AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Kábelkötegelők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Tépőzár
(8)
Szalag
(73)
Cső
(3)
Átvezető
(3)
Védő
(1)
Fonat
(1)
Szín
Fehér
(27)
Fekete
(49)
Piros
(3)
Lila
(3)
Kék
(6)
Átlátszó
(3)
Rózsaszín
(3)
Sárga
(2)
Szűrés

A kábelkötegelők segítenek a kábelek rendben tartásában. A velük való munka gyors, egyszerű, ugyanakkor nagyon hatékony. Olvass tovább, és tudd meg, milyen kábelkötegelők kaphatók kínálatunkban.

Tovább

A kábelkötegelők anyaga

Az emberek különböző igényeinek köszönhetően kábelkötegelők mindenféle formában kaphatók. Zöld, hosszú, műanyag vagy gumi kábelkötegelő típust is választhatsz. Rengeteg lehetőséged van, így biztosan megtalálod azt, amire szükséged van.

Műanyag vezeték kötegelő

A színes és átlátszó műanyag kábelkötegelők olcsók és általában csak egyszer használatosak. Tökéletes ideiglenes megoldást jelentenek, ha gyorsan szeretnél valamit rögzíteni. A műanyag minden szempontból tartós és szigetelő anyag – utóbbi tulajdonság jól jön a villanyszerelésnél.

A legtöbb kábelkötegelő csak úgy oldható ki, ha elvágod. A levehető modellek kevésbé tartósak, de többször is használhatók. Ha szűk és nehezen hozzáférhető helyeken dolgozol, egy fogó segíthet.

Textil kábelkögetelő

A textil kábelkötegelők esztétikailag jobban néznek ki a műanyag változatnál. Különböző színekben, feliratos vagy klasszikus, teljesen fekete színben is kaphatók. Az újrafelhasználható tépőzáras kábelkötegelő változatok segítségével rendszerezheted az otthoni elektronikai vezetékeket.

Gumis kábelkötegelők

A gumi kábelkötegelő pántok rugalmasabbak, így jobban alkalmazkodnak. Ugyanakkor kisebb terhelést bírnak el.

hosszú műanyag kábelkötegelő
Műanyag kábelkötegelők

Tépőzáras textil kábelkötegelő
Tépőzáras kábelkötegelő

i

Léteznek fém kábelkötegelők is, viszont mivel a fémek jó vezetők, nem ajánlott kábeleket kötegelni velük.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
73 termék
4,8 12×
ORICO Colorful Silicone Cable Tie Jagged-Type 5pcs
Kábelrendező - szalag, anyaga: szilikon, 5 db a csomagban
690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ORICOc1

Kábelkötegelők

A Kábelkötegelők kategóriában összesen 73 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kábelkötegelők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kábelkötegelők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kábelkötegelők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kábelkötegelők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ