AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(118)
Kapszulás
(58)
Karos
(84)
Kivitel
Szabadon álló
(259)
Beépíthető
(1)
Ital típusa
Espresso
(258)
Tejes kávéitalok
(248)
Jeges kávé
(56)
Filteres kávé
(21)
Cold Brew
(2)
Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás
(211)
Forró víz funkció
(178)
Ital készítése egy gombnyomással
(169)
Két csésze készítése egyszerre
(168)
Kedvenc italok beállítása
(108)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(18)
Víztartály
(222)
Nyomásmérő/manométer
(22)
Beépített kávédaráló
(135)
Kijelző
(108)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(86)
Érintésmentes kijelző
(31)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(66)
Manuális gombok
(140)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(119)
Tejrendszer
(97)
Tejestömlő
(38)
Kiegészítő tejhabosító
(24)
Tejes megoldás nélkül
(14)
Szűrés

A tejeskávé- és latte kávéfőző lehetővé teszi a tökéletes kávé elkészítését otthonodban. Ezek a gépek több összetevőből állnak, amelyek együttesen működnek, így habos kávét készíthetsz velük. Lássuk, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő cappucino kávéfőző gépet.

Tovább

Latte kávéfőző és cappuccino gép - varázslat minden csészében

A latte kávéfőző és cappucino gép az ízek és aromák kincsesbányái. Az egész a kávébab finom porrá őrlésével kezdődik, majd a forró víz nyomás alatt kivonja az esszenciát az őrölt kávéból, végül a gőzfúvóka segítségével tökéletesen felvert tejhab készül. Egy hagyományos kávéfőző segítségével a cappuccino és latte italok széles választékát is elkészítheted, de élvezheted a frissítő jeges kávét vagy egy finom kapszulás kávét is.

i

Mi a különbség egy kávéfőző latte vagy capuccino készítésére való típusai között?

Bár a latte és a capuccino hasonlónak tűnhet, van néhány alapvető különbség a két kávétípus között. A latte sima és krémes, a tetején finom habréteggel, míg a cappuccino egyenletes eloszlásban tartalmaz eszpresszót, forró tejet és tejhabot.

Kapszulás kávéfőző latte és cappucino készítéséhez - gyorsaság és egyszerűség egyben

A kapszulás latte kávéfőző és cappucino kávéfőző alkalmas azok számára, akik egyszerű, elegáns és hatékony kávéfőzőket keresnek. Egyszerűen helyezd be a készülékbe a kapszulát, nyomd meg a gombot, és engedd, hogy a kávéfőző minden munkát elvégezzen helyetted. Akár a reggeli rohanásról van szó, akár csak nyugodtan szeretnél élvezni egy csésze kávét, a kapszulás latte kávéfőző tökéletes eredményt kínál pillanatok alatt.

Az automata latte kávéfőző és cappucino gép típusok a legmodernebb technológiával rendelkeznek

Az automata latte kávéfőző és cappucino gép a kávétechnológia csúcsa, amely ötvözi a pontosságot, a rugalmasságot és az egyszerűséget. Ezek a gépek a funkciók és beállítások széles skáláját kínálják, így a kávédat teljesen a preferenciáidhoz igazíthatod. Ha különböző kávéfajtákat szeretnél kipróbálni, egy automata latte kávégép és cappuccino kávégép verhetetlen élményt nyújt.

A karos kávéfőző latte és cappucino készítéséhez gőzfúvókával is rendelkezik, amely örömet okoz a kávé szerelmeseinek.

A gőzfúvós karos latte kávéfőző az eszpresszó elkészítésének hagyományos és hiteles módszerét képviselik. A kézi karral és a nyomás pontos szabályozásával a saját igényeid szerint készítheted el a kávét. Ha autentikus élményre vágysz, és szereted, ha az elkészítés minden lépését magad irányíthatod, ezek a gépek ideális választásnak bizonyulnak.

 delonghi kávéfőző latte
Kapszulás latte kávéfőző

kávéfőző latte
Automatikus cappucino gép

latte kávéfőző
Karos kávéfőző

Akár a merészebb színekkel és vonalakkal rendelkező retró stílust kedveled, akár klasszikus, minimalista latte kávéfőző modellt keresel, nálunk megtalálod a megfelelő darabot. Ez a cappuccino gép és latte kávéfőző nemcsak teljesítményben és funkcionalitásban jeleskedik, hanem konyhád stílusos kiegészítőjévé is válik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő cappuccino kávéfőző és latte kávéfőző gépeket?

A cappuccino gép és latte kávéfőző kiválasztásakor fontos, hogy a műszaki paraméterekre, valamint a funkciók és a felszereltségre is odafigyelj. Ez azért van így, mert ezek közül néhány funkció nagyban befolyásolhatja a kávéélményt. Lássuk, milyen műszaki tulajdonságokra kell figyelni a választás során.

  • A tápellátás kulcsfontosságú. A nagyobb teljesítmény általában azt jelenti, hogy a gép gyorsabban felmelegszik, és képes állandó hőmérsékletet fenntartani több csésze egymás utáni elkészítéséhez.
  • A gőznyomás befolyásolhatja az eszpresszó minőségét. Az ideális főzési nyomás általában 9 és 15 bar között van. A magasabb értékek lehetővé teszik az ízek és aromák jobb extrakcióját a kávébabokból.
  • A víztartály kapacitása is fontos. Elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy több csésze kávé elkészítését is lehetővé tegye, anélkül, hogy állandó újratöltésre lenne szükség. Egy átlagos háztartás számára a 0,5-2 literes kapacitás ideális.

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző olyan funkciókkal, amelyek garantáltan elvarázsolnak

Minden latte kávéfőző és cappucino gép különböző funkciókkal rendelkezik, amelyekre érdemes odafigyelned a választáskor, mivel ezek sokkal élvezetesebbé tehetik a napi kávézási rituálékat. Sok modell számos olyan funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a kávé elkészítését pontosan az igényeidhez igazíthasd.

  • Két csésze egyidejű elkészítése - ideális megoldás a kávé gyors felszolgálásához két személy részére.
  • A kedvenc italok beállítása lehetővé teszi, hogy elmentsd kedvenc kávéitalaid beállításait, így egyetlen gombnyomással élvezheted a tökéletes kávét.
  • Az automatikus kikapcsolás egy biztonsági funkció, amely egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után automatikusan kikapcsolja a kávéfőzőt.
  • A szabályozható hőmérséklet lehetővé teszi a hőmérséklet tetszés szerinti beállítását.
  • A tisztítás szükségének jelzése segít, hogy a latte kávéfőző kiváló állapotban maradjon, és figyelmeztet, ha eljött a tisztítás ideje.
  • Az energiatakarékos üzemmód segít csökkenteni az energiafogyasztást, amikor a latte kávéfőző nincs használatban.

i

A latte kávéfőző és cappucino gép megbízható felszereltséggel rendelkezik

A latte kávéfőző és cappucino kávéfőző modellek a berendezések széles skáláját kínálják. Bizonyos elemek nagyban befolyásolhatják a kávéélményt, és megkönnyíthetik a kávékészítést. Az alapfelszereltséghez tartozik a habosítóállomás, a víztartály, a nyomásmérő, a tejhabosító és a kijelző.

Milyen okos funkciókat kínálhat egy latte kávéfőző és cappucino gép?

Manapság már szinte minden kávéfőző latte és cappucino készítésére olyan okos funkciókat kínál, amelyek nagyban növelik a kávéfőzés kényelmét és élvezetét. Melyikkel találkozhatsz ezek közül a leggyakrabban?

  • A távirányító lehetővé teszi, hogy otthonod különböző helyeiről kényelmesen beállíthasd és elkészíthesd a kávédat.
  • A mobil applikáció számos hasznos funkciót kínál, többek között a kedvenc italok beállításának lehetőségét.
  • A hibadiagnosztika figyelmeztet, ha újratöltésre, tisztításra van szükség, vagy egyéb műszaki problémák jelennek meg.
  • A Wi-Fi/Bluetooth kompatibilitás lehetővé teszi a kávéfőző egyszerű csatlakoztatását és vezérlését bármely eszközről, valamint az okos otthon rendszerébe való integrálását.

Szeretnéd tudni, melyik a legjobb latte kávéfőző és cappucino gép? Vásárlóink véleménye segíthet a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
260 termék
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, szürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 432×
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, szürke
Kapszulás kávéfőző - 15 bar, teljesítmény 1500 W, víztartály térfogata 0,8 l, NESCAFÉ Dolce Gusto típusú kapszula, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, szélesség 16 cm, magasság 31 cm, mélység 24 cm, súly 2,42 kg, szürke szín, 15 év garancia a javíthatóságra
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK537
SAGE SES876BST Espresso - Karos kávéfőző
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 17×
SAGE SES876BST Espresso
Karos kávéfőző - otthonra, 1850 W teljesítmény, 9 bar nyomás, anyaga fém, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, érintésmentes kijelző, állítható italhőmérséklet, mérete 45,7 × 40,4 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,98 kg
333 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK560
4,4 104×
KRUPS XP320830 Opio Espresso
Karos kávéfőző - 15 bar nyomás, alumínium kazán a gyors előmelegítéshez, kézi beállítás, gőzfúvóka, automatikus kikapcsolási funkció, csészefűtés a felső részen, kivehető víztartály 1,5 l térfogattal, kivehető csepegtetőtálca, lehetőség egyszerre 2 csésze elkészítésére, kávémérő csészével és habosítóval együtt, 15 év garancia a javíthatóságra.
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUXP830
KRUPS KP120H31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, piros/fekete - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 432×
KRUPS KP120H31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, piros/fekete
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 30,5 × 24 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,42 kg, fekete és piros kivitel
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES009
KRUPS KP123810 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, fekete/antracit - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 432×
KRUPS KP123810 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, fekete/antracit
Kapszulás kávéfőző - nyomás 15 bar, teljesítmény 1500 W, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszula típusa NESCAFÉ Dolce Gusto, vízkőmentesítő rendszer, szélessége 16 cm, magassága 30,4 cm, mélysége 23,1 cm, tömege 2,3 kg, fekete/antracit szín, 15 év javíthatósági garancia
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUkvk42
BOSCH TAS1102 Tassimo Style fekete - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 67×
BOSCH TAS1102 Tassimo Style fekete
Kapszulás kávéfőző - Tassimo kapszulákhoz, otthonra, 1400 W teljesítmény, 3,3 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, állítható magasságú állvány, manuális gombok, mérete 26,5 × 17,1 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,17 kg, fekete kivitel
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BTSKK291
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,0 17×
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 25,6 × 15,4 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELKK405
Philips Series 3300 Panarello Plus EP3324/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK466HU
Philips Series 3300 Panarello Plus EP3326/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK473HU
Philips 3300 LatteGo EP3349/70
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIatk46HU
KRUPS EA89ZB10 Evidence Classic black - Automata kávéfőző Típusok
4,6 192×
KRUPS EA89ZB10 Evidence Classic black
Automata kávéfőző - 15 bar nyomással, könnyű tisztítás, sűrű tejhab gombnyomásra, egyszerre két csésze, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítás, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, víztartály kapacitása 2,3 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 36,3 cm, mélység 37,2 cm, súly 8,4 kg, 15 év javítási garancia
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUkv76
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155. GR - Karos kávéfőző
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 22×
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155. GR
Karos kávéfőző - otthonra, 1550 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 40 × 28,5 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,8 kg
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELpkk65
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
519 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SAEAK732
5,0
Philips 3200 Series EP3242/60
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
Szuper ár
174 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL236
De'Longhi ECAM 380.95.TB Dinamica Plus - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,8 11×
De'Longhi ECAM 380.95.TB Dinamica Plus
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőtelenítő program, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
Szuper ár
285 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELatk77
5,0
Philips Series 2300 LatteGo EP2334/10
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
199 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHLatk91HU
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,9 16×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
275 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK942
4,4 18×
Tchibo Cafissimo MILK, fehér
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1350 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1,2 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 18 × 25 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, fehér kivitel
42 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TCHKK673
4,7 59×
SIEMENS TE651209RW
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejestömlő, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 28,1 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,6 kg
270 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIERW425
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima Black EN640.B - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima Black EN640.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1,3 l-es víztartály, tartály 14 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, mérete 27,6 × 20,3 × 36,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,2 kg, fekete és ezüst kivitel
138 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKK366
De'Longhi Dedica EC 685.M - Karos kávéfőző Típusok
4,7 269×
De'Longhi Dedica EC 685.M
Karos kávéfőző - otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES013
4,9 25×
De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLES005
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10
Automata kávéfőző - kávédarlóval, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Leárazás -8 %
359 990 Ft 389 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK724
4,7 37×
De'Longhi ECP 31.21
Karos kávéfőző - otthonra, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok, mérete 30,5 × 18,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
44 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4084o

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző

A Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző kategóriában összesen 260 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ