálisan kialakított korcsolyákat használnak, amelyekkel jobban manőverezhetnek és stabilabbak a pályán. Az olyan védőfelszerelések, mint a sisakok, térdvédők és kesztyűk szintén fontos részét képezik a felszerelésnek. A minőségi hokiütő és a megfelelő hokifelszerelés hozzájárul a jobb teljesítményhez és játékélményhez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Shock Doctor Gel Max felnőtt/fekete Szállításra kész 1 db
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
8 490 Ft

2.
Shock Doctor Double Fogvédő felnőtt / kék Kérés esetén megrendeljük 1 db
Fogvédő - speciális, orvosi minőségű szilikon anyagból, megvédi a felső és az alsó állkapcsot, alkalmazkodó
10 190 Ft

3.
Opro bronze - fekete Szállításra kész 2 db
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fekete
3 190 Ft

41 termék
Opro bronze ufc - fekete - Fogvédő
Típusok
3,6
Opro bronze ufc - fekete
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fekete
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv16
Shock Doctor Gel Max felnőtt/fekete - Fogvédő Típusok
4,5 18×
Shock Doctor Gel Max felnőtt/fekete
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin95
3,7
Opro bronze - fekete
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fekete
3 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv13
Opro bronze ufc - fehér - Fogvédő Típusok
3,6
Opro bronze ufc - fehér
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fehér
3 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv17
Shock Doctor Gel Max Clear, felnőtteknek, átlátszó - Fogvédő Típusok
4,5 18×
Shock Doctor Gel Max Clear, felnőtteknek, átlátszó
Fogvédő - átlátszó, felső állkapocshoz, felnőttek számára
8 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin279
Sulov Z100 méret 41 EU / 265 mm - Jégkorcsolya Típusok
4,0
Sulov Z100 méret 41 EU / 265 mm
Jégkorcsolya - férfi EU méret: 41, hoki jégkorcsolya, rekreációs jégkorcsolya, szezon: 2020/2021, Rozsdamentes kés él
25 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BRrul130
Tempish Volt - Pro - Jégkorcsolya Típusok
5,0
Tempish Volt - Pro
Jégkorcsolya - férfi hoki jégkorcsolya, sport jégkorcsolya, szezon: 2020/2021, TEMPISH 7000 rozsdamentes acél él
34 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTte592nad
Tempish Volt-S - Jégkorcsolya Típusok
4,0
Tempish Volt-S
Jégkorcsolya - férfi hoki jégkorcsolya, sport jégkorcsolya, szezon: 2020/2021, TEMPISH 7000 rozsdamentes acél él
33 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTte581nad
3,3
Shock Doctor Gel Max Power fogvédő felnőttek / carbon
Fogvédő Univerzális, alkalmas minden sportra, alacsony profilú, nagyobb biztonságot nyújt, testreszabható
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin129
Sulov Z100 - Jégkorcsolya Típusok
4,0
Sulov Z100
Jégkorcsolya - férfi hoki jégkorcsolya, rekreációs jégkorcsolya, szezon: 2020/2021, Rozsdamentes kés él
25 990 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: BRLnad130
Shock Doctor Gel Max Junior / átlátszó - Fogvédő Típusok
5,0
Shock Doctor Gel Max Junior / átlátszó
Fogvédő - Fogvédő, nagy ütésálló képesség, zselés
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTm0200
Shock Doctor Gel Max Junior / fekete - Fogvédő Típusok
5,0
Shock Doctor Gel Max Junior / fekete
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
7 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin96
OPRO SILVER - átlátszó - Fogvédő Típusok
2,7
OPRO SILVER - átlátszó
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: átlátszó
4 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv12
Double Shock Doctor Braces, junior/kék
Fogvédő - fogvédő, orvosi minőségű szilikonból készült, védi az alsó és felső fogakat, testreszabható
10 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin88
OPRO SILVER, fekete/piros - Fogvédő Típusok
2,7
OPRO SILVER, fekete/piros
Fogvédő - felnőtteknek, felső, szín: Fekete
4 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv11
2,7
Shock doctor V1.5 Black, felnőtteknek, fekete
Fogvédő - fekete, felső állkapocshoz, felnőttek számára
4 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin272
Sulov Graphite 152 cm balos
Hokiütő - felnőtt, jégkoronghoz, hossza 152 cm, balos
14 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPT2579
Tempish CROX.X. LADY méret EU 41/ 263 mm
Jégkorcsolya - női EU méret: 41, hoki jégkorcsolya, rekreációs jégkorcsolya sport jégkorcsolya, szezon: 2022/2023, Hőkezelt acél, HRC 53-54 él
35 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTte856
Tempish CROX.X. LADY méret EU 40/ 257 mm - Jégkorcsolya
Típusok
Tempish CROX.X. LADY méret EU 40/ 257 mm
Jégkorcsolya - női EU méret: 40, hoki jégkorcsolya, rekreációs jégkorcsolya sport jégkorcsolya, szezon: 2022/2023, Hőkezelt acél, HRC 53-54 él
37 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTte855
Tempish CROX.X. LADY - Jégkorcsolya
Típusok
Tempish CROX.X. LADY
Jégkorcsolya - női rekreációs jégkorcsolya, szezon: 2022/2023, Hőkezelt acél, HRC 53-54 él
37 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTte852nad
3,0
Shock Doctor Double Fogvédő felnőtt / kék
Fogvédő - speciális, orvosi minőségű szilikon anyagból, megvédi a felső és az alsó állkapcsot, alkalmazkodó
10 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 29.
Termékkód: SPTm0205
OPRO Silver Junior, fehér/fekete
Fogvédő - gyermekek számára, felső állcsontra, szín: többszínű
4 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 02.
Termékkód: SPTopchr7
Shock Doctor Gel Max, Junior, kék/fekete - Fogvédő Típusok
5,0
Shock Doctor Gel Max, Junior, kék/fekete
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
7 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTspin94
4,0
Shock Doctor Nano Double Fight Black, felnőtteknek, fekete
Fogvédő - fekete, a felső/alsó állkapocs számára, felnőtteknek
Leárazás -16 %
12 790 Ft 15 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTspin281

Hokis felszerelés

Hokis felszerelés

A Hokis felszerelés kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hokis felszerelés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hokis felszerelés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hokis felszerelés vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ